marți, 19 ianuarie 2021

Trump a dat șah mat !!!

 GATAAA... TRUMP A DAT ȘAH MAT 🤣

Ieri, pe 18-01-21 Trump a primit OFICIAL Raportul serviciilor secrete (din 07-01-2021) asupra IMPLICĂRII explicite a CHINEI 😎 în alegerile prezidențiale ale campaniei lui Biden. Merkel și-a dat demisia cu cazul Frankfurt, Guvernul Italiei a căzut cu falsificarea din Italia a alegerilor din SUA, Vaticanul (cu cei doi sateliți închiriați) și Elveție urmează să răspundă PROBELOR și acuzațiilor. La ei mai sunt pe listă Franța și Olanda, Spania (Barcelona).
Conform Constituției SUA, Trump a fost OBLIGAT PREDEA PREȘEDINȚIA SUA, invocând Legea INSURECȚIEI, către ARMATA AMERICANĂ. Decizia s-a luat ieri la ședința din Texas cu generalii armatei americane, convocați să preia PUTEREA (vezi valiza) în SUA... Întrebare? A văzut cineva valiza predată lui Biden? Postul CNBC a scăpat informația că Trump a predat ”valizaARMATEI odată cu invocarea Legii INSURECȚIEI. Armata venită în sprijin a depus JURĂMÂNTUL doar pentru intervalul de timp 19-24 ianuarie? Cu ce scop aproape o săptămână? Știe cineva? Biden s-a văzut CLAR că nu a primit ”valiza” la depunerea jurământului.
Încă, TĂCEREA este fantastică fiindcă sunt ȘI CORPORAȚII care au lucrat împotriva președintelui. Trump a respectat LEGEA până în ultimul moment și a procedat NUMAI legal. Chiar la plecare a spus că ”revine”. Nu cred că e o farsă de doi lei Trump fiind extrem de corect cu LEGEA și CONSTITUȚIA.
În acest mod procurorii militari sunt ACUM implicați și OBLIGAȚI să ancheteze TOATE acțiunile de TRĂDARE și să ARESTEZE persoanele implicate, după un PLAN extrem de bine pus la punct de către generalii care au preluat puterea, pentru a se derula repede și CONSTITUȚIONAL procesul de inculpare și reluarea alegerilor sau ... reinstaurarea lui Trump și apoi reorganizarea alegerilor. Ei nu au SIIJ ca la noi, SIIJ ce vor să-l desființeze mafioții, dar procurorii militari AMERICANI pot aresta inclusiv judecătorii corupți, pentru înaltă trădare.
Aștept efectele și în România nu numai în Germania și Italia (deocamdată).
Acum EXISTĂ, PUBLIC, RAPORTUL de inculparea a CHINEI și în subsidiar TOATE celelalte forțe trădătoare chiar în NATO.
În SUA vor fi din nou alegeri, SIGUR. Depinde de procurori. Și Decembrie 1989 a fost pe mâna procurorilor MILITARI și schimbarea a tot fost ... de așteptat. BANUL a fost și este ÎMPĂRATUL lumii miliardarilor. Noi, cerșim milă la Dumnezeu. Ei se înțeleg doar în miliardele țintite. Ce va fi doar Dumnezeu știe. Când va veni, Mesia. Noi, ”profețim” profețiile inimii. RĂZBOI să nu fie că DICTATURA chinezească e pe pâine!!! Ferească Dumnezeu!
Atașez două fotografii cu parte din Raportul serviciilor de informații. Vizionați și emisiunea NAȘU Cea mai lungă noapte” (https://www.nasul.tv/live/) dar și postările mele anterioare PENTRU O IMAGINE CORECTĂ ȘI COMPLETĂ. Viața e extrem de dinamică! Azi, cei care au IDEI, năstrușnice, se cheamă IDIOȚI?
Doamne OCROTEȘTE-I pe cei cu sufletul curat. ❤❤❤

Semnează,
Moș Teacă

4 comentarii:

Lili PAUL spunea...

I love Trump ! Romania love Trump.!

Lili PAUL spunea...

I love Trump !

Ioan CEPALIGA spunea...

And I love Trump very much !

Ioan CEPALIGA spunea...

I love Trump too!