duminică, 13 decembrie 2020

AUR – UN PARTID COMETĂ? FERIȚI-VĂ DE HIENELE POLITICE !!!

 
Peste tot se șterg URMELE fraudelor cu un tupeism incredibil. Vezi FRAUDELE chiar de la M.Ap.N. cu armamentul și implicarea democraților NOM mai ceva ca acceptarea implicării Chinei în SUA. La noi RAPORTUL Curții de Conturi conduce la ... PUȘCĂRIE iminentă. https://icepaliga.blogspot.com/2020/12/cititi-si-vizionati-romania-e-in-sevraj.html

Neprețuitul meu coleg, Nicu, la fel ca de foarte mult timp, îmi trimite câte un subiect FIERBINTE, care mă incită la analiză. De această dată e preluarea unui articol care e plin de controverse ideologice, de URĂ reală și FRICĂ față de dreptatea poporului ce-i va condamna fără pic de milă pentru TOATE CRIMELE comise din decembrie 1989 și până astăzi...

Articolul ”Din punct de vedere strict ideologic, AUR este o uriașă dublă FRAUDĂ.” https://republica.ro/dubla-frauda-aurita - Află ce se publică nou în Republica! Motto: ”În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.” Aparent este ”interesant”.

Și ca să nu par și eu ranchiunos fiindcă sunt oripilat de TOATE replicile ”ideologice” ale celui de mai sus, subliniat cu ROȘU, afirm de la început că mi-e scârbă de acest ”jurnalist” de excepție … neuropsihică. Citiți și analizați singuri ce debitează autoruii publicației despre DRAGOSTE, IUBIRE, PATRIOTISM, URĂ, etc.etc. Mi-a făcut părul măciucă cu URA și FRICA lor ce emană din articol.

Iar și iar fac mențiunea că nu sunt afiliat NICI la acest ”partiduleț cometăAUR ca la nici un alt partid. Am citit și auzit vrute și nevrute și despre acest partid cu copii de AUR chiar și înainte de alegeri. Cunosc însă destule acțiuni de protest, istorice, ale acestul partid pe atunci … fantomă. Orice ar spune denigratorii lui sunt MÂNDRU, ca și de mișcarea Q americană, de acțiunile lor COPILĂREȘTI în ale politicii dar cu un iz de neprețuit așteptat de ”Po_pulimea paralizată de tupeismul CRIMINAL al mafiei post-decembriste”. CRIMA din ziua de Crăciun cu ASASINAREA măsluită ideologic a celui mai MARE PATRIOT al României  nu poate JUSTIFICA nici o EXTRAVAGANȚĂ așazis ”multiculturală  a acestei mase de TRĂDĂTORI de neam și de țară, devenită CRIMINALI DE PROFESIE.

Pe mine, un inapt serviciu militar și la pace și la război, am fost ARUNCAT, cu intenție, în iureșul evenimentelor din decembrie 1989, fiind trimis să DISTRUG, singur singurel, SECURITATEA din Brăila care era conectată, firesc, la întreaga structură națională, nu mă mai poate PĂCĂLI NIMENI cu argumente pompoase de NECESITATE sau de mare patriotism ca ai CRIMINALILOR DIN DECEMBRIE 1989. Pot însă să VĂD făcătura și CRIMA de subversiune la adresa unui partid COPIL de AUR (SÎC) care are și TUPEUL imens de a CRITICA și URÂ pe drept TOATĂ mafia ce s-a instalat și a DISTRUS viitorul României. Văd acești copilași din decembrie 1989 ca și JUDECĂTORII de azi în bătălia cu politica dâmbovițeană, a acestor SLUGI ale asasinilor economici globaliști. Știu cam ce făceau copilașii de atunci în 1989 (SÎC) eu devenind în plus și reprezentant din partea noului SRI în Comisia senatorială ”Decembrie `89”.

Am extrem de multe exemple cum s-au ridicat unii pe CADAVRE, acești pupincuriști mafioți fie ca ”revoluționari” fie ca și ACUZATORI, CRIMINALI a tot ce a însemnat MUNCA și VIAȚA plină de sacrificii a acestui POPOR, a celor ce au construit România în perioada ”ciumei roșii”. Cunosc și cele BUNE și GREȘELILE iminente ale liderilor analfabeți dar NU POT SĂ NU VĂD MARILE REALIZĂRI ale acestui popor deveniți SCLAVII de astăzi care avea și SOMITĂȚI de români adevărați, dedicați CONSTRUIRII VIITORULUI mai bun al tuturor românilor.

Dacă vrem să fim SINCERI și cu adevărat PATRIOȚI, cu reală DRAGOSTE față de acest popor căruia și eu i-am JURAT CREDINȚĂ VEȘNICĂ nu se poate accepta, sub nici o formă, acuze pentru TREZIREA SCLAVILOR DE AZI pentru eliminarea CRIMINALILOR DE IERI ȘI DE AZI.

Hristos care a CREAT o Biserică bazată pe IUBIREA APROAPELUI și pe IERTAREA PĂCATELOR nu va accepta, cred, NICIODATĂ minciuna, destrăbălarea, pedofilia, sexul în grup prin peșterile dezmățului ideologic și nici FALSELE IDEOLOGII MAFIOTE.

 În concluzie UREZ COPIILOR DE AUR AI ROMÂNIEI GÂNDURI SĂNĂTOASE ȘI VICTORIE ASUPRA RĂULUI ADUS DE VENETICI ASUPRA ROMÂNIEI, DE CRIMINALII DIN DECEMBRIE 1989 ȘI DE MAFIA CRIMINALĂ DE AZI.

Dumnezeu să fie cu voi TOȚI drag popor român ce vă TREZIȚI la viața REALĂ.

Apărați-vă de acești CĂLĂI ideologi dar și CRIMINALI de profesie politică.

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: