marți, 8 iunie 2021

COTITURA MILITARĂ IMINENTĂ! SCADENȚA.

Opinie și analiză personală, a lui Moș Teacă.

MILIARDARII lumii și STATELE implicate în FALSIFICAREA ALEGERILOR din SUA fac un FRONT COMUN de un nivel total INACCEPTABIL doar ca TRAMP să fie DISTRUS cu orice preț.

S-a lansat ideea extrem de toxică cum că RASA ALBĂ din SUA și Trump sunt VINOVATE de TOATE disensiunile și se incită la RĂZBOIUL ce a durat 100 de ani (real 102) între Nord și Sud pe tema ABOLIRII SCLAVIEI.

https://www.youtube.com/watch?v=Irdzc6l483c gata CENZURA a șters clipul.

Ori o asemenea TEMĂ care se dezvoltă frenetic în media americană și MONDIALĂ (corporațiile tehnice Twitter, Facebuci, televiziuni și media scrisă dar și corporațiile avare) toate expuse ARESTĂRILOR sub incidența Legii Marțiale din Legea Insurecției Armate invocate de Trump este, la FINAL. Din nou EXPLOZIVA derulării juridice le-a UNIT forțele pentru a combate PROBELE depuse de Trump pentru procurorii militari. Probe ce dovedesc ÎNCĂLCAREA CONSTITUȚIEI dar și de cooperarea și TRĂ-DA-RE cu unele STATE străine, AGRESOARE, îndeosebi China, Hong Kong, Vatican, Elveția dar și din NATO. ACUZÂND însă și serviciile de INFORMAȚII și forță ale FBI, CIA, NSA dar și PENTAGON care au incitat state din NATO și au TRĂ-DAT SUA în legăturile cu China. ECHIPA lui Trump le susține  ȘI sunt asumate juridic, în SCRIS

Sunt acuzații ce devin INIMAGINABIL DE COM-PLE-XE, juridic, macabre, mai ales că sunt conectate și cu niște fapte abominabile, de co-rup-ți-e  globală și CRIMĂ, (vezi atentatele), cu trafic de persoane, uciderea și canibalismul copiilor, sexul abuziv cu minorii traficați, utilizarea de la ei a extracției adrenocromului, chiar și de către Vatican, fac să fie văzute de PROCURORI ca fapte EX-CEP-ȚI-O-NA-LE care conduc la DISTRUGEREA inevitabilă și a supremației SUA, cu declanșarea unui NOU război CIVIL între ALBI și NEGRI dar și un RĂZBOI cu cei care au atacat suveranitatea SUA în alegerile prezidențiale. E mult, preaaa... MULT. FAPTE ce se probează E-VI-DENT însă, prea ușor, îngrozind oricare creștin.

S-a ajuns la un PUNCT EXTREM DE CRITIC înainte de finalul anchetelor când FORȚELE NAVALE AMERICANE trebuie să devină ARBITRU într-un asemenea CATACLISM MORAL ȘI PENAL GLOBAL, incredibil.

Va putea? Iată ceva minim ... din acțiunile procurorilor ”scăpate” în public.

https://burebista2012.blogspot.com/2021/04/tribunalul-militar-de-la-gitmo.html

Trump a fost conștient de riscuri și, de aceea, a depus în PLICURI SIGILATE, pe spețele invocate, pentru a nu INGROZI din prima clipă PROCURORII. A lansat și acele AUDITURI de verificare electorală și iată că se confirmă, ca la noi, că DEMOCRAȚII jonglau cu JUSTIȚIA și ELECTORATUL afirmând cu tupeu că americanii au un vot CORECT și oricare PROBĂ nouă e supusă in-va-li-dă-rii. Waw... în oglindă e și la noi, în stil mafiot.

Exact cu același tupeu s-a dezvoltat, prin ambasada SUA și ”aliați”, și JAFUL din România, cel mai mare JAF ISTORIC, fără război, de după 1989. JAF recunoscut de documentele oficiale CIA de 400 mii de miliarde dolari din cele 1600 de mii de miliarde euro calculate de experții români dar, și de mine, în jurul aceleiași cifre. Asta înseamnă echivalentul a cel puțin 1000 vagoane de 50 tone fiecare pline cu AUR PUR. Suma depășește ÎNTREGUL JAF al ÎNTREGII ISTORII a României de peste 2000 de ANI. Tupeul se continuă cu incredibila laudă a ambasadorului american de lansare a proiectului ”RESET ROMÂNIA” de transformare a Românieialiate” în COLONIE oficială și finalizare a JAFULUI prin ”cetățenii reformatori#rezist, a tot ce a mai rămas dar, prin JAFUL și a bugetelor anuale. Este exact doctrina democraților SUA care au distrus suveranitatea ”Unchiului Sam” venerat de bieții români, azi trădători de neam și țară.

Trump, credul, a pornit un RĂZBOI al ”fraților” americani pentru a-i UNI în proiectul ”MAKE AMERICA FIRST AGAIN”. O misiune IMPOSIBILĂ de gen hollywoodian. Imposibilă fiindcă democrații au vândut America Chinei prin decenii de TRĂDARE conștientă, în paralel cu JAFUL global ”dolarul mai bun ca aurul” lansat de Ronald REAGAN ca și modificare a acordului de la Bretton Woods. Și a apărut ”Spirala Morții” în sistemul financiar global rostogolită până azi.

ACUM, se omite însă VOIT și lipsa aspectului FORMAL IM-PE-RA-TIV al recunoașterii de către Trump a victoriei democraților care, a refuzat ȘI participarea la ”mascaradadepunerii jurământului de Biden unde NU A TRANSMIS, către ”NOUL” președinte Biden, nici VALIZA NUCLEARĂ. A pecetluit astfel, PUBLIC, acțiunea de INCRIMINARE de JAF predând către FORȚELE NAVALE a Air Force One, escadrila de elicoptere prezidențiale și ATENȚIE! nu a predat Administrația Casei Albe care a fost preluată de Garda Națională ce a ”securizat” cu gard electrificat și Capitoliu și Casa Albă ca să aibă sub control situația ... infractorilor.  

NIMENI nu ar fi reacționat POZITIV la aceste acuzații fără să vadă PROBELE COLECTATE. Deși Trump a vrut să facă publice acuzațiile, ele au ajuns în presă ”subțire” prin interpuși așa cum a învățat și DNA-ul nostru discreditarea publică. Vezi aici doar un segment al arestărilor și execuțiilor. Praf în ochii lumii?

https://burebista2012.blogspot.com/2021/06/john-podesta-fost-executat-la-gitmo-si.html 

ȘI atenție și la alte articole recente cum ar fi 

https://burebista2012.blogspot.com/2021/05/lovitura-la-pentagon-generali-arestati.html

Dar și așa ACUM, devine incredibil de COM-PLI-CA-TĂ soluționarea inculpării unei GLOBALE  asocieri infracționale la CRIMĂ organizată, a NOM, și mai ales a CABALEI  financiare. BANUL este tot REGE și miliardarii dictează LEGEA și în România

Doar OFS mai poate, oarecum, reduce JAFUL cabalei. Încă din timpul mandatului său, Trump a dorit să soluționeze JAFUL BANCAR GLOBAL destinat mafioților miliardari ai lumii și a dezvoltat sistemul bancar cuantic QFS care a fost probat și la care au aderat Aliații numeroase state ale lumii, conștiente de JAFUL actualului sistem financiar global

Sistemul Financiar Quantic - QFS este o structură financiară megalitică, care a fost dată

omenirii de către ... Ceruri. Este singurul, drept cel mai avansat sistem de calcul pe care oricine și l-ar putea imagina. Tehnologia nu are pereche pe pământ în prezent. Este singura matrice de computere care ar putea prelua amploarea contabilității necesare pentru fiecare tranzacție financiară din lume în timp real. Este inatacabilă și criptată quantic.

Dar și asta devine GREU, chiar FOARTE greu de pus în operă, ca și o RESETARE FINANCIARĂ GLOBALĂ fiindcă opoziția democraților a lansat INCULPAREA FISCALĂ a lui Trump, deși este nelegală,  lansată doar pentru a refuza QFS https://omuldinnordforever.wordpress.com/2020/12/24/noi-informatii-despre-sistemul-financiar-quantic-qfs/ care ar distruge cabala financiară, cu probe irefutabile. Dar QFS e activ de peste doi ani și TRANSFERĂ tranzacțiile validabile prin replicarea din SWIFT.

TOATE la un loc conduc, ACUM, la momentul EXPLOZIEI ADEVĂRULUI PROBAT și, la necesitatea unor LO-VI-TURI GLOBALE ale ARMATEI SUA unde deja s-au făcut ARESTĂRI și la nivel PENTAGON deși Trump a destituit încă din timpul mandatului foarte mulți TRĂDĂTORI.

Ce va fi? Ori PROCURORII sprijiniți de FORȚELE NAVALE,  NAVY SEALs și obligatoriu și de restul FORȚELOR ARMATE ale SUA vor declanșa CURĂȚENIA GLOBALĂ, ori se vor speria irațional de IMENSA lor RĂSPUNDERE GLOBALĂ și ... vor accepta, prin TRĂDARE, CONTRAOFENSIVA grupată a democraților pentru a nu se ajunge la o LOVITURĂ DE STAT iminentă prin arestarea inclusiv a lui Biden.

Este un moment ISTORIC, imposibil de evitat fiindcă s-ar accepta TRĂDAREA și GENERALIZAREA CORUPȚIEI GLOBALE și a Planului NOM de control global al populației SCLAVAGIZATE și modificate GENETIC după necesitățile miliardarilor.

Sper ca DUMNEZEU să nu intre în VACANȚĂ odată cu ÎNĂLȚAREA de joi, 10-iunie-2021, când NOI sărbătorim și ziua EROILOR (care EROI pot fi la noi?) iar românii, inconștienți, să plece în VACANȚA dinaintea DEZASTRULUI. La americani abia a trecut ziua EROILOR iar în Octombrie, după închiderea exercițiului financiar 2020-2921, se va lansa RESETAREA GLOBALĂ fie QFS Trump, fie criptomoneda Biden.

DACĂ, repet dacă, acțiunea procurorilor CONTINUĂ, pe 04-IULIE-2021 Trump își va recăpăta drepturile de președinte sau … expirând termenul de acțiune al PROCURORILOR MILITARI se va merge pe ASASINAREA lui Trump și instaurarea FORȚATĂ, la nivel global, deci și în România, a DICTATURII NEOMARXISTE cu Planul global de RESETARE și sclavagizare.

Ar trebui să analizați și voi dar și ce vor face Rusia și China, și statele aflate în conflict militar exploziv. Totul e într-o conexiune UNICĂ. Dumnezeu să ne ferească!

România nu contează în nici un scenariu fiindcă suntem deja COLONIE jefuită … chiar și la final.

Dumnezeu știe ce va fi fiindcă momentan au EXPLODAT CONTRELE globale între democrați și republicani și se vrea ASASINAREA lui Tramp (ca și la Dragnea), Trump fiind apărat deocamdată de ARMATA SUA. Procurorii, impasibili, continuă însă, deocamdată, PROGRAMUL Legii Marțiale.

Ocrotește-i Doamne pe români și Româniamari pericole ne pasc. Dovadă, azi, decizia CCR și acceptul Programului NOM semnat de KW Iohannis, Cioloș și actualii lideri, inclusiv PSD care joacă teatru, este mortală pentru români. TREZIȚI-VĂ în al 12-lea ceas!

Semnează,

Moș Teacă   

Niciun comentariu: