sâmbătă, 12 iunie 2021

SEISME DIN CULISELE MILIARDARILOR

Trump (n. 14-Iunie-1946) a descoperit cum STATUL este exploatat prin JAF de miliardarii lumii, corporatiste, și lovește tot în omul de rând, iar acum, la lansarea QFS, de peste doi ani, (vezi detalii în clipul https://omuldinnordforever.wordpress.com/blog/)a început distrugerea cabalei financiare globale. Au EXPLODAT imediat miliardarii media care au repornit o campanie de COMPARAȚII CRETINE între istoricul președinților SUA și ”nebunul” de Trump care se vrea din nou ... președinte chiar în 2022 sau, și mai devreme (pe 14 iunie, luni, e ziua de naștere a lui Trump - 14 iunie 1946) Democrații, ca la noi, se cred cei mai deștepți și oricare din republicanii trumpiști (gen Dragnea) este un PERICOL de securitate și atacurile devin schizofrenice. 

Trump vrea de aceea să deschidă prin Senat acțiunile penale, cu sprijinul senatorilor, împotriva lui Biden. Roata morii se învârte, iată, și a venit rândul republicanilor să facă ORDINE și să restaureze REPUBLICA. DEJA parchetele militare sunt la FINALUL ANCHETELOR. Se vorbește de ARESTĂRI ÎN MASĂ în Congres, foarte curând, până pe 4 IULIE.

IESE SOARELE, PO-ZI-TIV, PE ”STRADA” REPUBLICANILOR. Vara devine însă extrem de TORIDĂ, global, cu noul QFS ce lovește în mafioți.

Asta nu ar fi nimic dacă Elon Musk și Mark Elliot Zuckerberg care se ridiculizează ”reci-porc” ca fiind neștiutori ai AFACERILOR și că pierd legăturile cu realitatea nu ar fi scârboase. În fapt e vorba de cine va răzbi DUPĂ instalarea QSF și-și va salva miliardele cu proiecte VALABILE care să le permită transferul și a OBLIGAȚIUNILOR DE STAT, în cea mai mare parte FALSURI GROSOLANE încă de la cumpărare pe proiecte ”RESET” sau ... militare

Iată că ”Spirala Morții” prin specularea monezii FIAT, a șarpelui valutar și a emiterii de HÂRTII în loc de dolari acoperiți în aur, hârtii gen FIAT, a pus deja pe jar miliardarii lumii. Cei mai mulți TAC chitic, încă, să tragă ei tunul deși au miliarde. Dar ... ”dolarul mai bun decât AURUL” s-a ... TERMINAT, ABRUPT. De fapt și de drept nu va exista nicio fanfară sau anunț public când QFS este activat total deși, el funcționează și transferă date de circa doi ani. Există cei din industria financiară care vor ști sau vor suspectaQFS a fost pornit, dar vor fi foarte puține „informații” despre faptul că a fost activat și funcționează pe deplin. Alianța QFS dorește ca acest lucru de TRANSFER să surprindă per-fect mai ales că există extrem de mulți bani FIAT și TITLURI sau OBLIGAȚIUNI false, din start. ÎNTREBAȚI-VĂ BANKERII!!! sau ... vizionează clipul ce detaliază furturile globale  https://www.youtube.com/watch?v=EdL-ZW1wjf0&t=311s

Important este însă ce va face tot OMUL DE RÂND, când, peste noapte, se va trezi cu o sărăcie mai lucie ca luciul ”A Midsummer Night's Dream ” sau ”Visul unei nopți de vară” cu fotbal și vacanțe de vis. Comedia, romantică, e doar la dramaturgul englez William Shakespeare.  Adică exact COMEDIA ce se naște sub o Lună feerică și RELAȚIILE care se creează, ca la o curviștină, între personajele umane (MILIARDARI) și spiridușii (BANCHERI) care locuiesc în pădurea GLOBALĂ a JAFULUI averilor visate de partidulețele ”RESET”.

Orice s-ar întâmpla, pe PLANETĂ, acum cu QFS-ul spiriduș al lui Trump, ȘI lira sterlină are și mai mari probleme fiind izolată de restul lumii JAFULUI din ”Spirala Morții”, finalul ”Visului unei nopți de vară”. Dar nu se știe cine va câștiga ... campionatul de fotbal ca drog în visul nopților de vară ai conversiei sistemului financiar. ”Va fi sau NU va fiShakespeare ”DIVINĂ” în șalvarii musulmanilor? TIMPUL trece, ”tik tok”, QFS lucrează și-n 10 ZILE, spun unii, va INTRA în activare. De aia miliardarii sunt pe jar.

Noi, po_pulimea neștiutoare în ale afacerilor de VIS, nu știm CÂND și CUM se vor negocia TRANSFERURILE în noile conturi ale miliardarilor decăzuți, la maxim, MILIONARI șmecheri.

BANUL este un motiv SERIOS pentru distrugerea, cu orice preț, a INVEMȚIEI lui Trump, QFS, care iată că pe lângă JUDECAREA și EXECUTAREA unor CRIMINALI de drept, dar cu BANI, DIN MILIARDARI SĂ AJUNGĂ PESTE NOAPTE DOAR MILIONARI ȘI ASTA DOAR DACĂ MAI AU PROIECTE FEZABILE DE UTILIZARE A BANILOR PUBLICI DIN OBLIGAȚIUNILE ȘI TITLURILE DE STAT, la nivel global, și fără menajamente

Este o LOVITURĂ de maestru ce nu poate fi înghițită, că e prea FIERBINTE GĂLUȘCA sub protecția pușcașilor marini. Vine însă 4 Iulie, SCADENȚA PROCURORILOR MILITARI, dar și 15 August, ziua tot a marinei, dar a noastre, și uite așa trece VARA și începe ȘCOALA cu QFS. Exact, STABILIZARE MONETARĂ GLOBALĂ. Știți ce-i aia STABILIZARE?

Se vrea însă o diminuare a discrepanțelor DINTRE MILIARDARI și o viață cu 2$ pe zi și asta EXPLODEAZĂ, fezabil, ca și MĂMĂLIGA românească. Ce-i mai bun TERCIUL sau MĂMĂLIGA bățoasă? Bre po_pulime de NOUA CIVILIZAȚIE ai auzit? Cea, a miliardarilor, și hăis, a concurenței?

De aceea vă recomand să fiți atenți și la NATO și RESCRIEREA STRATEGIILOR GLOBALE mai ales că miliardele se făceau și din ARMELE date proștilor să se bată între ei pe PARIURIsportive”.

În concluzie DOCUMENTAȚI-pentru că VARA trece și odată cu ea și VISUL DE MĂRIRE al po_pulimii ce deservește și AGONIA criptomonedelor

JAFUL GUVERNANȚILOR va fi fulminant, fiindcă VISUL VERII e cu DROG de nebunie

CÂȚU MÂȚU TRAGE NĂDEJDE CĂ MILIARDELE DE EURO VOR AJUNGE ÎN BUZUNARELE PROGRAMATE DAR ... HOȚUL STRIGĂ hoții... și-ți fură chiloții... 

Observațiile Comisiei Europene la PNRR-ul României ne ARATĂ filonul de AUR ce e prea vizibil în JAF. Un training, o fi UEFA, costă 133.000 de euro de persoană, vaccinată?! „Pare cam excesiv” că vaccinarea e gratis. 👀🤣 Cine a fost învățat să fure nu va ezita NIMIC în această afecere globală. PUNE BRE CAPACUL PE OALĂ!!!

Semnează,

Moș Teacă, vara asta visând la o VACĂ, de muls, pe plajă bre.... că taurul e la QFS

Niciun comentariu: