joi, 31 decembrie 2020

ȘI CUM PROFEȚIILE SUNT CARACTERISTICE SFÂRȘITULUI DE AN, IATĂ ȘI ”PROFEȚIA” MEA.

 

Anul 2021 este anul MARILOR SCHIMBĂRI GLOBALE, CONCRETE, NU PRESUPUSEhttps://www.academia.edu/44811038/%C8%98I_CUM_PROFE%C8%9AIILE_SUNT_CARACTERISTICE_SF%C3%82R%C8%98ITULUI_DE_AN_IAT%C4%82_%C8%98I_PROFE%C8%9AIA_MEA

Și cum BANUL a fost și vrea să fie REGE că s-a ajuns la SCADENȚA sistemului FINANCIAR global actual și urmează RESETAREA sau, pe înțelesul moșilor și babelor, STABILIZAREA MONETARĂ, dar STABILITATE este prea mult spus dar prea puțin în FAPT.. Am scris de mult timp despre RĂZBOIUL FINANCIAR. ”Să nu uităm că „Spirala morții” a ajuns deja de câțiva zeci de ani BUNI la actul FINAL al apocalipsei declanșate la „Declarația bombă - dolarul mai bun decât aurul” care a răsturnat echilibrul mondial al solvabilității financiare globale. 

https://icepaliga.blogspot.com/2017/10/razboiul-fed-ului-cu-numerar.html

S-a introdus sistemul FIAT și ȘARPELE VALUTAR - CARE A SCHIMBAT ÎN DEZASTRU LUMEA GLOBALĂ.

Banii Fiat reprezintă o  monedă emisă de guvern (HÂRTIE), care nu este susținută de o valoare de marfă fizică, cum ar fi aurul sau argintul, ci mai degrabă de guvernul care a emis-o. Și așa SUA a emis HÂRTII FÎRÂ VALOARE FIZICĂ, pentru care a cerut dobânzi și plata cu PRODUSE cu valoare garantată. Așa a apărut și ”visul american” care permitea ÎMBOGĂȚIREA prin oricare mijloace nedovedite cu PROBE ca  infracțiune chiar dacă ERAU infracțiune. SUA a devenit o OAZĂ de afaceri CRIMINALE în fapt dar nu recunoscute și în drept. Vezi doar un exemplu ”exportul de ”democrație”” și colonizarea resurselor inclusiv prin RĂZBOI de protejare a ... DEMOCRAȚIEI”.

Așadar BANUL de HÂRTIE (higienică de lux) a ajuns de mult la scadență și lumea globală LUPTĂ pentru a impune o nouă monedă de AUR, fie Altyn, fie yuan, fie o monedă criptată de aur gen Bitcoin care iată că a ajuns la cea mai mare valoare din istorie în haosul actual global, la suma de 20000 de dolari americani (ieri 03-01-2021 a ajuns la 34800 $). SUA dar și CHINA au variante speciale. CINE CÂȘTIGĂ IA TOT dar cum NIMENI nu poate câștiga RĂZBOIUL doar ALIANȚA GLOBALĂ FINANCIARĂ, NOUĂ, va schimba șiRESETAfinanțele globale, independent și obligatoriu cu interes. Se caută acel ID 2020 UNIC de identificare FIZICĂ pentru ca lumea globală să poată funcționa. VACCINUL este cel mai potrivit moment actual de MARCARE a individualității digitale prin nanoroboții injectați și identificați cu telefonul mobil, OBLIGATORIU și INTELIGENT, care să facă legătura cu sateliții din REȚEAUA 5G sau cu siguranță în scurt timp cea de 6G chinezească.

SUA prin administrația Trump a introdus de la începutul mandatului măsurile necesare, de la FED (naționalizare) și până la sitemul QSFSistemul Finaciar Quantic care înlocuiește și SWIFT-ul actual bancar și introduce DOLARUL DE AUR și care deja de peste 2 (DOI) ani de zile funcționează în SECRET și  paralel cu sistemul bancar actual pentru a ÎNCĂRCA o bază globală de date cu TOATE conturile existente și tranzacțiile lor.

Dar de ce un sistem Quantic? Simplu, viteză și analiză instantanee TRECUT, PREZENT și VIITOR simultan dând și o predicție de TENDINȚĂ cu probabilitate maximă reală. La mijlocul lunii august 2016, o rachetă chinezească a lansat pe orbită un satelit cu totul special, la bordul căruia se vor desfășura experimente de telecomunicație cuantică.

Deși satelitul a fost construit și lansat de către China, studiile privind telecomunicațiile cuantice reprezintă o colaborare între cercetătorii chinezi și cei austrieci: este primul satelit de acest tip și, dacă experimentele se vor dovedi viabile - 2020 s-au dovedit viabile și iată că vor schimba complet modul în care vor circula datele între bănci, între diverse centre de comandă ale armatei sau chiar între telefonul nostru inteligent și serverul de mail. Se demonstrează că viitoarele telecomunicații cuantice sunt sigure și că nu vor putea fi interceptate (de hackeri sau de guverne curioase), pentru că orice astfel de tentativă duce la distrugerea mesajului transmis. Iată de ce sitemul QSF – Sistemul Finaciar Quantic funcționează deja în SECRET în SUA și pe 5-ianuarie-2020 se va face primul TEST de lucru global (un fel de RESET global) vechea știre din sistemul bancar cunoscută sub numele GHEAȚĂ (adică înghețarea sistemului pentru a permite RESETAREA)). Și mereu controversele devin foarte repede confuze (secrete) și greu de urmărit. Nu e de mirare, domeniul nu este deloc unul simplu, așa cum nu este nici mecanica cuantică, o teorie situată undeva în afara intuiției și percepției noastre cotidiene. Trebuie să facem o distincție între computerele cuantice, care reprezintă niște mașini de calcul ce funcționează după câteva dintre regulile mecanicii cuantice, și telecomunicațiile cuantice, care nu au nevoie de computere cuantice pentru a fi utilizabile scrie și la noi, detaliat bre... po_pulime aeriană, necititoare,  https://stiintasitehnica.com/telecomunicatii-cuantice/.

Cei ce au lucrat în domeniul financiar economic și bancar știu că orice ”Plan de afacere” se face la limita timpului de imprumut și de rambursare integrală a creditului PLUS DOBÂNZI, cu o proiecție concretă pentru următorii 3-5 ani și istoric tot 3-5 ani incluzând PREZENTUL, DISTINCT, bonitatea anului de împrumut. Dacă facem o similitudine se cere TRECUTUL+PREZENTUL+VIITORUL SIMULTAN, TIP QUANTIC,  dar în trei variante: pesimist, real și optimist cât și impactul șocurilor și soluțiilor la șoc dar se iau în PLUS și GARANȚII cam cât dublul creditului. Pentru asta intervin și alte BONITĂȚI din care ”riscul de țară” și exprimarea indicatorilor  din ”Planul de afacere” în VALUTA accesată și INDICATORI de Standarde Internaționale de Raportare Financiară (cunoscute sub acronimul IFRS) în sistem IASC sau GAAP (american). Bătălia supercomputerelor clasice continuă iată: IBM Sequoia a devenit cel mai rapid computer din lume. De ce oare? Simplu domeniul quantic este în faza de copilărie și concurența e acerbă mai ales în finanțe bănci, armată sau securitate cibernetică. Și nu numai.

Dar în România este haos fiindcă nici cele europene nu sunt respectate ca să se poată JONGLA cu mascarea JAFULUI. Azi și datele FISCALE ale guvernului și liderilor s-au pus la SECRET din același motiv, mascarea JAFULUI.

Pe data de 5 ianuarie 2021 se va încerca generalizarea sistemului financiar quantic QSF dacă...  Trump se mai implică. Altfel..., BANUL CHINEZILOR se va impune și în SUA dar și în Europa și nu numai. CHINA are astăzi cumpărate CELE MAI MULTE PROPRIETĂȚI de pe Terra și dictează și politicile lor financiare și ... restul. 

În concluzie, VALUTELE vor fi STABILIZATE și va apărea o singură MONEDĂ dar AURUL va fi în continuare REGE iar Anglia, ca și pol global al aurului, va dicta politicile valutare. Știa regina ce face...

România a rămas FARĂ NICI UN FIR DE AUR ÎN TEZAUR ȘI CU MINELE SALE, VÂNDUTE în perioada când am tot atenționat că TOATE STATELE LUMII își aduc AURUL acasă și CUMPĂRĂ AUR pentru rezervele lor. Noi iar suntem cu curul gol...

Bîtălia este foarte dură și ÎNCEPUTUL ANULUI 2021 va marca SCHIMBĂRI COLOSALE globale. Unii invocă AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL dacă nu se armonizează NOUL sistem financiar global, UNIC.

Dragii moșului, viitorul oricum l-ați lua este CATASTROFIC, inclusiv economic în 2021 și urmează reducerea populației, cea insubordonabilă GLOBALISMULUI dorit de oculta CHINEZEASCĂ în ACORD cu cea actuală.

Ferească Dumnezeu de DICTATURA CHINEZEASCĂ. Trump este posibil să aplice Legea marțială și să impună dolarul-quantic, de aur dar chiar și Biden va fi obligat să reacționeze la schimbările deja declanșate de Trump. Ambele variante sunt conflictuale pentru americani, dar și cu pericol global, fapt pentru care Rusia și China sunt de mult în STARE DE RĂZBOI (UPGRADEPreședintele Xi Jinping: 06 ian 2021/08:37: Armata Chinei să fie PREGĂTITĂ de RĂZBOI!!!) iar în Europa STAREA DE URGENȚĂ ce echivalează cu LEGEA MARȚIALĂ și impunerea ordinelor de guvernare. Așadar VACCINUL este și el UNA din primele probleme ale anului 2021. Multe aș mai avea de spus dar … BANUL e rege bre… Orice aș zice eu, profeții nu sunt crezuți în țara lor, dar io… nu-s profet bre ci doar un analist. Așadar CITIȚI singuri bre po_pulime și păsăricime euforizată de vaccinul drogului corporatist. Primiți cu SORCOVA sau cu senănatul? Sculați voi gazde mari, păcălițe, și LA MULȚI ANI FERICIȚI CU SĂNĂTATE MINTALĂ ȘI IUBIRE ... bre...

Doamne ocrotește-i pe români oriunde s-ar afla!

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: