sâmbătă, 6 iulie 2019

HIBRIZII OM-ANIMAL

HIBRIZII OM-ANIMAL
de Mike Adams
(NaturalNews)
https://www.naturalnews.com/033100_human-animal_hybrids_Planet_of_the_Apes.html
O suta cincizeci de embrioni HIBRIZI animali-umani au fost PRODUSI de oameni de stiinta in Marea Britanie - CU APROBARE GUVERNAMENTALA DEPLINA - in cadrul Legii privind embriologia fertilizarii umane din atenție - 2008.
Ziarul britanic Daily Mail anunță că, un comitet de oameni de știință a „suflat recent viață” asupra operației și și-a exprimat o alarmă cu privire la posibilitatea ca experimentele să meargă "prea departe" și să rezulte într-un scenariu real al plan-taților, în care animalele să scape din laborator și să înceapă să se reproducă în sălbăticie.Sună ca știința fictivă? Este de fapt doar o extindere a unui FAPT științific REAL: hibrizii om-animal au fost produși de acești oameni de știință britanici în ultimii trei ani. Printre MONSTRUOZITATILE pe care le-au creat au fost oua de animale fertilizate cu sperma umana si CIBRIZI - celule animale injectate cu nuclee de celule umane. Ei au creat, de asemenea, CHIMERI, un amestec de celule umane și celule animale, asemănător cu ceea ce s-a întâmplat în filmul SF „Planeta maimuțelor” în care a greșit știința.
Nu a fost încă dezvăluită care și câte animale au fost folosite în HIMERĂ și CIBRIZI, dar este aproape sigur că erau mamifere. Mai mult, cu cât codul genetic al animalelor este mai apropiat de om, cu atât este mai probabil ca embrionii să fie VIABILI, astfel încât este posibil ca acești oameni de știință, săraci cu duhul, să folosească ouă de la maimuțe sau maimuțe combinate/sex cu omul. Planeta maimuțelor nu mai pare brusc de neatins, nu-i așa? FORȚA DE MUNCĂ pentru experimentele cu AI (Inteligența Artificială) și crearea de CYBORGI dar și cu ADN selectiv.
Ia gândiți la AI (Inteligența Artificială). Proiectul Neuralink, dezvoltă o interfaţă care leagă creierul de computer, proiect ar putea fi testat pentru prima dată pe oameni începând de anul viitor - 2020.
https://www.youtube.com/watch?v=lA77zsJ31nA
„Putem realiza o interfaţă creier-maşină completă”, a declarat Musk, marţi seară (16-07-2019), în cadrul unui eveniment organizat la Academia de Ştiinţe din California unde miliardarul şi membrii echipei   au susţinut o prezentare a stadiului în care se află cercetarea lor.
Proiectul poate „realiza un fel de simbioză cu inteligenţa artificială”, a precizat Musk.
Antreprenorul futurist, creatorul maşinii electrice Tesla şi proprietarul SpaceX, susţine că ceea ce el numeşte „dantelă neurală”, o uniune între creier şi computere, este o măsură esenţială împotriva „ameninţării existenţiale” a inteligenţei artificiale care, în opinia sa, reprezintă un pericol mai mare la adresa omenirii decât „pisicile domestice”.
Niciunul dintre acești embrioni nu a fost îngăduit să se dezvolte în fetuși?
Apropo cine garantează SOLDATUL VIITORULUI?
Legislația actuală din Regatul Unit prevede distrugerea acestora după 14 zile. Dar asta este doar legea. Cine știe ce fel de știință nebună se desfășoară REAL în subsolul laboratoarelor CORPORATIVE, departe de punctul de SECURITATE al autorităților britanice și de oriunde în lume sau de reglementările impuse în afara limitelor legii internaționale.
Pentru tot ce știm, ar putea fi chipurile un laborator de JUMĂTĂȚI DE MAIMUȚE care trăiesc în cuști de laborator chiar acum, fiind studiate în numele "științei", în timp ce își compun propriul scop, doctoratul maimuțelor.
Numeroase animale din întreaga lume, apropo, au câștigat recent JURIDIC DREPTURI și au scăpat în mod activ din mâna experimentatorilor.
Crearea unor NOI monstruozități în numele științei se derulează chiar ACUM.
Au aparut cei cu IMPLANTUL PE CREIER, MinOUtauri https://www.facebook.com/silvia.constantinescu.5/videos/1749540975178604/
Trei laboratoare din Marea Britanie au primit LICENȚE GUVERNAMENTALE pentru a se juca dea Dumnezeu cu acești embrioni uman-animal: King's College London”, „Universitatea Newcastle” și „Universitatea Warwick”. Dar care a fost punctul de vedere al tuturor acestor „mângâieri” juridice în jurul valorii de embrioni, transversali, umani?

Oamenii de stiinta sustin ca a fost NECESAR de a dezvolta CELULE STEM embrionice care ar fi folosite pentru a trata boli incurabile. Da, sigur. Ceea ce inseamna cu adevarat este ca ei vor ridica un laborator secret, plin de maimute jumatate umane, hibrizi inchisi in cutii/cuști, apoi HARVEST organele și „celulele” lor le vor vinde la COMPANIILE FARMACEUTICE care se intrec-concurențial si le ofera/vând pacientilor la minim o suta de mii de dolari pe tratament, ca afacere.
Ca de obicei, este doar o altă modalitate de a exploata organismele vii (și a pune animale prin iadul medical) pentru a face un dolar.
Mulți oameni nu știu acest lucru, dar chiar și astăzi, incinte/camere întregi sunt pline de primate în cuști și sunt folosite pentru a crește materialul VIRAL care este recoltat din organele lor și amestecat cu substanțe chimice toxice pentru a face vaccinuri. (http://www.naturalnews.tv/v.asp?v=4CD1FE39DD...) NU POATE FI ACCESAT DECÂT ÎN DEEP WEB, cu TOR bre pulime

 Industria vaccinurilor nu va dezvălui acest MIC SECRET MURDAR, desigur, pentru că este cu totul inuman (și chiar brutal) să lași pacienții să moară fără speranță. Dar oamenii de știință, nebuni, se joacă pe Terra cu embrioni pe jumătate umani, care ar putea fi folosiți, teoretic, pentru a crește oamenii / maimuță, care sunt jumătate maimuță și jumătate om.
Istoria științei medicale este plină de abuzuri etice și experimente medicale ÎNGROZITOARE
Comunitatea "științifică" din Marea Britanie se grăbește în astfel de „ARTE ÎNTUNECATE” care devin, desigur, șocante pentru mulți oameni.
S-ar putea aștepta ca astfel de activități să aibă loc și în țări precum Coreea de Nord sau China, unde recoltarea de organe umane de pe piața neagră este un eveniment de rutină, de zi cu zi, și puțini oameni se așteaptă ca oamenii de știință din Marea Britanie să se angajeze în astfel de "trădări”.
Dar, acest lucru este REAL doar pentru că acei oameni nu știu ce POT oamenii de știință din Marea Britanie de ce sunt cu adevărat capabili (sau oameni de știință din S.U.A., China pentru asta).
În întreaga comunitate științifică, granițele etice au fost șterse în căutarea profiturilor. Atâta timp cât există BANI pe masă, se pare că nici o încălcare a naturii nu înseamnă că Dumnezeu sau bunul simț vor sta în calea unui grup de oameni de știință nebuni (sprijiniți și de guverne!) și care încearcă să-și hrănească ego-urile MANIACALE.
Ca un alt exemplu frapant, dr. Jonas Salk, faimosul dezvoltator al vaccinului pentru poliomielita, a fost de fapt un infractor medical care a efectuat experimente medicale ilegale asupra pacientilor mentali fara consimtamantul lor iar NaturalNews a documentat o istorie parțială a experimentelor medicale "științifice" pe oameni.
Și mai alarmante sunt știrile ingineriilor genetice CUPLATE cu serverele cuantice și crearea de CYBORGI, cu capabilități de trupe speciale.
CINE ÎNVAȚĂ ARTA PĂCII CĂ RĂZBOIUL A EXPLODAT, CU CEL HIBRID?
Lt. Col. retragere,
Inginer, licențiat în științe militare
Economist, licențiat în management marketing la REI, ASE București

Niciun comentariu: