marți, 29 decembrie 2020

CUM S-A AJUNS AICI?

Dacă privim retrospectiv, inclusiv în ISTORIA și așa falsificată CONTINUU pentru a justifica INTERESELE ocultei, numiți de la GLOBALIȘTI, ILUMINATI, ARCHONI, ÎNGERII DECĂZUȚI sau alte și alte denumiri sau chiar ÎMBINĂRI din aceste GRUPĂRI și denumiri elementare, BANUL, sub forma VENITULUI nemuncit a subjugat dintotdeauna oricare orânduire socială

Așa au apărut și denumirile tipurilor de ere sociale, de la primitivism la comunism și cu căderile inevitabile sau salturile incredibile pe orbite superioare, ceea ce eu am denumit ”Mișcarea de SPIN socială” care este demonstrată mai explicit de FIZICĂ decât de FILOZOFIEhttps://www.academia.edu/44794045/CUM_S_A_AJUNS_AICI

Unii au trecut la CLASIFICAREA civilizației după criterii diferite, energetice și nu numai (vezi Kardashev și ceilalți).

Dar să revin la SCOPUL acestei intervenții în ziua celor 14000 de prunci UCIȘI de Irod.

Azi atentatul este orientat la TOȚI copii Terrei. Cine-i astăzi Irod? Ei e un secret bine ascuns.

ÎNCĂLCAREA cu bună știință a oricărui principiu MORAL sau JURIDIC este specifică LIDERILOR DESPOȚI și de instaurare a DICTATURII și TIRANIEI după crearea unei perioade de HAOS și ANARHIE cu FRICĂ demențială.

Asistăm la încălcarea LEGILOR și ele CREATE în favoarea GRUPURILOR DICTATORIALE clamând fie necesitatea fie umanismul țintit de LEGE. Incredibil dar adevărat. Trump a proclamat ”Legea marțială = Starea de URGENȚĂ” de la noi împreună cu NESARA  -  National Economic Security and Recovery Act. Armata este desfășurată în toate zonele SUA. Vezi și https://www.youtube.com/watch?v=Vn8dyM7Px44&t=617s CITIȚI și meditați la ADEVĂRUL globalismului actual.

Iată că DEJA la nivel UE, România și nu numai, CONSTITUȚIA și atenție chiar TRATATELE încalcă cu un ocultism feroce ORICARE dorință pozitivă umană pentru instalarea DICTATURII dintotdeauna dorită de LIDERII inepți.

Klaus Whernwr Iohannis este și el DEJA notoriu în acțiunile sale de ÎNCĂLCARE A CONSTITUȚIEI.

În anul 2003 se adoptă, cu limitele ei, o lege de reglementare a tratatelor. E doar un exemplu.

PROCEDURA ÎNCHEIERII TRATATELOR. LEGE nr.590 din 22 decembrie 2003 privind tratatele. Textul actului publicat în M.Of. nr. 23/12 ian. 2004. Motivația: ”Dispoziţiile nou introduse, referitoare în special la aplicarea tratatelor, sunt menite să asigure RESPECTAREA acestora de către toate autorităţile române şi subiectele de drept intern (ha, ha, ha zice ... CINE oare?), în conformitate cu art. 11 alin. (2) din Constituţia României. În acelaşi timp, prevederea faptului că ATENȚIE!!! dispoziţiile tratatelor nu pot fi modificate sau scoase din vigoare prin acte normative interne și reprezintă o aplicare eficientă a art. 11 alin. (1) din Constituţie.” Fu tare, nu? Așadar, actul normativ de ratificare, aprobare, aderare sau acceptare conține, de regulă, un articol unic care prevede mențiunea "se ratifică ...", "se aprobă ...", "se aderă la ...", "se acceptă ...", urmată de titlul complet al tratatului…

Vorbeeee… de adormit prostimea…

Automat te întrebi cum de INDIVIZI, fie ei și de top, pot angaja România FĂRĂ UN MANDAT, dat de POPOR (Parlament) și prin CSAT se POATE încalca DIRECT esența DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI, deja mistificate prin acte și tratate ANTI-UMANE. Vezi și situația protocoalelor SRI și nu numai că CIA e peste tot. E bine? E rău? Dumnezeu mai știe care-i ADEVĂRUL, relativ.

Și această întrebare STĂRUIE de prea mult timp în dezumanizarea GLOBALĂ și tendințele CLARE ce duc la extincție. Se fac pe youtube fel de fel de ”povești” care mai de care mai interesante, DAR POVEȘTI dacă vrem să fim corecți în cercetarea STIINȚIFICĂ a adevărului. Totuși CARE ADEVĂR? Adevărul este RELATIV fiindcă pe măsură ce cunoaștem mai bine lumea și Universul unele ipoteze devin ADEVĂR, tot relativ, iar altele se constată că sunt GREȘIT formulate și sunt NEADEVĂRURI, tot relative pentru epoca de CONSTATARE.

În concluzie LUMEA și CUNOAȘTEREA ei este într-o CONTINUĂ MIȘCARE DE SPIN.

Ce facem atunci? Ne supunem tendințelor de DICTATURĂ, de impunere a REVOLUȚIEI DIGITALE din prezent sau verificăm ce se întâmplă cu HABITATUL nostru și mai ales LANȚUL TROFIC afectat?

Ca și CREDINȚA creștină, și nu numai, decizia ține de SPIRITUALITATEA CONȘTIINȚEI noastre. Rețineți aforismul acesta:

OILE merg de regulă în turmă, cu măgarul înainte dar LEII merg întotdeauna SINGURI.”

Ca orice adevăr și acesta este RELATIV dar sugestiv CONCLUZIEI mele, sunt prea multe OI bre…

Cei care ați citit cartea lui Dr. anestezie și terapie intensivă TONI VICTOR MOLDOVANProgramul  Terra un atentat extraterestru asupra omenirii” ISBN973-98897-0-3 ediția II-a apărută în ianuarie 2000 dar lucrarea a apărut încă din 1998, autorul începe cu DIAGRAMA Tiller a ființei energetice OM. Lumea se mișcă bre, continuu.

Dacă menținem afirmația că ADEVĂRUL este relativ, genetica de astăzi este EXPLOZIVĂ și acele ”Chimere” sau HIMERE care au dat acest HIMERISM UMAN trebuie studiate cu foarte mare atenție cu TOT ce ține de ingineria genetică și ACȚIUNILE umane de MODIFICARE GENETICĂ a omului. E viitorul vostru bre…

ATENȚIE HIMERISMUL DISTRUGE CREAȚIA GENETICĂ DIVINĂ, EXCELENT DE PURĂ GENETIC!!!

De aici eu trag concluzia NECESITĂȚII unui nou tip de POTOP care să elimine HIMERISMUL din Sodoma și Gomora globală și să EXTRAGĂ Dumnezeu, cu ARCA nouă de tip Noe, umanitatea CURATĂ SUFLETEȘTE asupra căreia se mai poate aplica CORECȚIILE GENETICI spre divinitate. https://icepaliga.blogspot.com/2020/12/doamne-dumnezeule-doamne.html

În nici un caz deviațiile genetice de tip LGBT sau consumatorii de drog pineal de la copii sacrificați sau consumarea sângelui copilului, sau cu pedofilia, zoofilia și oricare altă degenerare satanică ce induce himerismul vizibil de-a lungul istoriei nu poate continua.

Sunt FORȚE la nivel global, INDEPENDENTE care încearcă adunarea de PROBE inbatabile și de SPARGERE a acestei DICTATURI SATANISTE GLOBALE. Nu o spun eu, eu doar am citit despre aceste tendințe. Eu sunt un ZERO ABSOLUT, un pensionar terminat ca utilitate în raport cu aceste FORȚE DIVINE de apărare a CREAȚIEI DIVINE. Dar sunt teribil de INCOMOD satanismului actual global.

Doamne Dumnezeule Doamne apără-i pe români oriunde s-ar afla în suferință!

VACCINAREA este actul spre FINELE programului satanist de MODIFICARE genetică pe fondul PANDEMIEI artificial create.

Adevărul este RELATIV dragii moșului. DOCUMENTAȚI-VĂ și acționați după cât de păcătoși sunteți. Pe ORICARE păcătos il deranjează cele scrise de mine ca și pe LIDERII sataniști. VOI VĂ DECIDEȚI SOARTA dar nu ca OILE ci ca LEII ce ați aflat tendințele ASDEVĂRULUI existenței voastre, acționând  prin pocăință profundă.

Cei care pricep ceva pot citi și https://icepaliga.blogspot.com/2020/12/stiri-exceptionale-pentru-viitorul.html dar și multe alte postări pe blogul meu.

Eu atât pot face pentru VOI, dar VOI ce faceți pentru COPIII VOȘTRI, SFINȚI INOCENȚI? ÎI VINDEȚI SATANEI? AZI ESTE ÎN JOC VIAȚA GLOBALĂ A COPIILOR TERREI.

Semnează,

Moș Teacă

 

Niciun comentariu: