vineri, 25 decembrie 2020

Ziua ASASINATULUI celui mai veritabil PATRIOT român, dar și ziua NASTERII LUI HRISTOS MÂNTUITORUL NOSTRU

 De cele mai multe ori, când ai, nedorit, o atracție gravitațională involuntară a unei gloate de inculți, invidioși, uneori chiar inepți, dar și mai rău de papagali politruci sau doar guriști de facebooci ce nu pot digera conceptele unei postări sau cercetări, fie ea și de cartier și nu neapărat științifice, INEVITABIL, ei sau ea, gloata, înghit/e gulgutele liderilor de grup, gulgute atent create de magicienii de gulgute, gen Coruț și meseria sa de contraspion, pentru formarea oastei de imbecili de șoc anafilactic, SOCIAL

https://www.academia.edu/44773092/Ziua_ASASINATULUI

Ce să explici sau să răspunzi unor astfel de papagali vorbitori care repetă ca și o casetă, inpțiile create în jurul gulgutei de grup? E o eroare de comunicare, feriți-vă!

Și mai periculoși sunt cei agresivi și … verbal, care pentru a suplini lipsa de știință a conversației argumentate și, ca și gloataCiolaniadei” fac galeria fanilor în jurul BANULUI sau promisiunilor ”certe”, coruptibile, de acces la cel mai osos loc cu ciolan de sistem.

Am asistat neputincios în această oribilă pandemie de gulgute până la apariția unor specimene modificate genetic de mirajul țintelor cu BANI nemunciți.

Interesant este raportul - justițiabil versus magistrat papagal #rezist corupt de clanurile interlope ale guvernării de abuz și dictatură fără limite. Cine să-i mai oprească?

În fața acestor dromaeosauridae ești complet rămas fără indispensabili și asaltat de slugile LGBT ce te atacă și sodomizează cum au îmvățat la cursurile de gomorism activ. În acest fel, Sodoma și Gomora s-au extims la nivel global, chiar înaintea pandemiei declanșate de SÂGELE lor STRICAT dornic de drogul glandei pineale a copiilor sacrificați sau sângele băut drept ARNm al vaccinului devenit sinergic și vital în administrarea lui periodică.

Este foarte greu de înțeles și pentru mine cum de s-a ajuns la asemenea dezastru uman dar cum credeți că poate fi digerat SECRETUL făcut recent PUBLIC și chiar documentat cu probe pe youtube, sit acuzat FEROCE de facebbooci și mai ales twiter, care și mie mi-au interzis accesul la publicare, că youtube nu șterge aceste ”fake-news”-uri.

În fapt TEAMA este de deconspirare a satanismului ce i-a cuprins în pandemia gustului BANILOR nemunciți.

Pe youtube veți găsi și multe POVEȘTI de adormit copilașii nărăvași ai globalismului tocmai pentru a putea STRECURA și PROBELE culese de Agențiile Internaționale INDEPENDENTE de Securitate Globală a Terrei, de multe ori mascate cu extratereștrii proveniți din încrucișarea cu îngerii decăzuți și himerismul genetic dezvoltat de ”DICTATURA HALATELOR ALBE”.

Găsiți pe blogul meu cât timp mai rezistă ATACURILOR ocultei.

În conluzie fiți vigilenți DIN TOATE DIRECȚIILE și comparați așazisele ”ȘTIRI” de senzație pentru a descoperi GULGUTELE gen Coruț deși îl urc pe un piedestal mult prea înalt adevărului actual.

Și, în final vă recomand să CITIȚI, dacă sunteți cu suflet curat, RUGA mea către Dumnezeu pentru a TRIMITE UN NOU POTOP GLOBAL în vederea CURĂȚĂRII DE-FI-NI-TI-VE de teroriștii globali, sataniști, cu sânge STRICAT

https://icepaliga.blogspot.com/2020/12/doamne-dumnezeule-doamne.html

Dumnezeu să ocrotească România și pe TOȚI românii cu suflet curat. Amin!

LA MULȚI ANI cu SĂNĂTATE și IUBIRE începând de AZI, de CRĂCIUN, ziua asasinatului celui mai veritabil PATRIOT român, dar și ziua NASTERII LUI HRISTOS MÂNTUITORUL NOSTRU așteptat de peste două mii de ani și încă 31 de ani de suferințe în blestem comunitar și terorism globalist satanist cu un JAF inimaginabil, calculat de mine, și nu numai de mine, la peste 1600 de miliarde de euro, din care CIA recunoaște în Raportul său doar 400 miliarde de dolari americani. În esență un TREN cu peste 1000 de vagoane a 50 tone fiecare umplute full cu AUR curat.

Și JAFUL continuă cu incredibila Ciolaniadă de azi.

Semnează,

Moș Teacă

2 comentarii:

Paul spunea...

L-am urât că nu aveam curent seara, că mă trimitea la cules de porumb, toamna, și m-am bucurat ca un cretin, când în zi sfântă de sărbătoare, l-au omorât. Oare câți dintre noi am fi în stare să ne luăm o astfel de osândă pe post de politică de stat?
Oare cum o fi să știi că tot poporul te urăște și cu toate acestea să continui să-i faci bine, să-l lași fără datorii, așa cum nimeni nu a fost vreodată, cu forța?
(E drept că și cei din ziua de azi, tot bine cu forța vor să-ți facă, numai că eu le doresc, ca acest bine să și-l facă mai întâi, lor.)
Câți ar fi capabili să ducă o asemenea povară, ura unui întreg popor?

Ioan CEPALIGA spunea...

A fost un SACRIFICIU imens fiindcă Ceaușescu a aflat măgăria cu dobânda și de aia a vrut să scape de FMI și oligarhia financiară a globaluștilor.
Ce să explici sau să răspunzi unor astfel de papagali vorbitori care repetă ca și o casetă, inpțiile create în jurul gulgutei de grup? E o eroare de comunicare, feriți-vă!
Și mai periculoși sunt cei agresivi și … verbal, care pentru a suplini lipsa de știință a conversației argumentate și, ca și gloata ”Ciolaniadei” fac galeria fanilor în jurul BANULUI sau promisiunilor ”certe”, coruptibile, de acces la cel mai osos loc cu ciolan de sistem.
La mulți ani cu sănătate dragă cititorule, sănătate și IUBIRE ... de oameni!!!