marți, 26 ianuarie 2021

DOAMNE DUMNEZEULE DRAGĂ, RIDICĂ BLESTEMUL DE DEASUPRA ROMÂNIEI !!!

Astăzi este ziua de naștere a celui mai mare PATRIOT român, Nicolae CEAUȘESCU. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i ierte pe CRIMINALII din ziua de Crăciun.

Personal sunt dornic de PACE și LINIȘTE pentru poporul român pentru a se trezi din BLESTEM și a-și REFACE GRĂDINA așa cum spunea și președintele Trump pentru SUA: ”SĂ FACEM MĂREȚIA AMERICII DIN NOU”. În esență ”AMERICA FIRST” și ”MAKE AMERICA GREAT AGAIN”. Românul și ROMÂNIA o merită cu prisosință bre … po_pulime și păsăricime adormită și moleșită de blajinitatea sufletului tău. FII BĂRBAT BĂRBATE ȘI SAPĂ GRĂDINA! Îm concluzie, zic și eu, plagiindu-l pe Trump că-i la modă: ”Să refacem măreția României din nou” sau ”România pe primul plan” în TOATE acțiunile noastre dragii Moșului Adormit în ziua de Crăciun. Și pentru asta mă rog din tot sufletul cu rugăciunea TATĂL NOSTRU:

TATĂL nostru care eşti în CERURISfinţească-se numele TĂUVie împărăţia TA, facă-se voia TAPrecum în CER aşa şi pe PĂMÂNTPÂINEA noastră cea în spre FIINȚĂDă-ne-o nouă astăzi Şi ne iartă nouă GREŞELILE noastre Precum şi NOI iertăm GREŞIŢILOR noştri Şi nu ne duce pe noi în ISPITĂ Ci ne izbăveşte de cel rău. Că a TA este ÎMPĂRĂŢIA şi PUTEREA şi SLAVAA TATĂLUI, a FIULUI și a Sfântului DUH Acum şi PURUREA şi în VECII VECILORAmin.

CRIMA de Crăciun din România nu este în fapt a poporului român, blajin și iertător, ci a CĂLĂILOR care au contractat executanții din SECURITATEA României mai întâi și vă reamintesc cazul Pacepa și apoi trădarea de către o șleahtă de CRIMINALI în frunte cu Ion ILIESCU pe care Ceaușescu l-a luat ca și copil de suflet și l-a crescut în casa sa. Scenaristul și regizorul Sergiu Nicolaescu, generalul fals STĂNCULESCU și RESTUL camarilei CRIMINALE mafiote.

MARELE PATRIOT Ceaușescu a fost VÂNAT mai ceva ca Osama bin Laden, mai întâi trădat de SECURITATE prin Pacepa și apoi de ARMATĂ prin micimea de generalii TRĂDĂTORI ce și-au încălcat JURĂMÂNTUL față de acest POPOR și apoi și OFIȚERII atrași în LOVITURA DE STATÎntregul scenariu de ELIMINARE, atât de crudă și inumană, sau ilegală. a familiei Ceaușescu a fost condusă din umbră și a continuat până azi, vizibilă acum și în otrăvirea și asasinarea liderilor incomozi. Dar mai vinovată mi se pare JUSTIȚIA care a devenit doar o gloată de PĂPUȘI HIDOASE care execută ORDINELE externe chiar și prin #rezist sau ”cetățenii reformatori” recrutați de ambasadele străine în frunte cu ambasada SUA.

Dacă există în lume o NAȚIUNE sau ȚARĂ care să aibă un sistem PERFECT, fără greșeli ți nemulțumiri ale unor samsari ordinari să mi-o spuneți și mie. Iată că ”cea mai cea democrație” din lume se constată că e cea mai deșănțată tiranie mafiotă care și-a ASASINAT președinții și acum SISTEMUL, în deplinătatea FORȚELOR sale neconstituționale, l-a MĂTRĂȘIT și pe Trump ca să stăpânească ei GLOBALISMUL avid al miliardarilor lumii mafiote a Terrei. Am scris al Terrei fiindcă se observă BĂTĂLIA dintre marile puteri, nucleare, pentru a-și impune DOCTRINA și a stăpâni TOT, doar pentru ei, mimând LIBERTATEA DICTATURII CHINEZEȘTI.

Of, of, of… DOAMNE DUMNEZEULE DOAMNE, Privește la această LUME, din CER, pe care a sădit-o dreapta TA și o desăvârșește pe ea cu DREAPTA TA JUDECATĂ, inclusiv pe mine păcătosul JURAT între păcătoși care-ți invoc JUDECATA TA DREAPTĂ fiindcă pe Pământ nu mai există micăieri JUDECATĂ DREAPTĂ iar cavalerii DREPTULUI au fost UCIȘI cu sadism.

Întregul Pământ a devenit Sodoma și Gomora GLOBALĂ, extrem de profund CORUPTĂ și STRICATĂ. Este URGENT nevoie de un NOU tip de POTOP și TE rog, TE implor, trimite o NOUĂ ARCĂ a lui NOE care să extragă SUFLETELE CURATE ce nu și-au stricat SÂNGELE DIVIN și pe cei ce s-au POCĂIT sincer și profund.

Altfel, DICTATURA CRIMINALĂ, TERORISTĂ ne va tortura cum deja este mai perfidă teroarea lor chiar cu ajutorul ”HALATELOR ALBE”, aparent silențios, dar deja VIZIBILĂ chiar și de sodomiști și gomoriștii supuși satanei globaliste, BANUL și PUTEREA.

Și să nu credeți că este o premieră. Practica de eliminare CRIMINALĂ a celor incomozi este veche în ISTORIA lumii și nu este în contemporaneitate doar ruseascăDreptul de a UCIDE este oficializat juridic în majoritatea STATELOR lumii. Președintele SUA este singurul care ORDONĂ uciderea inclusiv a cetățenilor americani.

Mosadul este vedetă. În ”Istoria secretă a Mossad-ului: Crime cu acoperire legală” Autor Michael Nicholas Blaga - REVISTA HISTORIA  DEC. 2020 citează: „Mossad-ul este ca GÂDELE oficial sau ca MEDICUL din Camera Morţii care administrează INJECŢIA letală. Acţiunile voastre sunt toate APROBATE de Statul Israel. Când ucideţi, voi nu violaţi LEGEA. Voi executaţi o SENTINŢĂ aprobată de primul ministru în exerciţiu.” Meir Amit (Director General al Mossad 1963-1968). Cartea,  care face obiectul acestei recenzii, poartă titlul „GIDEON’S SPIES-The Secret History of the Mossad” şi a fost publicată de Editura St. Martin’s Griffin din New York. Oare de ce în SUA? Tradusă în 16 limbi şi prezentată sub forma unui serial la Canalul 4 al televiziunii britanice, Oare de ce la TV aici? Cartea este rezultatul unor cercetări minuţioase pe o durată de 3 ani, în care autorului i s-a permis un acces fără precedent la persoane cheie din structurile Mossad. Cu ce scop? Gordon Thomas este un scriitor britanic cu 53 de cărţi publicate până acum şi vândute în 45 de milioane de exemplare pe tot globul, iar două au fost ecranizate. De ce oarea atâta atenție? CRIMINALII simt nevoia de JUSTIFICAREÎntr-un interviu, autorul a mărturisit că nu ar mai scrie o asemenea carte despre spionajul israelian, din cauza AMENINŢĂRILOR de tot felul primite de la diferite grupuri de intereseAsta explică, poate, de ce despre Mossad nu au mai fost publicate până acum alte cărţi de REFERINŢĂ cum există despre alte servicii de spionaj ale lumii. INDIFERENT de JURĂMÂNTUL de credinţă al evreului faţă de ŢARA în care se află, hopaaa… „ÎN ULTIMĂ INSTANŢĂ UN EVREU VA ADMITE EXISTENŢA UNEI LOIALITĂŢI MAI MARI,:CEA MISTICĂ FAŢĂ DE ISRAEL ŞI A NEVOII DE A AJUTA ISRAELUL CONTRA DUŞMANILOR SĂI”.

Dar de ce nici până azi la ONU nu avem o definiție extinsă a AGRESORULUI (dușmanului) și a AGRESIUNII??? Avem însă o detaliere în exces a TIPURILOR DE RĂZBOAIE care mai de care mai sofisticate în ARTA MILITARĂ devenite DREPTE (pentru cine?). Clar pentru INVINGĂTORUL ce râvnește la RESURSELE altui popor. Despre spionajul american, CIA, sunt publicate peste 200 de cărţi, iar despre cel britanic, MI5, sunt 51 de cărţi ÎN VÂNZARE.

Pe coperta cărţii este tipărită următoarea concluzie: Aceasta este una dintre puţinele cărţi care a captat adevărata natură a GUVERNULUI Israelului şi procesul de gândire al elitei politice israeliene” (Ari Ben-Menashe, consilier al primului ministru Yitzhak Shamir).

Și, să nu credeți că practica CRIMINALĂ nu este necunoscută și românilor. Vezi doar o trimitere la uciderea unui atașat militar, cu umbrela, cu un ac OTRĂVIT în vârf, Sau apelarea lui Ceaușescu, consiliat de ”FORȚELE ÎNȚELEPTE” cu patru clase primare, ale partidului, devenit iată CĂLĂU, ca să utilizeze criminali PROFESIONIȘTI cum ar fi Carlos Șacalul care a organizat, tot la CERERE, atentatul și asupra lui Charles De Golle. A fost angajat pentru asasinarea fugarilor români trădători.

În 1973, o echipă israeliană de mercenari îl asasinează pe Mohammed Boudina, prietenul lui Carlos din studenţie de la Moscova. Este momentul în care toate operaţiunile teroriste din Europa trec sub comanda lui Carlos finanţat, se pare, de colonelul Muammar al-Gaddafi, conducătorul Libiei, prin intermediul organizaţiei teroriste „Frontul de Respingere.”

Și atentatele continuă și astăzi. Trump a dejucat peste opt atentate la adresa sa și a Melaniei Trump, Și acum după încetarea mandatului Trump, republicanii și conservatorii ce vor să creeze ”Partidul patrioților” sunt vânați și cu siguranță vor fi eliminați prin divesrse proceduri cît mai soft.

Asasinate sunt organizate pe tot globul. De exemplu președintele unui stat, după modelul american, poate decide UCIDEREA chiar a unor cetățeni străini incomozi. Dar să trecem la oile noastre, cazul ”Colectiv” și nu numai.

CRIMELE sunt ale CRIMINALILOR executivi și ale liderilor CRIMINALI.

Bietul român, blajin, este între CIOCAN și NICOVALĂ și doar bunul Dumnezeu îl mai poate apăra. Trimite DOAMNE POTOPUL și ARCA tip NOE!

Dacă mai trăiesc și nu am enervat SERVICIILE de asasinat silențios, inclusiv ”HALATELE ALBE” poate voi mai putea scrie și alte evenimente trăite chiar de mine. Și eu am ”murit” de prea multe ori ca să mă mai tem de MOARTE. Sunt împăcat cu DUMNEZEU și sufletul îmi este CURAT fiindcă eu NU AM UCIS PE NIMENI, NICI DIN GREȘEALĂ, și nu pot să utilizez această armă a CRIMEI deși am fost INSTRUIT pentru a deveni expert în UCIDEREA ÎN MASĂ, la RĂZBOIȘi iată cum pot eu COMPARA România de ieri și cea de astăzi analizănd DOMENIUL meu de expertiză, militară, economică, diplomatică, juridică și UMANĂ și vă redau unele experiențe REALE de comparație. De la surse OFICIALE.

Cine vrea și cunoaște mă poate susține dacă nu se teme de MÂNA LUNGĂ A AMAFIEI CRIMINALE și a experimentat situațiile de luptă de la cel mai înalt nivel.

APLICAȚIILE din poligonul Mălina (Smârdan) și Cincu unde am participat des și mai ales aplicația complexă de Forțare a Dunării unde de la tribuna lui Ceaușescu, de pe malul drept al Dunării, în aval de Brăila din 1979, am studiat și comparat reacțiile în trei ședințe speciale. Prima cu toți comandanții de mari unități, a doua cu Marele Stat Major și Secretarii județeni de partid (în fapt cu trupele de REZISTENȚĂ așa zise trupe R, și ultima și cea mai interesantă cu TOȚI atașații militari de la București și MINIȘTRII români.

Descrierea IMPACTULUI asupra atașaților militari veniți și cu acele ALBUME ale celor trei forțe, terestre, apărare a spațiului aerian și a forțelor navale dar cu siguranță erau și alte albume pe care eu nu le-am identificat urmărind de lângă ei (eram operator la telefonul TO a lui Ceaușescu) este susținut de adnotările făcute de atașații militari apropiați la tribună de mine.

Cel mai puternic m-a surprins adnotarea AGITATĂ de către ruși, privind trecerea la ofensivă SIMULTANĂ cu două batalioane pe TAB 77 ce au intrat în Dunăre și se deplasau pe apă către malul drept al Dunării pentru a crea acel CAP de POD necesar construirii PODULUI de pontoane, cu trei benzi de circulație, în 32 de minute nu 90 ca barem standard. NU A FOST NICI UN ACCIDENT deși frecvența radio UNICĂ a taburilor angajate în forțare a fost blocată de un nemernicDe aunci eu nu am văzut transportoarele Piranha 5 https://youtu.be/lL8_JI1iRjk să poată TRECE prin apă un curs de apă și nicidecum Dunărea, sau debarcarea de pe navele de asalt și plutirea pe mare cu foc asupra malului de debarcare.

E lipsa mea ca pensionar IDIOT adică cu IDEI. Știu însă CONCRET ce obstacole economice și MILITARE reprezentau canalele sistemelor de irigație din TOATĂ țara și cum și de ce au fost distruse. Am făcut chiar o documentare foto dar … degeaba. Petre Roman a zis că suntem un munte de FIER VECHI și trebuie făcută ”CURĂȚENIA” pierzând niște PIEȚE externe URIAȘEȘi vă pot da multe, foarte multe exemple COMPARATIVE fiindcă io, Moș Teacă_care am calculat SINGUR și JAFUL ajuns la peste 1600 miliarde euro din care CIA recunoaște, pe felia lor, OFICIAL, 400 miliarde dolariAdică din România s-au JEFUIT peste 1000 de vagoane a 50 tone fiecare, pline full, cu AUR PUR.

De aceia vă rog pe cei ÎNVĂȚAȚI să mă combateți cu argumente și sunt dispus chiar la o confruntare DIRECTĂ, publică, pe temele de COMPARAȚIERomânia era în OFENSIVĂ economică și militară și a fost ATACATĂ mișelește pentru a deveni SCLAVI și o PIAȚĂ faină de desfacere. Cum sa construiești un pod peste Dunare in 90 de minute astăzi, 2015? Demonstratia facuta de militarii romani, la Braila, 2015.

TAB (Transportor Anfibiu Blindat) al Armatei Române SCUFUNDAT în Dunăre în timpul unui exercițiu militar 2017. Un Transportor Amfibiu Blindat (TAB) de tip 77, producție autohtonă, aparținând Armatei Române s-a scufundat în timpul unui exercițiu militar de trecere forțată a Dunării prin brațul Borcea, în dreptul localității Bordușani, din județul Ialomița. Fain, nu? TAB-ul executa manevra de trecere forțată a Dunării, în timpul exercițiului militar din cadrul Saber Guardian 17. Cei trei militari aflați înăuntru au reușit părăsească vehiculul și au fost aduși la mal de către o barcă de salvare TAB-ul 77, vehicul de producție autohtonă, este unul dintre blindatele cele mai răspândite în dotarea forțelor armate Române, dar care a ajuns la limita uzurii. Armata are în plan înlocuirea TAB-urilor vechi, însa până în prezent s-a reușit achiziționarea a doar transportoare blindate Piranha IIIC care se află în dotarea brigăzii de la Craiova și azi Piranha 5 scrie presa militară. Incidentul repune pe tapet discuția despre dotările Armatei Române, după ce un camion militar s-a răsturnat într-o râpă, în județul Argeș, în apropiere de Câmpulung Muscel, pentru că a rămas fără FRÂNE. În urma accidentului, doi militari și-au pierdut viața

Interesant însă, foarte interesant!

Comandantul Fortelor Terestre SUA in Europa, a fost impresionat de Armata Romana dupa exercitiul de trecere a Dunarii"Lucrez in armata de 37 de ani, iar aceasta a fost cea mai bine organizata si executata traversare a unui curs de apa pe care am vazut-o vreodata" scrie presa. Pe bratul Borcea al fluviului Dunarea s-a desfasurat exercitiul ARGEDAVA SABER 17, in cadrul seriei de exercitii Saber Guardian 17, ce a avut ca scop cresterea interoperabilitatii la nivel intrunit si multinational in cadrul  actiunilor specifice trecerii peste un curs major de apa. Au participat peste 1.500 de militari romani si 100 de americani cu aproximativ 400 de mijloace tehnice de lupta. Asta comunică PRESA M.Ap.N.

REPET: "Lucrez in armata de 37 de ani iar aceasta a fost cea mai bine organizata si executata traversare a unui curs de apa pe care am vazut-o vreodata. Sunt extrem de mandru de Fortele Terestre Romane, de Fortele Navale, Aeriene si Fortele Speciale", a declarat Generalul locotenent Ben Hodges, comandantul fortelor terestre ale Statelor Unite ale Americii dislocate in Europa.

TAB-uri, și PONTONIERI dar peste tot, în toate categoriile de forțe armate OAMENI, sunt militari excepționali. La exercitiul care a presupus traversarea cu tehnica militara a Dunarii au participat militari din comandamentul Diviziei 2 Infanterie "Getica", Brigada 10 Geniu "Dunarea de Jos", Brigada 1 Mecanizata "Argedava", Brigada 9 Mecanizata "Marasesti", Regimentul 528 Cercetare Supraveghere, Batalionul 630 Parasutisti, Batalionul 307 Infanterie Marina, precum si structuri de informatii militare si PSYOPS. Actiunile fortelor terestre sunt sustinute de un grup naval din Flotila Fluviala si aeronave ale Fortelor Aeriene Romane.

COLOSAL dar ce am văzut eu cu OCHII mei este la SUPERLATIVAcesta era CEAUȘESCU, comandantul nostru suprem și ARMATA SA, cum se zice acum.

Dumnezeu să te ierte MARE PATRIOT ROMÂN și DumnezeuRIDICE BLESTEMUL aruncat peste ROMÂNI și ROMÂNIA.

Amin!

Semnează,

Mol Teacă

Niciun comentariu: