joi, 21 ianuarie 2021

S-A PIERDUT VALIZA NUCLEARĂ !?

 S-A PIERDUT VALIZA NUCLEARĂ !? 🕵


Găsitorului i se oferă RECOMPENSĂ vaccinarea cu viermișorii de făină, deveniți comestibili și în UE. Așadar găsitorul poate să o păstreze până la noua CEREMONIE bre, că s-a vaccinat.
Dar ce facem cu AVIONUL PREZIDENȚIAL Trump l-a furat și a plecat, iar Biden a rămas să semneze primele ”dosare” bre... până-i vine TAXIUL, că și elicopterul i-a plecat.
Donald Trump a plecat cu VALIZA în Florida, de unde a verificat BUTONUL și a lansat, drept surpriză, ... artificiile pentru Biden.
Joe Biden a primit ... o valijoară (servietă) a cărui CARD QFS s-a activat DUPĂ jurământ, dar nu e mulțumit de salariu. Anunță, speră, GREVĂ bre... la chinezi.
RADIO-EREVAN zice să-și ia avion cu PRIVATă că AIR FORCE OANE nu pornește decât cu VALIZA drept cheie, ca la MERGE-DES bre (nu e greșit că e a lui IOANe acum, nu ONE). Da Merkel a demisionat, cu cheie cu tot.
Cine are știri PROASTE, scuze PRO-AS-PETE, despre VALIZĂ să telefoneze urgent la Shanghai ca să schimbe softul că ĂLA s-a răsuflat bre...
UPDATE:11-08-2021 - TRUMP REVINE!!!
Cine a intrat la Casa Albă? Biden și Kamala Harris au ajuns la un HOTEL, din apropiere, Vizionați aici https://www.youtube.com/watch?v=KoCzBSXKSBs și dacă e din nou șters iată și o altă sursa https://1drv.ms/v/s!AvrZiblaERiU4yQ2I2SMssNtJz0H?e=oCg4ae și pentru securizare iată și câteva ”capturi de ecran” din clip













I WILL BE BACK” - să predau valiza REALĂ ... nu de carton ...
Azi, cei care au IDEI, năstrușnice, se cheamă PATRIOȚI? Fiindcă LUPTĂ și nu stau la crâșmă
Semnează,
Personal Adviser, Officer, with NUCLEAR SUITCASE. I am ready for ALARM,
io, Moș Teacă bre

Niciun comentariu: