duminică, 24 ianuarie 2021

PROVOCARE LA ȘTIINȚĂ




https://www.academia.edu/44975110/R%C4%82ZBOIUL_MOZAIC_SAU_R%C4%82ZBOI_QUANTIC_CE_PREFERA%C8%9AI ANALIZAȚI și încercați ȘCOALA FĂRĂ ȘCOALĂ.

Radiația gama (simbolizată prin γ = gamma, Γ sau Ɣ. Este o radiație electromagnetică de 10 la puterea 24 (Hz) numită yotahertz simbol YHz provenită din dezintegrarea radioactivă a nucleelor atomice. Sunt unde electromagnetice de frecvenţe foarte înalte produse de ATENȚIE!!! interacţiuni între particule subatomice, la ciocnirea şi anihilarea (elastice și neelastice) unei perechi electron- pozitron. Hopaaa... Radiația gama constă din fotoni de energie foarte mare. dar și creierul uman produce unde (radiații) gamma cerebrale https://www.youtube.com/watch?v=nD9xXciITT8. Este excelent explicat intuitiv. Adică procesul informațional neuronal se bazează tot pe fotoni sau fotoelectronii liberi? Acest proces este exploatat și de Elon Musk în experiențele sale de CIPARE sau PROCESARE și interconectare a creierului uman cu sistemele de computere (quantice) și comunicație quantică bazate tot pe ... fotoni. Care frecvență și energie este utilizată prin procesoare este un SECRET încă bine camuflat. Nu uitați niciodată legea ”Gaebage IN, garbage OUT” și ce vrem să CALCULĂM sau să întrebăm computerul vizavi de PROBABILITATEA unor evenimente care altfel ar fi imposibil de analizat. Iar fac trimitere la managementul holonic și ordonarea HAOSULUI după un algorit dorit de probabilitate maximă dar ... și atențe!!! UTIL/ EFICIENT ca să nu descoperim iar ROATA cu costuri extravagante și inutile, creind ca NASA interesul de finanțare a unor POVEȘTI frumoase. Românul, chiar și traficantul clamdestin are CALCULELE lui de eficiență. Deci aveți grijă să nu vă împotmoliți în gulgute.

Cu siguranță îmsă undele cerebrale, în prezent știm că nu depășesc nivele de frecvență mai mari de 5000 Hz dar, viitorul, ne poate surprinde și să înțelegem și ce este ÎNĂLȚAREA (delfinilor?) Undele gamma fac legătura SPIRITUALĂ cu Universul și iată că ne apropiem de intangibilul SUFLET DIVIN. Doar prin conexiunea cu un computer (quantic) putem ajunge să DEZVOLTĂM și ființa umană și să înțelegem și Universul de la MICRO la MACRO dar și cele paralele sau MULTIVERSUL. E fantastic, nu? Așadar aprofundați computerele quantice FOTONICE dezvoltate de chinezi. Radiațiile cosmice gamma au energii și frecvențe extrem de mari și pot produce CANCERUL prin iradiere complexă (și cu alte radiații ”la pachet”). Cele mai importante efecte se observă la celulele germinale (sexuale). În urma interacțiunii dintre radiații și celulele germinale se observă o alterare a cromozomilor și a codului geneticADN/ARN. Gravitatea acestor efecte este amplificată de transmiterea mutațiilor la descendenţiDe menționat că atunci când zburăm cu avionul suportăm doze crescute de radiații gamma, dar cei mai expuși sunt cosmonauții.

CHINA tace și face. Pe 03-12-2020 chinezii au notificat omenirii că au depășit supremația quantică cu un calcul cu computerul optic ”Joe Jung” în câteva minute față de comparația ce ar fi durat 2,5 (atenție!) MILIARDE de ani de soluționat cu cel mai performant computer CLASIC. Inițial s-a lucrat cu PATRU fotoni față de simultan 0 și 1 la IBM. Acum au ajuns la 75 de fotoni simultan de lucru în matricea de calcul algoritmic (adică 75 de variabile simultan față de spațiu cu 12 dimensiuni (variabile) la care s-a ajuns matematic). Procesarea e de 10 miliarde de ori mai rapidă decât oricare cel mai performant computer clasic. Atunci se pune întrebarea ”cum pot verifica exactitatea calculului?” Iată iar spun ”Garbage IN, garbage OUT” dar ... clasic. Aici apar alte paradigme de operare și ”calcul” care sunt încă în faza COPILĂRIEI (Sputnik după cum folosesc comparația chinezii). FOTONI procesați de alți FOTONI? Un foton poate avea acum până la 100 de receptoare diferite de comparare iar 75 de fotoni fiecare cu 100 receptori pot compara, simplu, până la 7500 de stări diferite dar în situație combinatorie simultană ajungem la niște rezultate impresionante. Firesc și eu fac supoziții probabilistice gândind la scara de la 1Hz la zona gamma de 10 la puterea 24 Hz - yotahertz simbol YHz. Cîte frecvențe independente, stabile, marcate și nebruiabile, (interferare) pot fi simultan? Dacă încercăm o comparație între 5G și 6G unde 5G lucrează cu viteze de 1Gb/s iar 6G a ajuns la 1Tb/s în spate fiind frecvențe diferite de lucru dar apropiate, atunci ce ar însemna zona gamma de ordinul 10 la puterea 24 Hz? Cu siguranță fiecare poate avea o reprezentare specifică a posibilităților de combinare algoritmică și de identificare a procesării speciale a fiecăruia din cei 75 de fotoni experimentați până acum față de 50 de fotoni standardul de pornire (crescut de la 3 la 4, la 5, la 10 și iată acum s-a ajuns deja la 75 de variabile procesate simultan) în matricea matematică solicitată sau grafurile și fractaliile porocesate în haos.

Fotonul, numit și cuantă de lumină, este particula elementară responsabilă pentru toate fenomenele electromagnetice. ESTE O ARMĂ PERICULOASĂ precum, intuitiv, microundele. Fotonii participă la interacțiunile electromagnetice. Toate formele de lumină (nu numai cea vizibilă) se compun din fotoni. Energia unui foton E depinde numai de frecvența lui ν, conform relației:

  E = hν

unde h este constanta lui Planck. Așadar de la 0 Hz la Ɣ Hz (10 la puterea 24 Hz)  avem LUMINĂ sau fotoni cu energii diferite, cu impact mai mare ca o explozie nucleară dacă e utilizat ... aiurea.. Încercați acum translația spre sistemele quantice și implicit computerele quantice chinezești unde se fac experiențe cu grafuri și frtactali, teoria haosului dar și cu jocul GO care este fenomenal de complex.. Care este REZULTATUL de EFICIENȚĂ și de UTILITATE? Costurile devin explozibile ca să rezulte doar ROATA, pătrată.

Impulsul p asociat unui foton de energie E este:

    p =  E/c

Electronii emiși prin efectul fotoelectric se numesc fotoelectroni. O suprafață METALICĂ (vezi superconductibilitatea utilizată de computerele quantice americane) expusă radiației electromagnetice (vezi și laserul) poate să emită, în anumite condiții, fotoelectronielectroni liberi = fotoelectronicare produc un curent electric dacă sunt accelerați sub acțiunea unui câmp electric sau impuls cinetic într-un camp magnetic. Vezi și magnetismul. Fotonul face parte din DUALITATEA luminii, undă și particulă, ceia ce echivalează cu un sistem quantic. Dacă fotonul γ (gamma) are o energie mai mare de 1,02 MeV, el va putea interacționa cu câmpul nucleului, transformându-se în două particule: una pozitivă și cealaltă negativă (conversia energiei în masă). Particula pozitivă este numită pozitron (informatic 1?) iar cealaltă electron.(informatic 0?)

Cred că este SUFICIENT pentru nivelul liceal al fizicii, ce ziceți? Se poate mai mult? Este un DOMENIU extreme de exploziv ca și RĂZBOI QUANTIC chinezesc bazat pe fotoni.

Moș Teacă

Niciun comentariu: