luni, 8 iulie 2019

VENUS AND JUPITER MAY MEDDLE WITH EARTH’S ORBIT AND CLIMATE

 - TOP SECRET -
Sursa obținută cu Browser-ul TOR din „TOP-SECRET” pe internet - DEEP-WEB or DARK-WEB cu DuckDuckGo. .
E năucitor câtă informație găsiți ascunsă în ADÂNCIMEA hăului seifului „MARIANELOR”, ce incredibile SECRETE vă izbesc. CERCETAȚI !!!
96% din informația WEB e aici, în DEEP/DARK-WEB, din care 10% se află sub primul strat. Hackerii știu de ce, dar ei caută în hăul PEȘTERII/SEIFULUI secretelor invizibile ale omenirii.
Informația am tradus-o și pentru știința „pulimii” #rezist,  arogante bre, fiindcă viitorul e o VACĂ de muls. Asta DOAR  dacă nu dispărem, din prostia noastră, ca dinozaurii.
=======
ATENȚIE DRAGII MEI
Conform unui articol științific publicat în "Proceedings of the National Academy of Sciences", interacțiunile gravitaționale dintre Jupiter și Venus AFECTEAZĂ implicit orbita Pământului și, la rândul lor, AFECTEAZĂ CLIMA planetei noastre într-un mod CICLIC care are loc la fiecare 405.000 de ani, cel puțin, încă din trecutul a milioane de ani.
VEZI - „Milankovitch cycles” https://www.youtube.com/watch?v=wi-VEby3m9E ca să înțelegeți fenomenul.
Există mulți factori naturali care afectează climatul Pământului și continuăm să găsim tot mai multe dovezi în acest sens. Dar aici aveți PROGNOZA de la democrați / liberali de la  AOC, ce susțin că
TOP-SECRET 
"LUMEA SE VA SFÂRȘI ÎN 12 ANI DIN CAUZA SCHIMBĂRILOR CLIMATICE ANTROPICE"
bre pulime, fără să existe dovezi concrete care să arate acest lucru, mocofanilor #rezist corporatist.
„ARCA LUI NOE”, modernă, e doar pentru ei, ILUMINATI.
În ciclurile de 405 000 de ani, „remorcherul” planetelor din apropiere provoacă VERI mai fierbinți, IERNI mai reci și SECETĂ mai uscată pe planeta noastră încă de la origine.
Astronomii au emis ipoteza că alte planete din sistemul nostru solar au impacturi, aici, pe Pământ, schimbându-i revoluția/vârtejul în jurul Soarelui de la aproape circular la cinci procente eliptice - „Milankovitch cycles”.
Dar ei nu aveau prea multe dovezi FIZICE despre acest proces - și au dezbătut mult detaliile efectelor. Noul studiu publicat de PNAS - Proceedings of the National Academy of Sciences demonstrează influența „tragerii” vecinului nostru planetar folosind un nucleu de piatră de 1.500 de picioare colectat în 2013 dintr-un pisc din Parcul Național Petrified Forest din Arizona și nucleele de pe locul lacului antic paturi din New York și New Jersey.
Cercetătorii au observat că nucleele sedimentului lacului poartă un model obișnuit de lacuri antice care se usucă și se reumple pe parcursul a sute de mii de ani - un ciclu care indică schimbări ciclice ale climei. Cu toate acestea, le lipsea abilitatea de a da exact acele schimbări climatice. Miezul Arizonei, cu toate acestea, conține straturi de cenușă de la erupțiile vulcanice care ar putea fi datate deoarece conțin radioizotopi.
Cercetătorii au aliniat datele de baza ale Arizonei la nucleele antice ale lacurilor folosind benzile găsite in toate nucleele, marcând INVERSAREA CÂMPURILOR MAGNETICE ALE PĂMÂNTULUI.
Acest lucru le-a permis să compare înregistrările. Analiza a demonstrat că schimbările climatice au avut loc la fiecare 405.000 de ani, cel puțin în ultimii 215 milioane de ani, sau prin epoca târzie triasică când dinozaurii au dispărut de pe Pământ.
ATENȚIE, TOP-SECRET: 
IMPACTUL CLIMATIC DEVINE NĂUCITOR ÎN URMĂTORII DOAR 12 ANI, NU-I DE NEGLIJAT O NOUĂ ARCĂ.
Adio dragi corporatiști #rezist sorosiști. Dați-le averea ARCĂ lor corporatiștilor, ca să scape de cataclism.
Iată monedele de stocare a DREPTULUI parcelelor pe Lună, pe Marte, pe ARCĂ...
Donate Cryptocurrencies
You can now donate several different types of cryptocurrencies to the Tor Project: Augur (REP), Bitcoin (XBT) 1JADsmDFX9d2TXis63S9F9L8eDAXwJmnWE , Bitcoin Cash (BCH) 1BK6d6vfLPDqZaBeKRd15oK5yxuLymi1Ry , Dash (DASH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Monero (XMR), Stellar Lumen (XLM), Dogecoin (XDG), and Zcash (ZEC).
Fain pulime, nu? Cocaina e adjuvantul supraviețuiri bre.
Semnează,
Moș Teacă

Niciun comentariu: