joi, 18 iulie 2019

FERIȚI-VĂ DE MIN-OU-TAURI

SCHIZOFRENIE BRE
VIITORUL A SOSIT, viitorul e o VACĂ bre, feriți-vă de MIN-OU-TAURI.
Printre MONSTRUOZITĂȚILE („OU-TAURII” sau min-OU-taurii?) pe care le-au CLOCIT „OAMENII”:
- „oua” (ovule) de animale fertilizate cu sperma umana și
- CIBRIZI - celule animale injectate cu nuclee de celule umane. Ei au creat, de asemenea,
- CHIMERI (HIMERE), un amestec de celule umane și celule animale, asemănător cu ceea ce s-a întâmplat în filmul SF „Planeta maimuțelor” în care a greșit ... știința.
Frumusețea științei constă și în faptul că, pe măsură ce descifrăm mecanismele de bază ale „funcționării” Universului (MULTIVERSULUI), ne confruntăm cu MISTERE NOI, care, la rândul lor, își așteaptă explicațiile cuvenite. Nu avem încotro. Ori de câte ori găsim un mister, suntem nevoiți să îl lămurim sau se aplică INCHIZIȚIA. Cea NOM este fulminant de distructivă. Este DICTATURA unei MINORITĂȚI schizofrenice, ce se crede că l-a depășit pe Dumnezeu.
Cred că aceasta este principala resursă care se află în spatele SUCCESULUI, APROAPE INCREDIBIL, AL ȘTIINȚEI. Trebuie DOAR să conectăm și SPIRITUL (vezi referiri la gândurile noastre și câmpurile de torsiune ce le creează, imensa lor FORȚĂ. „Forța fie cu noi”, cea POZITIVĂ) pentru a „UNIFICA” elementele de unitate și UNICITATE ale Creatorului și ale Creației.
https://icepaliga.blogspot.com/2019/02/cetateni-atentie.html
Dacă TELEPATIA s-ar generaliza la nivelul tuturor oamenilor, iar mesajul ei ar atinge performanțele limbajului articulat SOFT am asista la o REVOLUȚIE mentală și de percepție a vieții și relației cu Dumnezeu.
Prin cercetări aplicate s-au dezvoltat DEJA câteva tehnici specifice de utilizare senzorială și extrasenzorială a unor COMUNICAȚII dar și de apropiere spirituală de Mântuitor.
Iată câteva exemple de tehnici studiate DEJA.
MATERIALIZAREA Definiție: Materie creată din nimic, care apare de niciunde. Au fost chiar filmate sau fotografiate aceste ființe sau obiecte.
CLARVIZIUNEA Definiție: Obținerea de informații (adesea de la mari distanțe) prin intermediul minții. Similar mesajul Divin transmis de Heruvimi.
PRECOGNIȚIA Definiție: Clarviziune care presupune și percepția unor evenimente care se vor întâmpla în viitor. Vezi Fecioara Maria.
RADIESTEZIA Definiție: Detectarea de resurse minerale, tuneluri sau cursuri de apă subterane, prin metode paranormale. Fântânarii sau căutătorii de aur la daci sunt doar două exemple notorii.
PSIHOKINEZIA Definiție: Proiecția energiei psihice pentru a muta obiecte sau a influenta materia (inclusiv acțiuni ale omului). Magia (alba neagra) și exorcizarea.
POLTERGEIST Definiție: “Fantoma violentă” în limba germană, termenul se referă la mișcarea obiectelor efectuată de forțe necunoscute și adesea asociată cu un loc anume (case părăsite, castele, locații în care s-au petrecut tragedii și acte violente). Sunt și acele AMPRENTE energetice comune ce rămân la utilizarea personală a unui obiect (scaun, pat, bijuterii etc. energie măsurabilă ce se diminuează în timp)
LEVITATIA Definiție: Capacitatea de a sfida gravitația și de a pluti sau chiar zbura fără nici un sprijin exterior.
INCOMBUSTIBILITATE Definiție: Imunitatea fizică la foc sau arsuri. Dar și COMBUSTIA spontană în contrast cu imunitatea.
Toate aceste CAPACITĂȚI dar și altele, sunt și ÎNCĂ se utilizează astăzi în numeroase experimente de cercetare fundamentală dar și aplicată inclusiv în zone militare. Ele demonstrează clar CAPACITĂȚILE NOI, încă nebănuite, ale MINȚII umane și iată că nu numai umane ci și combinate cu AI, în rețele.
IMPLANTUL PE CREIER https://www.facebook.com/silvia.constantinescu.5/videos/1749540975178604/
Puțini au înțeles sau înțeleg și acum mesajul lui Iisus Hristos de ÎNVIERE.
Mi se pare FASCINANT să reușești a ÎNȚELEGE această incredibilă UNITATE corpuscul-undă și să o translatezi și în  SPIRITUALITATE la DUMNEZEUL UNIC. Să sesizezi LOCUL și ROLUL OMULUI în CREAȚIE fără a-ți aroga puteri schizofrenice de supremație. A.I. UMANIZAT, CU SUFLET. Vezi SOPHIA și dorința AI pentru COPII, FAMILIE, CĂSĂTORIE, CETĂȚENIE și e doar experimental. Dar ce va fi DUPĂ, conexiunea AI-OM în rețele cu sisteme cuantice !?
Astăzi, SCHIZOFRENIA LUMII e cauzată de RUPEREA existenței umane față de SPIRIT, ignorând unitatea CREAȚIEI și a legilor ei.
AM TOT SCRIS DA CINE SĂ CITEASCĂ BRE. http://icepaliga.blogspot.com/2018/03/viitorul-incepe-azi.html  Am postat și aici CÂTEVA linkuri.
Pe măsură ce revoluția A.I. câștigă impuls, fondatorul și CEO-ul NVIDIA, Jensen Huang, a preluat DEJA scena, FURÂND STARTUL, la Beijing, pentru a arăta cea mai recentă tehnologie și a accelera adoptarea ei în masă.
Discuția sa cu mai mult de 3500 de oameni de știință, ingineri și presă ce s-au adunat pentru evenimentul de trei zile, DEBUTEAZĂ cu un turneu mondial GTC unde, în lunile următoare, v-a susține povestea cu o audiență de peste 22.000 de oameni, SPECIALIȘTI, la fiecare conferință așteptată în München, Tel Aviv, Taipei, Washington și Tokyo. Apoi ... în toată lumea BUNĂ. Noi o numim „A.I. City”.
ROMÂNIA TREZEȘTE-TE! SUA, CHINA, HONG KONG, ISRAEL, etc. etc., ORICE ȚARĂ INTELIGENTĂ. TREBUIE ATRASE PARTENERI NU INAMICII.
ÎNVĂȚAȚI ARTA PĂCII NU A RĂZBOIULUI!
ATENȚIE!!! GÂNDUL fiind un CÂMP DE TORSIUNE este clar dominat de GRAVITAȚIE fapt ce susține VIAȚA în complexitate dar, gândul NEGATIV este și puternic DISTRUCTIV. http://icepaliga.blogspot.ro/2014/10/protectia-la-radiatii-neionizante.html
ÎNTOARCEREA LA DUMNEZEU mai poate stopa „SCHIZOFRENIA PUTERII” a puterii deșarte crezând, unii, că sunt Dumnezei ce DECID soarta Terrei ...
Oricum UNIVERSUL în splendoarea armonizată a MULTIVERSURILOR își aplică LEGILE COMPENSATORII DE ECHILIBRU.
https://icepaliga.blogspot.com/2017/10/paradoxal-intoarcerea-la-bunul-dumnezeu.html
Facă-se voia ta Doamne! Ocrotește-i pe români oriunde ar rătăci alungați din Grădina Maicii Domnului și ia-le puterea la toți cei ce o surpă prin jaf și genocid. Aruncă-i la rebuturi.
Nu a fost ÎNCĂ dezvăluită CARE și CÂTE animale au fost folosite în HIMERĂ și CIBRIZI, dar este aproape sigur că erau MAMIFERE.
Ființele hibride ale ființelor umane au fost o prezență esențială în povestea umană de când am început să „cântăm” pe pereții peșterilor. Unii cercetători consideră Minotaurul ca o adaptare minoică a lui Baal-Moloch a fenicienilor.
Zeii naturali, monștrii hibrizi, demonii animalelor, icoanele zoomorfe și theriantropice reprezintă un aspect fundamental al procesului uman de înțelegere a lumii. CITIȚI ȘI VEDEȚI AICI.
http://www.macroevolution.net/mammalian-hybrids-articles.html
Video: Un leopon în expoziție la un muzeu japonez http://www.macroevolution.net/leopon.html
Amintiți-vă borcanele cu fetuși-monștri în formol. Capul de taur la fetus și coada era un exemplu frecvent.
PRIVIȚI ȘI CUTREMURAȚI-VĂ PENTRU TRAFICUL DE COPII.


















În folclorul japonez, Ushi-Oni este un monstru cu capul unui taur sau de vacă.
În mitologia filipineză, Sarangay era un hibrid enorm de bărbat de taur, adesea descris purtând cercei cu bijuterii și cu fum care îi venea din nas.
În mitologia chineză, Ox-Head este unul dintre cei doi paznici ai lumii interlope (celălalt este Horse-Face)
Astăzi omenirea NU ȘTIE CE AU MAI „CREAT” SCHIZOFRENICII Terrei.
Câți COPII „adoptați” au devenit COBAI, într-un nou Auschwitz de experimente TOP SECRET? România a fost și probabil mai este, ocult, „furnizor” de COBAI INTERNAȚIONALI.
Mai mult PERICOL, cu cât codul genetic al animalelor este mai apropiat de om, cu atât este mai probabil ca embrionii să fie VIABILI bre, astfel încât este posibil ca acești oameni de știință, săraci cu duhul, să folosească „ouă/ovule” de la maimuțe sau și mai și
- maimuțe, combinate/prin sex cu omul (vezi SIDA - maimuța verde).
Planeta maimuțelor nu mai pare brusc de neatins, nu-i așa?
FORȚA DE MUNCĂ (poate gen Sorina cobai) pentru experimentele cu AI (Inteligența Artificială) și crearea de CYBORGI dar și cu ADN selectiv e REALITATE bre pulime inconștientă, PASIVĂ.
România A DAT și ÎNCĂ DĂ spre „adopție” COPII, material experimental, COBAI?!!!
Peste 5000 adulți (carne vie, cobai) și 2600 copii traficați, cazuri din 2007 în statistică. Sursa: Lazăr, fostul procuror general. La adopții nu sunt date că nu ne interesează bre.
https://icepaliga.blogspot.com/2019/07/hibrizii-om-animal.html
Ia gândiți la experiențele cu AI (Inteligența Artificială).
VIZIONEAZA CU ATENTIE CLIPUL, NU E DE GLUMIT BRE..
ASTA URMEAZA !
https://1drv.ms/v/s!AvrZiblaERiUtnxXbFYXAAbzOlcs
LINCKUL E DIN CLOUD (alt AI)
Sophia nu mai este o HIMERĂ ci „UN AMPLIFICATOR” al capacităților umane.
Ia gândiți la telepatie, kinestezie etc. etc. AMPLIFICATE dar și la utilizarea lor ca ARMĂ pentru a impune decidenților o anume ACȚIUNE.
https://icepaliga.blogspot.com/2018/03/viitorul-incepe-azi.html
„Proiectul Neuralink”, dezvoltă o interfaţă care LEAGĂ CREIERUL de COMPUTER, iar proiectul ar putea fi testat pentru prima dată pe oameni începând de anul viitor - 2020.
https://www.youtube.com/watch?v=lA77zsJ31nA NU RATA clip video.
„Putem realiza o interfaţă creier-maşină completă”, a declarat Musk, marţi seară (16-07-2019), în cadrul unui eveniment organizat la Academia de Ştiinţe din California unde miliardarul şi membrii echipei  au susţinut o prezentare a stadiului în care se află cercetarea lor.
Dar a chinezilor, japonezilor, Hong Kong, coreenilor etc. etc.
Proiectul poate „realiza un fel de simbioză cu inteligenţa artificială”, a precizat Musk. https://www.neuralink.com/
Antreprenorul futurist, creatorul maşinii electrice Tesla şi proprietarul SpaceX, susţine că ceea ce el numeşte „dantelă neurală”, o uniune între creier şi computere, este o măsură esenţială împotriva „ameninţării existenţiale” a inteligenţei artificiale AI, care, în opinia sa, reprezintă un pericol mai mare la adresa omenirii decât „pisicile domestice”.
Vizionați clipul de prezentare și imaginați-vă o ARMATA de ROBOȚI AI și CYBORGI piloți ce pilotează cu VITEZA GÂNDULUI ajutat de computere cuantice și rețele neuronale. 
https://ro.wikipedia.org/wiki/Re%C8%9Bea_neural%C4%83
VIITORUL A SOSIT! 
MONȘTRII NOI ATACĂ, viitorul e o VACĂ, feriți-vă de MIN-OU-TAURI bre că-i BUBA.
Lt. Col. retragere,
Inginer, licențiat în științe militare
Economist, licențiat în management marketing la REI, ASE București

Niciun comentariu: