miercuri, 23 decembrie 2020

V-AU VENIT COLINDĂTORII - RUGĂCIUNEA GLOBALĂ

Îmi sună în minte MEREU cuvintele Noului Episcop vicar patriarhal, Varlaam, care poartă titlul de Ploieşteanul.

Doamne, Doamne, caută din cer şi vezi şi cercetează via aceasta, pe care a făcut-o dreapta Ta, şi o desăvârşeşte pe ea!” (Ps 79, 14-15)

V-AU VENIT COLINDĂTORII

https://www.academia.edu/44773093/V_AU_VENIT_COLIND%C4%82TORII_RUG%C4%82CIUNEA_GLOBAL%C4%82

Doamne Dumnezeule Doamne, CERCETEAZĂ LUMEA ACEASTA, URGENT, te implor, că eu păcătosul păcătoșilor constat că Sodoma și Gomora sunt azi ”mici copii” pe lâmgă destrăbălarea și păcatele de astăzi ale lumii GLOBALE care vor să DISTRUGĂ buna credință și să inoculeze copiilor noștri satanismul în TOATE formele sale demențiale. De la sexul în grup, prin peșteri cum a spus public USR+ cu femeile la comun, până la educarea sexologică a COPIILOR pentru a justifica anomaliile de management ale globaliștilor, decadența genetică a LGBT, pedofilia, zoofilia, etc. etc. și a ne DISTRUGE sufletele CURATE ale copiilor și oastei tale de credincioși.

Cercetează-ne din cer Doamne și vezi că rugăciunea mea începe cu păcătosul de mine care TREBUIE să fiu judecat alături de această LUME ce se cere CURĂȚATĂ cu un NOU TIP DE POTOP fiindcă s-a STRICAT PROFUND, la nivel GLOBAL... Doamne adu-ne Doamne POTOPUL că nu se mai poate trăi în teroarea destrăbălaților globali.

Doamne, te rog cercetează și vezi e nevoie de o NOUĂ ARCĂ A LUI NOE care să extragă seminția asta din mocirla dezmățului global. JUDECĂ-NE Doamne cu Dreapta Ta Judecată fiindcă în lume nu mai există nici JUSTIȚIE incoruptibilă. Totul e o spoială juridică. TOTUL, absolut TOTUL. BANUL și destrăbălarea țin loc de rege al globaliștilor inepți, sataniști. JUDECĂ-NE Doamne, te implor!!!

Privește Doamne și vezi nenorocirile create de liderii corupți și dezumanizați, privește și vezi goana după destrăbălare și corupția cu BANII diavolului ORIUNDE ai merge în această lume sodomistă și gomoristă îngrozitoare...

Toate acestea sunt peste puterile mele de înțelegere ca păcătos ajuns la apusul zilelor.

Iartă-i Doamne pe cei cu SUFLET CURAT și care APĂRĂ CREDINȚA BISERICII TALE dar CURĂȚĂ ODATĂ, DEFINITIV, ACEASTĂ LUME în care s-a dezvoltat fulminant dezmățul și destrăbălarea fizică și sufletească.

Cercetează și vezi cum SATISFACȚIA liderilor și a oastei de slugi TERORIZEAZĂ această lume cu fel de fel de ANOMALII de SÂNGE,STRICAT.

Iubesc profund acest popor al strămoșilor mei, această ȚARĂ pe care ne-ai dot-o, ”GRĂDINĂ A MAICII DOMNULUI” în care nici NAȘTEREA TA nu mai avem voie să o derulăm SĂRBĂTORIND-O în credința creștină. Până și SFINTELE PAȘTI ne-au fost INTERZISE și Marea Ciolaniadă a devenit de NESUPORTAT, pe față, fără pic de rușine sau teamă cel puțin juridică. De ce? Fiindcă NIMENI nu-i mai poate corecta, nici rușinea față de tine Doamne. Nu spun FRICA fiindcă ea  a devenit ARMA globalistă a terorilor îngrozitoare. FRICA este azi ARMA satanistă. 

Dragii mei, NU VĂ MAI TEMEȚI și fiți SIGURI că Hristos vă IUBEȘTE fără limite, și-i  iartă pe cei ce se pocăiesc sincer și profund. Eu îți mulțumesc Doamne că m-ai iertat și am sufletul curat fiindcă NU MĂ MAI TEM NICI DE MOARTE dragă Doamne Dumnezeule. Ești mereu cu mine deși nu sunt puternic religios și mai ales habotnic sau extremist dement. Te rog JUDECĂ-NE și CURĂȚĂ această lume ce a intrat în colapsul exterminărilor ce duc la extincție în întregul lanț trofic odată cu distrugerea pădurilor seculare ale mulțimii de viețuitoare și de diversitate a vieții. Inteligența chiar și a microorganismelor a devenit mai pragmatică și mai puternică decât OMUL care distruge TOT în jurul său pentru JAF și BANI necuveniți.

Cercetează-ne Doamne Dumnezeule și VEZI aceste îngrozitoare PĂCATE ridicate la RANG de TERORISM spiritual și fizic. Eu păcătosul nu mai am putere de LUPTĂ. Paradoxal, sunt ofițer licențiat în RĂZBOI, cu distrugeri în masă, dar mi-am greșit cariera fiindcă nu pot vedea, auzi sau executa orice acțiune ce implică SUFERINȚA oricărei viețuitoare, indiferent de motivația liderilor paranoici. Tu Doamne ai suflat VIAȚĂ peste ele și NUMAI Tu Doamne poți decide cine să fie eliminat curativ din mulțimea lanțurilor trofice. Da dragii mei camarazi, eu NU POT UCIDE !!!

În Tine Doamne Dumnezeule a rămas, și DOAR ÎN TINE speranța MARII CURĂȚENII în patologia GLOBALĂ a Sodomei și Gomorei.

Dacă nu se poate și ești ocupat cu VIITORUL Lumii ia-mă pe mine, păcătosul, care nu înșeleg nici acum, precum Toma Necredinciosul, aceste ÎNTÂRZIERI ale Tale Doamne, în purificare omenirii.

Eu nu mai pot vedea JALEA și UMILIREA fără precedent a acestei lumi atât de frumoase în esența VIEȚII pe care a făcut-o dreapta Ta, şi o desăvârşeşte pe ea prin CURĂȚIREA ei de cei FĂRĂ DE SUFLET creștin și dragoste de oameni și copii ai tăi! Eu am JURAT credință VEȘNICĂ acetui popor de români din GRĂDINA TA și nu mai suport să văd, să aud, să simt, să trăiesc DUREREA fără limite a TERORII sataniste...

Bucură-te Sfântă Cruce și ia suferințele NOASTRE așa cum plâng și azi cu jale și nu pot înțelege cum te-au putut JUDECA niște păgâni, urmași ai Sodomei și Gomorei și să te UCIDĂ apoi, inadmisibil de barbar, cu atâta cruzime când Tu ai adus și propovăduit IUBIREA APROAPELUI și te-ai sacrificat pentru ca lumea să priceapă ACTUL RIDICĂRII PĂCATELOR LUMII. Astăzi noi suntem CRUCIFICAȚI Doamne de acești CĂLĂI ai satanei ce au cuprins și terorizează întreg Pământul

VIITORUL POATE ȘI TREBUIE SĂ FIE BENEFIC VIEȚII ȘI CREDINȚEI ÎN TINE !!!

Iată Doamne SACRIFICIUL tău pentru ridicarea PĂCATULUI LUMII nu numai că nu a fost înțeles dar nici liderii lumii nu au purificat VIAȚA aceasta extraordinar de frumoasă ci, ai fost intenționat denigrat și au DISTRUS întregul habitat și lant trofic al lumii tale, UCIGÂND din PLĂCERE TOT ce este frumos și iubitor de Dumnezeu, Tatăl tău și Sfântul Duh atât de iubit de oameni ca și DRAGOSTEA față de tine Împărat al împăraților lumii.

Iartă-mi, dacă se poate, această PLÂMGERE a mea către DREAPTA TA JUDECATĂ fiindcă pe Pământ nu mai este loc de IUBIRE Dumnezeiască și domnește SATANISMUL GLOBALIST care distruge esența creației Tale divine. Ajută-ne Doamne Dumnezeule!!!

Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte MILUEȘTE-NE pe noi!

Amin!

Semnez io, 

Moș Teacă, păcătosul, și-i rog pe TOȚI credincioșii cu suflet curat să AMPLIFICE rugăciunea mea pe TOATE canalele posibile și aparent imposibile dacă și numai dacă simțiți la fel ca mine nevoia de PURIFICARE a lumii. Așa să vă ajute Dumnezeu, suflete curate.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Preacuernicul se roaga frumos si din suflet ,caci asta e meseria dar face 2 erori : daca banii sunt ochiul Dracului ,dece slujitorii Bisericii sunt cei mai hapsani si avari dupa banii altora ; dece in randul lor sunt destui Sodoma si Gomora? Iar de oastea tarii ,sa nu se lege ca e nabarnist iar in caz de nevoie ,nici un preot n-a prea fost prezenr: boli,virusare ,incendii [ Colectiv] ,sa nu mai vorbim de lupta.DOAMNE IARTANE SI AJUTANE !

Ioan CEPALIGA spunea...

Iată că e nevoie, CONCRET, de UN NOU POTOP fiindcă acuzele sunt în avalanșă și nu POCĂINȚA. Satanismul are foarte multe fațete ale JUSTIFICĂRII relelor și destrăbălării.
Ajută-i Doamne pe românii cu SUFLET CURAT să iasă din acest CATACLISM ucigaș de suflete și fizic și spiritual.
Moș Teacă e MILITAR cititorule. Ofițer de carieră, licențiat în RĂZBOI, cu înalte studii militare și de management economic.
Întâi documentează-te și apoi aruncă cu noroi fiindcă uite cum Dumnezeu SCHIMBĂ direcția acuzelor.
Amin.