miercuri, 6 ianuarie 2021

NOUTĂȚI EXCEPȚIONALE – RĂZBOI

În cazuri EXTREME un stat care are de gând sau este în conflict (vezi acuzațiile de fraudă a alegerilor din SUA) declară RĂZBOI bre… Atenție!!! Președintele Xi Jinping: 06 ian 2021/08:37: Armata Chinei să fie PREGĂTITĂ de RĂZBOI!!! Inginerii chinezi au reușit să construiască URGENT un motor, o mașină de propulsie deosebit de puternică pentru RĂZBOI. Echipat cu o astfel de instalație HIPERSONICĂ, un aparat de zbor poate înconjura pământul în doar două ore.

În România au fost aduse DRONE de RĂZBOI și nu numai. “Statele unite mizează pe România pentru contracararea Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) și a grupării de forțe din Crimeea”. Această declarație a fost făcută de către expertul militar rus, Alexei Leonkov, pe 05.01.2021, pentru ziarul Vzglyad, ca o reacție la dislocarea dronelor americane MQ-9 Reaper în România.

Ce arme noi are Rusia pregătite de RĂZBOI este deja cunoscut din discursul lui Putin.

Din punctul de vedere al Washingtonului și Bruxellesului, zonele rusești A2/AD sunt reprezentate de Kaliningrad și Murmansk, Sevastopol și Novorossiysk, Vladivostok și Petropavlovsk-Kamchatsky, Moscova și Baza Aeriană - Khmeimim din Siria. Potrivit NATO, sistemele de apărare a zonelor rusești A2/AD includ, în mod tradițional, sistemele de rachete antiaeriene S-300 și S-400, complexul de rachete de coastă Bastion-P și complexul operativ-tactic de rachete Iskander scrie DefenseRomania.ro.

Pentru “a pirata” zonele rusești A2/AD, americanii intenționează să folosească facilități militare, tehnică și militari de pe teritoriile Bulgariei, României, Ucrainei, Poloniei și statelor baltice. De ce oare RĂZBOI?

Asta doar ca și MEDIU de luptă în OFENSIVA NOM și OMS de VACCINARE rapidă și pregătirea PLANULUI GLOBAL de genul ID 2020 este AMPLU susținut de pregătirile intense de RĂZBOI și starea de ALARMĂ DE LUPTĂ. Asta ca să nu eșueze IMPUNEREA VACCINĂRII, forțate la NECESITATE.

Personal am fost derutat și surprins de faptul că pe rețelele de socializare nu au apărut acei FAKE-MAN specializați în dezinformare și po_pulimea și păsăricimea a fost lăsată la inepții #rezist din structurile politice cu ideologia rapidă, tâmpită, de vaccinare. M-am înșelat fiindcă ei au fost LANSAȚI exact când s-a oficializat de ruși și chinezi  STAREA DE RĂZBOI iar în SUA s-a declanșat LEGEA MARȚIALĂ. În Europa și Anglia STAREA DE URGENȚĂ echivalează cu Legea marțială sau STAREA DE RĂZBOI estică. Nu este GLUMĂ. Războiul financiar TREBUIE să aibă o finalitate din „Spirala morții” financiare globale.

Și hai să vă prezinta FAPTELE. Vă rog să vizionați două videoclipuri ÎN ROMÂNEȘTE de pe youtube care vă vor ajuta să ÎNȚELEGEȚI ceia ce vă scriu în continuare. SPER să nu fie greu.

Atenție, ca să pricepeți vizionați întâi clipul ”Dr. Mihail” (o fi doctor doar în dezinformare) https://www.youtube.com/watch?v=ImdIn_FX8kI  ”foarte ”””bineee...””” intenționat” bre…

Așadar observați că EXACT ca și româna stâlcită a lui KW Iohanis, falsul EXPERT Dr. Mihail, o dă tare în bară cu genul PE SE DE e de vină bre, PE SE DE că e din ”ciuma ro-și-erusă bre. PE SE DE trebuie lovit până DISPARE, ca și rușii bre… care ca bulă au publicat și schema CIP-ului nano din seringa lu PFIZER.

Cât de prost trebuie să fie rusul ca să publice și SCHEMA electronică a CIP-urilor din vaccinul PFIZER? În vaccin sunt (TOP SECRET) injectați nanoroboți simpli dar care se GRUPEAZĂ, la comandă, în alte structuri robotice, aici e specific conecsiunea la sistemul nervos (vezi și PARALIZIILE FACIALE ca efecte secundare ale vaccinului publicate chiar de PFIZER) în genul de ID 2020 care să fie receptat de TELEFONUL INTELIGENT, de la mica distanță dintre corp și telefonul INTEGRAT sistemului de comunicație cuantic cu sateliții 5G sau 6G chinezești. Eu din păcate pentru Dr. Mihail am lucrat și cu … scrumierele cu emițătorAmigo” și am tras în bandă receptoarele radio comerciale ale vremii (Albatros, Mamaia etc.), emițătoare care dacă nu aveau bateria nouă conduceau la ratarea situației operative (vezi destul de recenta interceptare a ”ministrului agriculturii – caltaboș”) dumnezeu să-l ierte, șantajat ca indezirabil. Și sunt enorm de multe exemple. Așa e și cu acești nanoROBOȚI care trebuie să se alimenteze din ”curenții electrici” ai sistemului nervos și să poată recepta și comenzile de REGRUPARE într-o nouă necesitate de sesizare a unor substanțe specifice omului din sânge. PREVENIREA de exemplu a teroristului drogat cu comparația instantanee a amprentei faciale de la camerele video din zonă, INSTANTANEU, cu sistemele și rețelele cuantice. PRIMA necesitate e să se inducă HIMERISMUL pentru ca organismul să nu respingă acest CORP STRĂIN. Cum? Prin VACCIN cu rolul lui de păcălire a identificării corpului străin, prin PROGRAMARE bre po_pulime. Da, pro-gra-ma-re genetică.

Din păcate a greșit ENORM cu pedala lui de chitară și schema prezentată de trol. Eram încă tânăr ofițer când combinam CIP-urile sau circuitele integrate cu amplificatoare și cu orga de lumini cu tiristoare sau triacuri cu filtre de frecvență pentru fiecare canal de culoare dorit. Asta pentru a construi diferite utilități electronice. Revista Tehnium punea la dispoziție diferite variante de circuite electronice pentru amatorii de construcții. Eu de exemplu am combinat un CIP cu 12 melodii ale unui ceas de mână digitizat cu un sistem de amplificare pentru o sonerie muzicală pentru intrarea în apartament. Am proiectat și decapat și circuitul imprimat. Dezavantajul era că fiecare melodie era un ”tren” de 3-5 secunde cu TOATĂ melodia și eu nu am introdus și oprirea, la nevoie, când se ia mâna de pe buton și săreai din pat fiindcă cinci secunde era IMENS cu amplificarea pentru întregul apartament. Puteam doar să o opresc complet. Cam la fel ca la orga de lumini funcționează și filtrele de la pedala chitarei dar, el nefiind expert electronist, o dă în bară cu critica trolului de pe facebuci. Este extrem de bun exemplul acestui videoclip ca să pricepeți DECLANȘAREA războiului TROLILOR UE și în România. RĂZBOIUL VACCINULUI. Atenție că a început și RĂZBOIUL dispariției SEXELOR (vezi impactul HIMERIZĂRII genetice și câți LGBT sunt în zona de LIDERI globali). Feriți-vă COPIII !!!

Apoi vizionați al doilea clip foarte sugestiv, corect didactic dar … EVITĂ șmecherește ESENȚA himerismului și toxicitatea vaccinului cu efecte scrise în prospect CHIAR de PFIZER. https://www.youtube.com/watch?v=8nNGNy_3qIo

Și ca să nu pierdem timp, cei care vreți detalii, citiți pe blogul meu https://icepaliga.blogspot.com/2020/12/stiri-exceptionale-pentru-viitorul.html

Ei după această experiență cred că PUTEȚI DECIDE SINGURI bre… po_pulime și păsăricime cobai.

Azi fiind Boboteaza (vezi gerul Bobotezii +12 grade) vă doresc suflete CURATE și IUBIRE divină. SUA astăzi decid, în CONGRES, noul președinte. E colosal. A început la ora 14:00, urmăriți REZULTATUL..

La mulți ani fericiți cu sănătate și multă IUBIRE tutoror, inclusiv la facebucii troli.

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: