duminică, 3 ianuarie 2021

S-A DECLANȘAT OFENSIVA STATULUI GLOBAL ȘI VACCINAREA

ALARMĂ DE LUPTĂ!!!

S-A DECLANȘAT OFENSIVA STATULUI GLOBAL ȘI VACCINAREA. E RĂZBOI GLOBAL.

https://icepaliga.blogspot.com/2020/12/si-cum-profetiile-sunt-caracteristice.html

NIMENI, dar ABSOLUT NIMENI nu vă zice de ”mutațiile” pe care le face ARNm (m de la marcat/mesager cu nucleozide modificate și e înglobat în nanoparticule SÎC

lipidice, cu codificarea proteinei S (spike) virale a

SARS-CoV-2) și cum organismul se HIMERIZEAZĂ și apar monștrii umani, PROGRAMAȚi bre, că de aia se introduc și nanoROBOȚII și nu nanoBOȚII care sunt mai mascați semantic. Și ca să fiu și mai exact iată ce spune în testări: Prospect: Informaţii pentru utilizator ATENȚIE!!! foarte important, vaccinul încă e în testeAcest medicament face obiectul unei monitorizări suplimentare. Acest lucru va permite identificarea rapidă de noi informații referitoare la siguranță. Profesioniștii din domeniul sănătății sunt rugați să raporteze orice reacții adverse suspectate. Vezi pct. 4.8 pentru modul de raportare a reacțiilor adverse.Pe toată durata perioadei de urmărire pentru siguranță și până în prezent, paralizia facială periferică acută a fost raportată de patru participanți din grupul cu vaccin de tip ARNm COVID-19. Paralizia facială a debutat în Ziua 37 după Doza 1 (participantului nu i s-a administrat Doza 2) și în Zilele 3, 9 și 48 după Doza 2. Nu au fost raportate cazuri de paralizie facială periferică acută în grupul cu placebo. Fain, nu? A zis cineva de aceste efecte de paralizie specifice himerismului? Și pot apărea și ALTE efecte, încă necunoscute. Voi vă decideți viitorul. Citiți și aici https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_ro.pdf și căutați ARNm. Veți găsi 20 de specificații. Asta e mai explicită: ARNm transmite codurile pentru toată lungimea antigenului S ancorat de membrană, cu mutații în două puncte la nivelul helixului central. Mutația acestor doi aminoacizi în prolină blochează antigenul S într-o conformație prefuziune preferată antigenic. Etc.etc... Nu s-au efectuat ATENȚIE!!! studii de genotoxicitate sau de carcinogenitate.

milli

mm

 10 −3

0,001

 miime

1795

micro

μ

 10 −6

0,000 001

 milionime

1873

NANO

n

 10 −9

0,000 000 001

 miliard

 miliard

1960

pico

p

 10 −12

0,000 000 000 001

 trilionime

 miliard

1960

 Acești NANOroboți ajunși la dimensiunea de doar 3-5 nano (COMPARAȚI: firul de păr are grosimea între 0,04mm și 0,12mm) ce se pot GRUPA, la comandă, în locul MARCAT și construi o structură ROBOTICĂ nouă care prin acel ARNm nu mai este RESPINSĂ de organism ca oricare CORP STRĂIN și induc DOAR himerismul. Apoi, cu telefonul mobil INTELIGENT, devenit iată OBLIGATORIU, primește și transmite informațiile necesare, inclusiv de SĂNĂTATE mintală și se acționează după necesități prin rețeaua 5G(5) acum și foarte curând 6G chinezească.

E prea simplu ca să îmi fac probleme dar ... nu mă inoculez cu nanoSATANISME dirijate de CINEVA, oare de CINE? Aici e spilu bre... CINE? Iată recent a apărut pe youtube o SINTEZĂ ISTORICĂ foarte bine argumentată pentru po_pulimea și păsăricimea ineptă. Vă recomand să vizionați și reține CINE a vorbit prima oară de NOM, Boris Elțin. Tare, nu? Sau ce a zis Ceaușescu reîntors în România după ce a vizitat Coreea de Nord? Apoi Trump când a vizitat și el Coreea de Nord privind LOIALITATEA și mai ales DISCIPLINA coreenilor. Sistemul autoritar comunist a fost iată importat și în SUA, cam de prea mult timp, odată cu agresiunea ECONOMICĂ de ”OCUPARE/CUCERIRE” a ECONOMIEI AMERICANE de ... CHINEZI bre...

https://www.youtube.com/watch?v=tuQh0cAxuWE&t=421s

Aici e și RĂZBOIUL. Și în ce SCOP? Clar, gen ID-2020 GLOBAL iar cu telefonul se ține 24/24/7/7 zile continuu legătura cu BAZA DE DATE GLOBALĂ și … tranzacțiile bancare în sistemul financiar QUANTIC, azi american, mâine ... CHINEZESC.

Simplu?! Nicidecum. Oricare extra-tehnologizare induce și multe, foarte multe baguri, (Exista atât de puține documente despre BAG, încât nimeni nu s-a deranjat să scaneze Bag-ul, acest termen sinonim cu greșelile de programare informatică și au introdus sistemele Poka-yoke termen japonez care înseamnă „prevenireagreșelilor” sau mai pe românește ”apărător de proști”. A fost inițial ”baka –yoke” „prost-proofing” (sau „IDIOT-proofing”) numele a fost schimbat în poka-yoke, un PROST mai … blând bre dar… tot PROST bre…). Aceste BAG-uri se induc  acum PE OAMENI bre, de acești „idiot-proofingGENIALI bre… care implică tehnologii genetice de INTERVENȚIE și așa se crează, de ei, GENIALII idiot-proofing” și PIAȚA dorită de LIDERII din spatele lui ”EU SUNT LIDERUL GLOBAL” bre… po_pulime și păsăricime necititoare.

Așadar RĂZBOI pentru supremația lui … CINE. Dar GLOBAL bre…

URMEAZĂ OBLIGAȚIA VACCINĂRII indiferent din ce ZONĂ geografică veți fi. O zic GENIALII idiot-proofing” contestând savanții adevărați. Acești yes-man bre… de comunicare pe BANI sau ȘANTAJ disimulat sunt ca fake-man-iștii. Președintele Xi Jinping06 ian 2021 / 08:37: Armata Chinei să fie PREGĂTITĂ de RĂZBOI!!!

Din VEST sistemul quantic și G5, din EST sistemul quantic și G6 ambele chinezești.

Restul au aderat OBLIGATORIU la GLOBALIZAREA FORȚATĂ. Scuze, ofertată, prin corporațiile ce distribuie ”BONUSURILE QUANTICE” deja anunțate și la noi la TV pentru cei ce se vaccinează. LIBERTATE bre..., chinezească, neocomunistă exportată și în SUA.

Fiți apărătorii copiilor voștri și nu luați nebunia mea de a vă avertiza ca și ... COMPLETĂ, exactă. Trebuie să CITIȚI VOI informațiile oficiale ale savanților ce au început a se ȘTERGE extrem de agitat. CITIȚI. FRICA a cuprins Terra și TOATE structurile sistemice. E RĂZBOI bre… RUȘII și CHINEZII sunt în stare de RĂZBOI încă de anul trecut. Ceilalți au starea de URGENȚĂ care ECHIVALEAZĂ cu LEGEA MARȚIALĂ CÂND ordinele se impun cu FORȚA văzută cum se APLICĂ și asupra copiilor și bătrânilor sau handicapaților, azile de bătrâni și la ORICINE SE OPUNE deciziei liderilor. Citiți aici și despre Virușuri respiratorii ADN și ARN. Infecții cu adenovirusuri. 

https://www.mediculmeu.com/boli-infectioase/virusuri-respiratorii-adn-si-arn/infectii-cu-adenovirusuri.php

 Dumnezeu fie cu voi TOȚI dragii moșului cobai.

Detalii aveți aici: 

ȘTIRI EXCEPȚIONALE PENTRU VIITORUL OMENIRII https://icepaliga.blogspot.com/2020/12/stiri-exceptionale-pentru-viitorul.html și de căutați pe blogul meu veți găsi destule detalii incredibile.

Nu-s ROBOT, nici NANO-fake-news-man sau profet ci doar un analist al TENDINȚELOR globalismului.

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: