miercuri, 16 iunie 2021

CABALA FINANCIARĂ A INTRAT ÎN CORZILE ARMATEI AMERICANE

 În SUA încă de săptămâna trecută a început RĂSCUMPĂRAREA celor 237 de tipuri de Obligațiuni (echivalentul bancar la TITLURI de STAT fiindcă FED este o banca PRIVATĂ  lanseaza OBLIGAȚIUNI nu TITLURI de STAT) și validarea sistemului QFS inclusiv la nivelul Alianței globale. https://www.youtube.com/watch?v=h9h54Ed5_qM

Urmează ca până la 1 IULIE 2021 să fie finalizate și în celelalte STATE ale Alianței QFS iar apoi să fie BLOCATE absolut oricare tranzacție SWIFT sau altele și va funcționa doar QFS

Operațiunea este extrem de ATENT supervizată de ARMATA SUA dar CABALA face orice POATE să valideze FALSURILE cu care a inundat piața financiară FIAT. HÂRTII FĂRĂ VALOARE.

Cei interesați de validarea VALUTEI deținute se face DOAR în statul de domiciliu.

Pălmașii fără VALUTĂ sau cripto-monede pot sta liniștiți fiindcă PLATA pensiilor sau salariilor etc. se va face la CONVERSIA puterii monedei proprii la standardul american QFS iar apoi fiecare va răspunde PENAL de falsurile sau JAFUL din aceste surse publice. Arestarea și executarea se va face de ARMATA SUA până la intrarea în flux corect global.

Deja mulți GENERALI americani care prin CIA, FBI sau NSA s-au interpus validării Obligațiunilor transferând în fals dreptul către interpuși, au fost ARESTAȚI

Iată că săptămâna trecută cei din TOP Deep State au fost arestați de INTERPOL la solicitarea procurorilor  ARMATEI. Sunt FAPTE și nu zvonuri de presăVARA este de acum PLINĂ  de operațiuni MILITARE chiar dacă serviciile oricui vor să discrediteze prin varii metode activitatea serviciilor SECRETE ale ARNATEI. ARMATA e obligată să servească loial DOI PREȘEDINȚI pretendenți la VALIDARE. Dar, nici unul nu este neglijat funcție de PROBELE criminalistice. Iată motivul pentru care democrații FUG de cercetarea CRIMINALISTICĂ și probarea fiecărei susțineri, aparent legale. Elicopterele drept dube negre au venit la Capitoliu și au arestat persoanele incriminate. Urmează și Casa Albă. Sunt RAPOARTE OFICIALE dar întreaga lume se TEME să vorbească fiindcă LIDERII lor vor fi probabil arestați la fel.  https://www.youtube.com/watch?v=qcQUvXbTm1o Iată de ce sunt ȘTERSE unele clipuri incriminatoare. SCADENȚA E ÎNSĂ INEVITABILĂ, ca pentru Fauci.

Semnează,

Moș Teacă, lefter bulescu. 

Da ce bine e când nu ai pentru ce tremura. ATENȚIE la mijloacele vitale până după septembrie când expiră exercițiul financiar 2021 în occident.


2 comentarii:

Mica spunea...

astia tot anuleaza din tuburi, dar nu-i nimic. Cu Dumnezeu inainte!

Ioan CEPALIGA spunea...

ORICÂT ar fugi de finalitatea QFS iată că încet - încet se va TERMINA transferul de date și replicarea va continua fluid, instantaneu. E nevoie ca și COMUNICAȚIILE să fie tot cuantice și VALIDATE transferurile, corecte.
Vom vedea ce va fi cu siguranță până la sfârșitul lui septembrie, la încheierea anului fiscal occidental.
Doar așa ”SPIRALA MORȚII” financiare se va încheia. Moneda catastrofică FIAT dispare
Doamne ajută!