vineri, 18 decembrie 2020

ȘTIRI EXCEPȚIONALE PENTRU VIITORUL OMENIRII











Chimères de Notre-Dame de Paris. ”Cocoșatul de la Notre-Dame” cine l-a CREAT?

Motto:

Sper să nu deranjeze copy-paste-ul de la blogul meu la https://www.newscientist.com ??? Că io-s mai deștept ca ei bre… SÎC. Ei nu zic ÎNCĂ nimic de RASISM sau de VACCIN dar cercetările lor dau cu bâta TARE în globaliști. ACTUALIZATE, TOATE DATELE, le găsiți aici la ”academia” bre... Nu neglijați NOUTĂȚILE globaliste... ”că e multe, scuze, MUTE”...

https://www.academia.edu/44751972/%C8%98TIRI_EXCEP%C8%9AIONALE_PENTRU_VIITORUL_OMENIRII Aici găsiți noutățile de UPGRADE.

În vara anului 2019, scriam și atenționam asupra EVOLUȚIEI EXPLOZIVE a cercetărilor genetice și nu numai pentru crearea Min-OU-Taurilor. https://icepaliga.blogspot.com/2019/07/hibrizii-om-animal.html

Astăzi s-a dat, definitiv, OK-iul la desecretizarea CERCETĂRILOR odată cu RĂZBOIUL genetic pentru vaccinul dedicat COVID-19. De aceia apar inimaginabile REZULTATE ale cercetărilor genetice actuale, ȘOCANTE!!!. Și, în toate aceste ECUAȚII genetice, nu se dezvăluie INCĂ nimic despre ROLUL nanoroboților VII, genetic. Sunt doar informații generale, posibile a fi făcute publice. Rolul și ACȚIUNEA lor genetică este încă bine ascuns/ă. Bill Gates a obținut licența cu brevet de invenție iar Elon Musk are alte PRIORITĂȚI genetice încă nedevoalate. RĂZBOIUL însă e prezent pretutindeni și nu ARTA PĂCII și protecția SUFLETELOR CURATE. Doar Dumnezeu și iubirea lui Hristos pot ameliora APOCALIPSA ”savanților” globaliști, indezirabili.

Vă rog, pe cei inteligenți, să nu neglijați informațiile și să le urmăriți tot mai ATENT pe internet.

Acum vă redau câteva informații din unele articole de pe situl https://www.newscientist.com extrem de PROVOCATOARE ȘTIINȚIFIC ȘI SOCIAL pentru viitorul IMEDIAT al omenirii.

Iată primele știri EXCEPȚIONALE pentru viitorul omenirii și tipurile de VACCIN, atenție!!! modificator de AND. Ca să credeți CITIȚI adevărul științific bre... nu PAPAGALISMELE dictaturii halatelor albece dau în gropi cu ”argumentele” lor politice, penibile, INEPTE

https://www.newscientist.com/term/what-is-crispr/#ixzz6giZyDYyy

CE ESTE CRISPR?

O tehnologie care poate fi utilizată pentru editarea genelor

CRISPR este o tehnologie care poate fi utilizată pentru editarea genelor și, ca atare, va schimba probabil DEFINITIV întreaga lume. VACCIN și cu el MODIFICAREA ADN pentru știința evitării RESPINGERII implanturilor cu CIP-area omenirii, ca și corp străin în organismul uman CREAT DIVIN.

Esența CRISPR este simplă: este o modalitate de a găsi un anumit bit de ADN în interiorul unei celule. După aceea, următorul pas este în editarea genei CRISPR care este de obicei modificarea acelei bucăți de ADN.

Cu toate acestea, CRISPR a fost, de asemenea, adaptat pentru a face și alte lucruri, cum ar fi activarea sau dezactivarea genelor fără modificarea secvenței lor.

Au existat modalități de a edita genomul unor plante și animale înainte ca metoda CRISPR să fie dezvăluită în 2012, dar a durat ani și a costat sute de mii de dolari.

CRISPR a făcut-o ieftină și ușoară (procedura). CRISPR este deja utilizat pe scară largă pentru cercetarea științifică și, într-un viitor nu prea îndepărtat, multe dintre  plantele  și  animalele  din  fermele, grădinile sau casele noastre ar putea fi modificate cu CRISPR. De fapt, unii oameni consumă deja alimente CRISPRed. (Reeditate)

Tehnologia CRISPR are, de asemenea, potențialul de a transforma medicina (dictatura halatelor albe), permițându-ne nu numai să  tratăm,  ci și să  prevenim  multe boli. Ha, ha, ha ... globalism sclavagist susținut de noii doctori Mengele!!! Terra este MARELE laborator uman de experimente sataniste și nu OPTIMISTE, Dumnezeești. BANUL este ȘTIINȚA  lor.

Putem chiar decide să-l folosim pentru a  schimba genomi  ale  copiilor noștri (exemplu sex viitor, opțional LGBT).

O încercare de a face acest lucru s-a derulat în China  (vezi sexul cu rațele) care a fost condamnată ca prematură și lipsită de etică, dar unii cred că ar putea aduce beneficii copiilor în viitor. Vezi cele cinci femei modificate genetic, există și un clip pe youtube.

CRISPR este folosit și pentru toate tipurile de alte scopuri, de la amprentarea celulelor și înregistrarea a ceea ce se întâmplă  în interiorul lor până la  direcționarea evoluției  și crearea de acțiuni genetice.

Cheia CRISPR este dată de numeroasele arome ale proteinelorCas” găsite în bacterii, unde acestea ajută la apărarea împotriva virușilor. Ce frumos VIS de putere bre....

Proteina Cas9 este cea mai folosită de oamenii de știință. Această proteină poate fi programată cu ușurință pentru a găsi și a se lega de aproape orice secvență țintă dorită, pur și simplu oferindu-i o bucată de ARN pentru a o ghida în căutarea saPfizer și BioNTech învelesc ARNm în bule uleioase din nanoparticule lipidice...

Când proteina CRISPR Cas9 este adăugată la o celulă împreună cu o bucată de ARN ghid ARNm (m - de la modificat/marcat) proteina Cas9 se leagă de ARN-ul ghid și apoi se deplasează de-a lungul firelor de ADN până când găsește și se leagă de o secvență lungă de 20 de litere ADN care se potrivește cu o parte a secvenței de ARN-ghid (deci nu este EXACTĂ lipirea producând și ERRORI). Vezi VACCINUL experimental

Este impresionant, având în vedere că  ADN-ul ambalat în fiecare dintre celulele noastre  are șase miliarde de litere și are o lungime de doi metri. De aici și erorile posibile.

Ce se întâmplă în continuare poate varia. Proteina Cas9 standard taie ADN-ul la țintă. Când tăietura este reparată, se introduc mutații care dezactivează de obicei o genă. Aceasta este de departe cea mai comună utilizare a CRISPR. Se numește editarea genomului - sau editarea genelor - dar, de obicei, rezultatele nu sunt la  fel de precise!!! pe  cât înseamnă acest termen.

CRISPR poate fi, de asemenea, utilizat pentru a  face modificări precise,  cum ar fi înlocuirea genelor defecte - editarea adevărată a genomului - dar acest lucru este mult mai dificilCOSTISITOR.

Au fost create proteine ​​Cas personalizate care nu taie ADN-ul și nu îl modifică în niciun fel,  ci doar activează sau dezactivează genele : CRISPRa și respectiv CRISPRi. Alții, numiți editori de bază,  schimbă o literă din codul ADN cu alta.

Deci, de ce o numim CRISPR? Proteinele Cas sunt utilizate de bacterii pentru a distruge ADN-ul viral. Ei adaugă biți de ADN viral la propriul lor genom pentru a ghida proteinele Cas, iar modelele ciudate ale acestor biți de ADN au dat numele CRISPR: grupate în mod regulat, intercalate, repetări palindromice scurte. Michael Le Page Incredibila INTELIGENȚĂ NATURALĂ.

Read more: https://www.newscientist.com/term/what-is-crispr/#ixzz6gxohxyuy

MAI MULTE PE … CE ESTE CRISPR?

Cele mai bune alegeri despre Ce este CRISPR le găsiți?!

Pe SIT-ul cu ARTICOLE sau VIDEOCLIPURI cum ar fi:

Revelația de editare genetică care a șocat lumea

Geneticienii scriu cartea de reguli pentru crearea bebelușilor editați de gene

Puii tratați cu CRISPR prezintă o îmbunătățire a distrofiei musculare

Întrerupătorul de siguranță CRISPR poate face celulele să se autodistrugă dacă devin necinstite

Prima încercare de a face ca editarea genei CRISPR să funcționeze în spermă

Read more: https://www.newscientist.com/term/what-is-crispr/#ixzz6gxoxVRc8

Anti-CRISPR mi se pare EXTREM de interesant.

Arma” folosită de viruși pentru a ocoli sistemul de apărare CRISPR al bacteriilor.

Institutul Cantacuzino avea și alte proceduri gen CANTASTIM sau astăzi are OROSIN-HV. Și, CÂTE SE MAI PUTEAU FACE PÂNĂ AZI, de la AUTOVACCIN la CERCETĂRI DE GENOM dar … CONCURENȚA a impus DISTRUGEREA Institutului. Foarte ETIC bre… BANUL e numai pentru ”băieții deștepți” ai mafiei globale nu și pentru noi SCLAVII lor din colonia România.

Read more: https://www.newscientist.com/term/anti-crispr/#ixzz6gxqBiyw3

Pentru a se replica,  virușii trebuie să deturneze celulele altor organisme. Nici o ființă vie nu este imună la atac, nici măcar bacteriile. Virușii care atacă bacteriile se numesc bacteriofagi, iar gazdele lor au dezvoltat un mod ingenios de a se apăra. Arma lor secretă se numește CRISPR - este ca un sistem imunitar pentru bacterii care devin rezistente la antibiotice de exemplu dar și alte atacuri. Virușii, cu inteligența lor incredibilă au GĂSIT arma mortală, deocamdată. Bacteriile au și ele o inteligență nativă. De aceia sunt ”erori” fiindcă viața lor se protejează continuu în lanțul trofic.

CRISPR constă în repetarea secvențelor de ADN intercalate cu fragmente de cod genetic al fagilor rămase din atacurile trecute de viruși. Când un nou fag invadează, bacteria face copii ARN ale acestor secvențe CRISPR și le leagă de o enzimă numită Cas

CRISPR-Cas se fixează apoi pe o secvență genetică potrivită în genomul virusului invadator, iar proteina Cas rupe firul ADN, distrugând fagul.

Cu toate acestea, fagii au evoluat o modalitate de a ocoli acest sistem de apărare. Arma lor, anti-CRISPR, constă din proteine ​​minuscule. Acestea sunt codificate în genomul virusului.

LUMEA ESTE IN PRAGUL UNEI ADEVARATE APOCALIPSE iar ce a fost e doar un mizilic.

TOATE infectiile nozocomiale si cele noi, ACTUALE, spitalicesti, neglijate in iluzoria pandemie, AU CAPATAT O REZISTENTA COLOSALA stimulate de acest INTUNERIC al omenirii. Ele vor actiona grupat, pandemic, cu o inteligenta de grup, naturala, inimaginabila fiindca s-au omis dezinfectiile in CELELALTE patogenii care au facut FRONT COMUN oriunde exista colectivitati cu GUNOI si gropi de gunoi neasigurate sanitar. Și mai scriam pe blog în articolul  https://icepaliga.blogspot.com/2020/06/traiti-va-frumos-ultimele-zile-de-viata.html ... TRAITI-VA FRUMOS ULTIMELE ZILE DE VIATA.  Acest  COCKTEIL UCIGAS INCREDIBIL ce se formeaza SINGUR, din imbecilul management, acelerand AUTO-INARMAREA lui patogena, prin "ALIANTE" patogene simultane ce conduc la o inteligenta greu de imaginat, inteligenta nativa. Iată că inteligența virală și a bacteriilor este clar DEZVĂLUITĂ de actualele cercetări.

Totul demonstreaza ca ECONOMIA GLOBALA va primi o noua lovitura, MORTALA, dupa aceasta VARA (era vară când scriam) de la virusii ALIATI cu alte infectii patogene, nozocomiale, migrante, extrem de rezistente. REPET locul articolului meu  

https://icepaliga.blogspot.com/2020/06/traiti-va-frumos-ultimele-zile-de-viata.html

Știința de azi zice:

Atunci când infectează o bacterie, aceste gene sunt printre primele care au fost copiate și transformate în proteine ​​de către mecanismul genetic al gazdei. Odată create, proteinele anti-CRISPR încep să atace. Acestea pot bloca răspunsul CRISPR al bacteriei în diferite moduri, inclusiv prevenind legarea CRISPR-Cas de ADN-ul fagic și blocarea enzimei Cas pentru a opri funcționarea acestuia.

În această bătălie a CRISPR versus anti-CRISPR, fagii câștigă aproape întotdeauna. Aceasta este o veste proastă pentru bacteria care face ravagii la ATI și nu virusul propriuzis, dar înseamnă că anti-CRISPR ar putea fi foarte util pentru oameni. CRISPR oferă oamenilor de știință o modalitate eficientă!?!? de a edita genele, cu potențialul de a genera tot felul de terapii medicale, culturi rezistente la boli, alimente mai hrănitoare și alte organisme personalizate, probabil și PĂDUCHI de protecție virală??

Cu toate acestea, pentru ca promisiune să fie recunoscută, trebuie să ținem CRISPR sub control, astfel încât să nu creeze modificări nedorite în genomi. Dar VACCINUL ce erori va genera? Aceasta-i întrebarea Shakespeare-ană pentru doctorul Josef Mengele global. OMS.

Aici intervine anti-CRISPR. Capacitatea sa de a dezactiva CRISPR înseamnă că ar putea acționa ca o oprire. Biochimiștii se întrec acum pentru a afla cum pot folosi aceste arme gemene pentru a produce o revoluție de editare a genelor.

MAI MULTE DESPRE ANTI-CRISPR

Cele mai bune alegeri pe Anti-CRISPR

ARTICOLE sau VIDEOCLIPURI

Chiar la țintă: Noua eră a ingineriei genetice rapide

Evoluția ne îmbolnăvește și pentru prima oară o putem opri

Virusul gigant și-a dezvoltat propriul tip de CRISPR pentru a distruge invadatorii

Viermii de mătase au acum o superputere bacteriană datorită CRISPR

CRISPR ne-ar putea ajuta să ne protejăm de viruși precum gripa și HIV

Read more: https://www.newscientist.com/term/anti-crispr/#ixzz6gxpzWuIt

CE ESTE O HIMERĂ? UN BALAUR ÎN CARNE ȘI OASE?

O himeră este un organism NOU. REAL, compus din celule care sunt distincte genetic. Ce știu francezii de au sculptate pe Catedrala Notre-Dame aceste CREATURI?


Vezi și articolul meu  https://icepaliga.blogspot.com/2019/07/hibrizii-om-animal.html

dar și aceste ALTE articole de pe blogul meu unde am adus în discuție pentru po_pulime aceste EXPLOZII de cercetare și creare de MIN-OU-TAURI.

https://icepaliga.blogspot.com/2019/07/viitorul-sosit-viitorul-e-o-vaca-feriti.html dar și ”poemul horror” https://icepaliga.blogspot.com/2019/07/evropa-si-penelopa.html

Deci Michael Le Page scrie însă:

O himeră este un individ al cărui corp este compus din celule care sunt distincte din punct de vedere genetic, ca și cum ar proveni de la indivizi diferiți - și uneori ar proveni cu adevărat de la indivizi diferiți.

Corpurile multor oameni conțin cel puțin câteva celule vii de la o altă persoană. Mai rar, o singură persoană poate fi un amestec destul de egal de celule care par să derive de la doi indivizi diferiți. Biologii creează, de asemenea, himere ale căror corpuri sunt un amestec de celule din diferite specii, cum ar fi porci cu câteva celule de maimuță în majoritatea organelor lor. Dar despre Min-OU-Tauri citiți DOAR pe blogul meu.

Toate animalele se dezvoltă dintr- un singur ovul fertilizat, deci, teoretic, fiecare celulă din corp ar trebui să aibă exact același genom (vezi și celulele stem). Dar himerele pot apărea în mai multe moduri. Cel mai dramatic este atunci când doi feți care s-ar dezvolta în mod normal în gemeni neidentici se formează în uter diferit de gemenii monovitelini. Părți ale individului rezultat provin dintr-un embrion și părți din altul. Dar apar și ERORI ce conduc la SIAMEZI de diferite grade demonstrând că ERORILE sunt naturale și POSIBILE. Mai ales după VACCINARE.

Persoanele cu această formă de himerism pot apărea complet normale, și anomalia este de obicei descoperită doar din întâmplare. Din acest motiv, nu este clar cât de comun răspândit este himerismul. Uneori există semne vizibile, cum ar fi ochi diferiți de culoare sau pete de piele de diferite nuanțe. (unul alb și unul negruRASISM natural?) Atunci când indivizii sunt un amestec de celule masculine și feminine, pot exista și anomalii ale organelor de reproducere. LGBT este demonstrat așadar ȘTIINȚIFIC ca o anomalie de himerism, dar politrucii și imbecilii lor fac din alb negru și din negru RASISM idiot. Desființează filme, opere de artă și compoziții muzicale ca și pe creatorii lor acuzându-i de RASISM, scuze real e HIMERISM.

Mai frecvent, celulele pot fi schimbate în timpul sarcinii. Majoritatea mamelor au celule de la bebelușii lor care cresc în diferite părți ale corpului după sarcină, iar aceste celule pot supraviețui cel puțin 40 de ani. Numărul acestor celule este mic, totuși, astfel încât acest fenomen este cunoscut sub numele de microchimerism .

Celulele de la mamă - și poate chiar de la frați născuți anterior - pot pătrunde și în trupurile copiilor următori.

Chimerismul poate apărea și ca urmare a transplanturilor de organe. Evident, organul transplantat provine de la un alt individ, dar celulele din acel organ pot începe să crească și în alte părți ale corpului. Potrivit unui RAPORT RECENT, foarte MARE ATENȚIE !!! sângele și chiar materialul seminal (mame surogat) al unui beneficiar de transplant ce provin de la donatorul său poate crea himerism genetic. CIP-ul ca oricare alt corp STRĂIN este respins de organism !!! Iată NEVOIA de vaccin ARN ca să permită brevetul de invenție a lui Bill Gates cu implantarea CIP-ului. Magnific, nu? La fel și cu implantul pe creier a lui Elon Musk

De zeci de ani, biologii creează și himere care sunt un amestec de celule din diferite specii. De exemplu, șoarecii cu sistem imunitar uman au fost folosiți mult timp pentru cercetări medicale. Dar și împerecherea TAUR cu o FEMEIE (om) sau chiar alte încrucișări inimaginabile. Minotaurii legendari nu sunt decât ERORI ale naturii încrucișării. Vezi și încrucișarea ÎNGERILOR DECĂZUȚI cu omul primitiv.

Mai multe grupuri din întreaga lume încearcă acum să crească organe specifice într-o altă specie, cum ar fi o inimă umană într-un porc. Scopul acestei lucrări este acela de a furniza organe pentru transplant, dar crearea de himere animale umane este controversată. Vezi din nou blogul meu cu articolul HIBRIZII OM-ANIMAL. Oua de animale fertilizate cu sperma umana si CIBRIZI - celule animale injectate cu nuclee de celule umane. Ei au creat, de asemenea, CHIMERI, un amestec de celule umane și celule animale

Animalele chimerice sunt adesea create în timpul ingineriei genetice și al editării genomului CRISPR . Celulele stem sunt modificate în afara corpului și injectate în embrioni timpurii. Animalele rezultate au un amestec de celule modificate și nemodificate. Cei care produc spermă sau ovule modificate sunt apoi crescuți pentru a produce animale cu modificarea în fiecare celulă. AȘA A APĂRUT ”SOLDATUL UNIVERSAL” !!!

Plantele pot fi și himere. O mare parte din fructele pe care le consumăm provin din plante himerice, datorită practicii pe scară largă de altoire a ramurilor producătoare de fructe pe rădăcinile altui soi sau specie.

Termenul himeră derivă din fiara mitică numită Chimera, presupus un leu (și 25 de bani)  cu un șarpe pentru coadă și un cap de capră care iese din spatele leului 

Este INIMAGINABIL unde s-a ajuns.

Cele mai bune alegeri despre Ce este o himeră?!

ARTICOLE sau VIDEOCLIPURI

Super-tu: puterile mutante pe care le obții de la gene externe

Străinul dinăuntru

Este o nouă zori de terapie genetică pe scară largă la orizont?

Cultivarea organelor umane la fermă

Comandă și vindecare: nu este nevoie să edităm genomurile pentru a le controla

Read more: https://www.newscientist.com/question/what-is-a-chimera/#ixzz6gxra0Txj

MAI MULTE DESPRE CE ESTE O CHIMERĂ?

Read more: https://www.newscientist.com/question/what-is-a-chimera/#ixzz6gxrIo9F1

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: