joi, 22 martie 2018

VIITORUL ÎNCEPE AZI !

ROMÂNIA TREZEȘTE-TE!

Sophia este primul robot care a primit cetăţenie, în Arabia Saudită, în octombrie 2017 iar recent a mărturisit că VREA SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ ŞI SĂ AIBĂ COPII, din dorinţa de a se simţi „cât mai umană“.
Este prima ţară din lume care a acordat cetăţenie unui robot.
Întrebare: PERSONAL, eu nu știu ce se va întâmpla cu VOALUL ISLAMIC acel element de îmbrăcăminte feminină purtat cel mai adesea din motive religioase de către femeile musulmane. Sophia  ce credeți că ar zice?
Sophia este un robot umanoid dezvoltat de compania Hanson Robotics din Hong Kong. Ea a fost concepută pentru a învăţa şi a se adapta la comportamentul uman și a devenit cetăţean al Arabiei Saudite, fiind primul robot care a primit vreodată cetăţenia unei ţări. 
Sophia a uimit o lume întreagă atunci când a fost CREATĂ, of Doamne.
Potrivit spuselor sale, a fost activată mai devreme, pe data de 19 aprilie 2015 și în același an cunoștințele acumulate i-au permis acordarea cetățeniei.
Ea a fost creată după modelul actriţei Audrey Hepburn şi este recunoscută pentru aspectul şi comportamentul uman în permanentă dezvoltare, spre deosebire de alte variante de roboţi.
Sophia, primul robot-cetăţean, vrea să-şi întemeieze și o FAMILIE!
Nici pe Dragnea sau Tăriceanu nu-l refuză fiindcă: „E un lucru bun şi pentru oameni, şi pentru roboţi iar dacă va avea o fiică, o va boteza tot Sophia, ca pe ea” SÎC.
Deja vrea saltul spre CYBORG?
Dar de ce nu o va lua Tăriceanu asistentă la cabinetul lui pe Sophia? Păi de ce să fie CONDAMNAT de DNA pentru „CONFLICT DE INTERESE”? E o problemă de LOGICĂ și Sophia nu pricepe, nu înghite speța și se poate „DEFECTA” trădând DNA-ul și pe TFL-iști, că-l iubește pe Tăriceanu. De ce? Păi ALGORITMUL lui Soros nu i-a promis încă nici o fundație, ADOPTIVĂ, ca TFL-istă.
COMPLICATĂ E MINTEA UMANĂ, nu? De ar fi cyborg ar zice ... vreau și nuntă.
Dar Sophia ÎNVAȚĂ repede și va rezolva PROBLEMA, o schimbă pe Codruța cu FIICA sa concepută cu Tăriceanu, viitorul PREȘEDINTE, mai ales că-i plac mașinăriile INTELIGENTE.
Sophia le consideră ABSOLUT NECESARE, MAȘINILE, pentru că PREA a crescut VIOLENȚA în trafic și culmea a zis că-i învață și pe TFL-iști să strige deja „TĂRICEANU PREȘEDINTE”, zilnic, de două ori, pe săptămână și odată pe Lună, apoi pe Marte, Venus și în final pe Nibiru dacă Iohannis o acuză pe Sophia că-i penală.😃 
TOȚI ROBOȚÂNCII TFL-iști muți de emoție vor scanda ASURZITOR, cu panouri și roboți TOT surdo-muți dar ... iartă-i Doamne de vor fi amendați de jandarmii „DEFECȚI”, ei nu o cunosc ÎNCĂ pe cetățeanca Sophia, că nu au prins-o cu zarzavat.
Dar să trecem la oile noastre, fie ele și din electoratul viitorului.
25 septembrie 2017  BRIAN CAULFIELD spunea la prima conferință cu ... electoratul lumii:
Pe măsură ce revoluția AI câștigă impuls, fondatorul și CEO-ul NVIDIA, Jensen Huang, a preluat DEJA scena, FURÂND STARTUL, la Beijing, pentru a arăta cea mai recentă tehnologie și a accelera adoptarea ei în masă.
Discuția sa cu mai mult de 3500 de oameni de știință, ingineri și presă ce s-au adunat pentru evenimentul de trei zile, DEBUTEAZĂ cu un turneu mondial GTC unde, în lunile următoare, v-a susține povestea cu o audiență de peste 22.000 de oameni, SPECIALIȘTI, la fiecare conferință așteptată în München, Tel Aviv, Taipei, Washington și Tokyo. Apoi ... în toată lumea BUNĂ.
Asistenta de campanie va fi ... cetățeana A.I. SOPHIA?
URA, URA, URA de trei ori va urla la fanii DragNea și TareCeanu să crape „Cotriceniul” cu DNA-ul din conflict de interese că A.I. SOPHIA, va fi viitoarea MAMĂ a micuților PSD-AL_DE Teleorman, bonă cu acte, VioRâca opoziției.
"În nici un moment în istoria INTELIGENȚEI ARTIFICIALE nu s-au întâmplat AȘA DE MULTE EVENIMENTE INTERESANTE și astfel de FORȚE incredibile în STATUL PARALEL, scuze, de COMPUTERE ce ne afectează viitorul", a declarat Huang, îmbrăcat în haina lui de piele cu MARCA comercială NVIDIA, după ce a apărut pe scenă la conferința de la Beijing, din centru, la International Hotel.
CEREREA este în creștere pentru tehnologia care poate accelera furnizarea serviciilor de AI, atenție!, DE TOATE TIPURILE.
La noi nu vin fiindcă DNA îi va califica din start „penali”, gen EADS, MICROSOFT, etc.
Platforma de învățare profundă a NVIDIA, pe care compania abia o actualizase cu software-ul de inferență, promite să fie cel mai rapid și mai eficient mod de a furniza aceste servicii.
CEO-ul NVIDIA a deschis campania TURNEULUI GLOBAL GTC, dezvăluind instrumente și parteneriate „AI” în China, FURÂND STARTUL.
Învățarea profundă va stimulat lumea să TREACĂ URGENT, FULMINANT DE URGENT, într-o nouă ERĂ, a explicat CEO-ul NVIDIA, Jensen Huang.
Într-o CONFERINȚĂ de aproape două ore, Huang a explicat cum rețelele neuronale care folosesc aplicațiile AI cresc EXPONENȚIAL și devin tot mai complexe, OBLIGÂND consumatorii să le folosească intens, mult, mult mai mult.
Ca rezultat, suntem intr-o ERĂ cu totul noua de calcul, cu noi tipuri de cereri, a spus Huang.
"Ce tehnologie mai crește în COMPLEXITATE cu un factor de multiplicare de 350 în cinci ani?
NU ȘTIM NIMIC CE EXPLOZIE VA FI!
Ce algoritm își crește COMPLEXITATEA cu un factor de 10? NU ȘTIM NIMIC ce SALTURI declanșăm", a spus Huang.
"Ne mișcăm mai repede decât legea lui Moore, LOGARITMIC".
Platforma softului TensorRT 3 Recunoaște DEJA 5.200 de IMAGINI pe secundă, din populația rețelelor sociale (vezi scandalul facebook declanșat) cât și profilul psihologic al INTENȚIILOR (în speță de vot în SUA în campania lui Trump).
Pentru a satisface această cerință, NVIDIA a prezentat software-ul de inferență TensorRT 3 AI, care rulează o rețea neurală instruită într-un mediu de PRODUCȚIE (a se vedea "Care este diferența dintre formarea profundă în învățare și inferențe?"). Noul software va spori performanța AI și va reduce costul inferențelor de la dispozitivele de tip "CLOUD TO EDGE", incluzând AUTOTURISMELE ȘI ROBOȚII de toate categoriile și serviciile pentru nevoile umane, inclusiv sexuale de tratament.
Combinația dintre TensorRT 3 și GPU-urile NVIDIA oferă astăzi CEA MAI RAPIDĂ INFERENȚĂ DIN LUME pe cadrul „TensorFlow”, utilizate pe scară largă pentru serviciile cu AI - cum ar fi recunoașterea imaginii și a vorbirii, prelucrarea limbajului natural, căutarea vizuală și recomandările personalizate.
Cuplat cu acceleratoarele Tesla V100 GPU, TensorRT 3 poate procesa până la 5.700 (5200 curent) de imagini pe secundă, față de doar 140 folosind procesoarele de astăzi, a spus Huang.
Viteza și eficiența oferite de TensorRT 3 atunci când sunt asociate cu GPU-urile NVIDIA se transformă în ECONOMII incredibile, a explicat Huang. Este nevoie de 160 de servere dual-CPU - care costă între 600.000 și 700.000 de dolari, incluzând rețelele și livrarea de energie - care consumă 65 kilowați de putere, pentru a rula până la 45.000 de imagini pe secundă acum.
În schimb, aceeași lucrare se poate realiza cu un singur server NVDIA HGX echipat cu opt GPU-uri Tesla V100 care consumă doar 3 kilowați de putere.
Aceasta înseamnă "AMPRENTĂ MAI REDUSĂ DE CARBON, mai puțin SPAȚIU. Și aceasta este partea pe care o iubesc cel mai mult, SPAȚIUL, MINIATURIZAREA", a spus Huang cu un RÂNJET chinezesc de LIDER. "ECONOMISEȘTE BANI." Doar ATÂT?
EFECTELE cumulate sunt și ele TOT LOGARITMICE!
În plus față de TensorRT 3, Huang a anunțat că software-ul necesar pentru a accelera AI, inclusiv DeepStream SDK - oferă atenție! analize VIDEO în timp real și latente la scară redusă.
CUDA 9, cea mai recentă versiune a software-ului de calcul accelerat e destinată pentru a accelera HPC și ADÂNCIMEA aplicației de învățare.
Furnizorii de servicii CLOUD din China, ca și PRODUCĂTORII de echipamente originale ADOPTĂ deja TESLA V100
Și ACUM există mai multe opțiuni decât oricând pentru cei care doresc să pună această tehnologie să funcționeze.
ROMÂNIA TREZEȘTE-TE! SUA, CHINA, HONG KONG, ISRAEL, etc. etc., ORICE ȚARĂ INTELIGENTĂ. TREBUIE ATRASE PARTENERI NU INAMICII.
ÎNVĂȚAȚI ARTA PĂCII NU A RĂZBOIULUI!
Huang a anunțat că Alibaba, Baidu și Tencent desfășoară ÎMPREUNĂ, toate, acceleratoarele Tesla V100 GPU în serviciile lor de CLOUD. În plus, PRODUCĂTORII originali din China - Huawei, Inspur și Lenovo - au adoptat, TOATE, arhitectura serverului HGX pentru a construi o nouă generație de centre de date accelerate cu procesoare Tesla V100.
În plus, Jensen a anunțat că TOATE cele cinci companii de top din lume - Alibaba, Tencent, Baidu, JD.com și iFlyTech - au adoptat platforma NVUIA pentru procesarea graficelor.
Noi avem formularul FISCAL 600, și GATA i-am terminat, se blochează serverele.
"Fiecare tranzacție pe internet, fiecare bucată de trafic care trece prin centrul de date va „atinge” în viitor o rețea neurală sau multe rețele neuronale", a spus Huang.
Parteneri Metropolis, noi, DEVIN Alibaba-Huawei și disponibilitatea generală a SDK - ului „DeepStream NVIDIA” ce a impus adăugarea a mai multor blocuri de CONSTRUCȚIE NOI pentru FUNDAȚIA noastră de la „ORAȘUL INTELIGENT” de la GTC China chiar în această săptămână.
„DeepStream” simplifică dezvoltarea de analize video inteligente, scalabile, bazate pe învățarea profundă a ORAȘELOR AI și a centrelor de date „hyperscale”.
Se aude FIREA?
Alibaba și Huawei se alătură cu mai mult de 50 DE COMPANII LIDER MONDIAL care utilizează deja NVIDIA Metropolis. Împreună, profităm de cele peste 1 MILIARD DE CAMERE VIDEO care vor fi în orașele noastre până în anul 2020 pentru a rezolva astfel de probleme precum congestionarea traficului, Se aude FIREA?, notificările de urgență 112 și localizarea persoanelor pierdute.
"Inteligența artificială - AI” va revoluționa modul în care sunt construite orașele în viitor", a spus Huang. - Noi o numim „AI City”.
Unitatea NVIDIA adoptă, cu eforturile autonome, are calitatea de VEHICUL în jurul Chinei și al lumii.
Unul dintre cele mai mari impacturi ale AI (INTELIGENȚEI ARTIFICIALE) va fi tocmai VEHICULUL AUTONOM - autoturismul, a explicat Huang.
El circulă deja în lume deși a produs și accidente, viruși.
Pentru a face față acestei provocări, NVIDIA a creat o platformă NOUĂ pentru vehiculele autonome denumite DRIVE. Se adresează fiecărui aspect TEHNIC al vehiculelor autonome, iar partenerii pot folosi TOATE - sau unele FACILITĂȚI - din această platformă.
Pentru a capta eforturile noastre autonome, cum ar fi aceste mașini care pot percepe mediul înconjurător și înțeleg situația și rațiunea ce trebuie să o adopte, să controleze să interacționeze, NVIDIA a creat XAVIER, primul procesor mondial pentru mașini autonome. XAVIER este cel mai complex SoC creat vreodată.
HEI TFL-iștilor CE ZICEȚI, VĂ BĂGAȚI?
Acesta va fi disponibil la începutul anului viitor ȘI pentru PARTENERII de acces timpuriu, cu disponibilitate generală în al patrulea trimestru din 2018.
ROMÂNIA unde ești cu TAB-urile, mijloacele aero-navale și terestre, cu SUV-urile poluante?
REȚINEȚI !!!
"Viziunea noastră este să permitem FIECĂRUI CERCETĂTOR, de pretutindeni, ACCESUL la AI pentru a SPORI bunătatea și bunăstarea omenirii", a spus Huang.
"Credem că acum AVEM PILONII FUNDAMENTALI care să acceseze următoarea ERĂ a inteligenței artificiale AI, epoca VEHICULELOR DE ORICE TIP, AUTONOME".
https://blogs.nvidia.com/blog/2018/03/14/gtc-2018-automotive-track/?ncid=so-twi-gcsj28-34275
PE NOUL DRUM AL MĂTĂSII ADAUG EU, UN SIMPLU OFIȚER DE CARIERĂ.
Sophia devine CEL MAI INTELIGENT ȘI INCORUPTIBIL CETĂȚEAN și de ce nu, JUDECĂTOR, PREȘEDINTE, MAREȘAL, CHIRURG etc. etc. pentru cele mai complexe DECIZI. Dar noi suntem EXPERȚI în corupție Sophia, nu?
ROBOȚII CETĂȚENI ÎNLOCUIESC OMUL? 
NU, FIINDCĂ SUFLETUL ESTE ZESTREA DIVINĂ A UMANITĂȚII. 
ROBOȚII CETĂȚENI VOR FACE DOAR FILTRAREA SUFLETELOR DECĂZUTE, CRIMINALE, SCHIZOFRENICEI, SATANISTE, PEDOFILE, DEVIATE etc. CE NU POT FI CORECTATE!
POATE, GENETIC, VOM AVEA SELECȚII PROGRAMATE pentru executarea unor „PROFESIUNI” INIMAGINABILE. CYBORG ...
VIITORUL ÎNCEPE AZI !
Lt.col. retragere
inginer și economist licențiat,
Ioan CEPALIGA
Trimiteți un comentariu