joi, 7 ianuarie 2021

DE CE VACCINAREA DEVINE OBLIGATORIE?!!!

Acum să revenim la OILE noastre, prostime sau po_pulimea și păsăricimea cobai.

https://www.youtube.com/watch?v=Qyvf8cJxKuk

Hai să vedem ce urmează după ”Victoria” lui Joe Biden, practic a NOM și OMS plus, dar un PLUS MARE pentru CHINA. Cine din lideri nu visează la DISCIPLINA și supunerea po_pulimii chinezești, sau DICTATURA de tip chinezesc dar ... cu inamovibilitatea LIDERILOR?

HIMERISMUL odată indus, sau accidental apărut produce MODIFICĂRI subtile, unele însă catastrofice (cancer), în AND-ul uman. Așa, după generații de himerism au apărut și MUTAȚIILE VIZIBILE, MinOUTaurii și toate anomaliile depozitate în borcanele cu formol. https://www.academia.edu/44853629/DE_CE_VACCINAREA_DEVINE_OBLIGATORIE

Degeaba încearcă unii să FALSIFICE efectele vaccinului, efecte recunoscute PARȚIAL chiar de producător fiindca VIAȚA, acest DAR DIVIN, are propriile sisteme de protecție. Vezi cum funcționează CRISPR și mai ales CRISPRRed aici https://icepaliga.blogspot.com/2020/12/stiri-exceptionale-pentru-viitorul.html pentru a vedea INTELIGENȚA EXCEPȚIONALĂ a helixului (AND și ARN) la aceste ACCIDENTE genetice. Iată că a apărut deja demonstrată REACȚIA ADN - Sursa: Extras din cartea "Biochimie moleculara" de L. Lisii, editia 2007, pag. 137 CITEZ:

”Sinteza DNA pe matricea de RNA în viruşii oncogeni, s-a identificat O ENZIMĂ care a completat conceptul exprimat prin “dogma centrală” a geneticii moleculare, în care fluxul de informaţie are sensul DNA —► RNAproteinăAtenție!!! Enzima e revers transcriptaza - şi prezintă o DNA (ADN) polimerază RNA (ARN) dependentă. Ea posedă proprietatea, pătrunzînd în celula-gazdă, de a sintetiza un hibrid DNA-RNA, adică pe matricea de RNA a virusului generează o catenă de DNA. RNA-ul viral este degradat enzimatic, iar catena DNA se autoreplică, dînd naştere la dublul helix de DNA, ce conţine și informaţia prezentă în RNAviral.

DNA (ADN) se inserează în genomul-gazdă, avînd capacitatea de a se exprima ca proteină... ”spy bre, ca FBI sub acoperire. Se consideră că fiecare subiect este purtătorul posibil, normal și a unor gene oncogene neexprimate, fiind un rezultat al pătrunderii anumitor retro viruşi în organism într-un moment al evoluţiei (himerizarea). In anumite condiţii, nefavorabile pentru organism, poate avea loc transcrierea, traducerea şi malignizarea celulei. Cu ajutorul acestei enzime se poate construi artificial, pe orice matrice de RNA un DNA complementar, adică se pot obţine gene sintetice care, prin tehnicile ingineriei genetice, produc mari cantităţi de proteină codificată.”

Cu alte cuvinte se modelează actul de RESPINGERE de corp străin dar poate și maligniza construcția artificială.

Mulțumesc dragului meu coleg pentru informația trimisă. Ea complectează FAIN tot ce am scris anterior și pe blogul meu citând surse academice incontestabile, nu politruci sau ”yesmanidrogați de orgolii #rezist și facilități oferite ca la criminali.

În ESENȚĂ:

Oricare intervenție de PROGRAMARE ARTIFICIALĂ (vezi și ARNm) induce AUTOMAT acel himerism genetic care va SCHIMBA ființa umană. Și dacă odată cu inducția genetică de mascare a CORPULUI STRĂIN ce va fi nanorobotica din sistemul CUANTIC GLOBAL de monitorizare TOTALĂ, atunci BIG BROTHER este doar o caricatură premergătoare de testare a opoziției și efectelor sociale.

ACUM, marcarea genetică + nanoroboții + telefonul intelligent + rețelele 5G și apoi 6G vor alimenta cu informații în timp REAL sistemele cuantice deja VERIFICTE la nivel GLOBAL. Vezi acest videoclip pentru a sesiza cum ATACUL CIBERNETIC GLOBAL, CUANTIC a fost deja experimentat. Adio SECRETE sau TOP SECRETS inclusiv nucleare, de război, sau aricare altă informație bancară sau bursieră etc. etc.. https://www.youtube.com/watch?v=JNfb6I__WZY (atenție după minutul 6) sau cam același conținut aici unde însă tot spre finalul videoclipului AFLAȚItehnologia poate manipula biologia prin nanoroboți. Dar citiți sau căutați videoclipuri cu nanoroboți și implantul lor în organism. Abia așa veți înțelege CE ASCUND CEI CU VACCINAREA  mARN (himerismul sau evitarea RESPINGERII genetice a corpului străin) ce apare chiar la transplanturile de oricare tip și combinarea cu nanoROBOȚI. Sunt și UNELE aplicații perfect UMANE ale utilizării nanoroboților în medicină dar deocamdată suntem în faza copilăriei și OMUL devine cobaiul cel mai IEFTIN dacă e și îndoctrinat corporatist cu BONUSURI de vaccinare.  https://www.youtube.com/watch?v=v5mXQR9ipRw

Ocrotește-i Doamne pe români oriunde s-ar afla!!!

Semnează,

Moș Teacă

 

  


Niciun comentariu: