duminică, 24 ianuarie 2021

RĂZBOIUL MOZAIC?!

 https://www.academia.edu/44975110/R%C4%82ZBOIUL_MOZAIC_SAU_R%C4%82ZBOI_QUANTIC_CE_PREFERA%C8%9AI ANALIZAȚI și încercați ȘCOALA FĂRĂ ȘCOALĂ

UN NOU CONCEPT DE LUPTĂ AL FORȚELOR ARMATE AMERICANE.

Articol scris de Cătălin Costea / 23 ian 2021 / 11:51 aici - https://www.defenseromania.ro/razboiul-mozaic-un-nou-concept-de-lupta-al-fortelor-armate-americane_607672.html

Folosesc DOAR esența conceptului din această sursă pentru a-mi susține pledoaria pentru PACE și COOPERARE într-o CIVILIZAȚIE compatibilă teoriilor din jurul sistemelor Kardashev și derivate.

Cu certitudine sunt astfel un anti-GLOBALIST al teoriilor distructive, teroriste, dictatoriale și tiranizante. Sunt așadar un INFRACTOR în conceptul globalist. INFRACTOR PATRIOT fiindcă-mi iubesc ȚARA și NEAMUL românesc și nu pot accepta DICTATURA devenită un flagel global

Până de curând au fost experimentate o sumedenie de TIPURI de războaie care au condus și la DOCTRINE specifice. Astăzi însă iată că LIDERII globaliști au făcut SALTUL către noi și noi concepte de RĂZBOI, care mai de care mai năstrușnice pentru a fi GÂDILATE în orgoliile lor de LIDERI mondiali.

Chinezii au inventat, foarte recent, RĂZBOIUL QUANTIC ce va distruge ORICE FEL DE CIFRU, de CRIPTARE  https://icepaliga.blogspot.com/2021/01/razboiul-quantic.html după ce SUA și-a declarat SUPREMAȚIA QUANTICĂ. Așa că SUA a simțit nevoia să lanseze un ALT CONCEPT, nou, de RĂZBOI, în jurul căruia să-și structureze DOCTRINA având deja operaționale FORȚELE COSMICE. Rusia este astfel PROVOCATĂ să accepte reluarea tratatelor NUCLEARE prin această DESCURAJARE conceptuală avansată, dar rușii au supremația hipersonică nucleară și acum și aeriană. DEOCAMDATĂ. Cu certitudine ESCALADAREA este atent provocată pentru a consuma RESURSELE economice și a provoca FRICA.

Agenția americană DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) lucrează de mult la un nou CONCEPT de RĂZBOI care, le-ar putea înlocui sau UNI pe cele existente. Potrivit acestui concept, în bătăliile viitoare, în care mulți participanți, utilizând sisteme fără pilot, ar fi de partea AMERICANĂ (SÎC), cheia obținerii victoriei ar fi cooperarea flexibilă a acestor sisteme robotizate, bazate pe principiul algorithmic „fiecărui senzor, fiecare efector”, UNITAR

Eu aș zice iar: ”Garbage IN, garbage OUT”. 

Formularea „război mozaic”, mă duce involuntar cu gândul la  religia mozaică”, și nu a fost aleasă întâmplător.

Ideea este ca multe elemente mici (tactice) sunt puse să lucreze împreună pe câmpul de luptă, dar creând o imagine generală coerentă.


Iudaismul cunoscut și sub numele de religie mozaică (după principalul profet evreu, Moise) este religia poporului evreu.

De asemenea, termenul “mozaic” a fost ales pentru că sugerează o compoziție în care „fiecare element se potrivește tuturor”, spre deosebire de concepția actuală bazată pe ideea de puzzle, în care fiecare element are propriile atribute, care pot fi instalate doar în locul destinat acestora, iar absența lor afectează sau face imposibilă conectarea altor elemente.

Iudaismul ORTHODOX, mozaism contemporan, s-a format pe baza mișcării fariseilor (pirushim) din perioada Macabeilor. Întrebarea este ROMÂNIA ce va face? Simplu, nu facem NIMIC fiindcă pe noi nu ne interesează RĂZBOIUL ci doar PACEA ... financiară a liderilor (SÎC). Noi avem DOCTRINA JAFULUI, programat, oferit asasinilor economici bre... TARE, nu?

Oare ce legături mai sunt cu spiritualitatea IUDAICĂ? Personal pot spune că dacă IUDA a fost trădătorul lui Hristos, atunci și ”RĂZBOIUL MOZAIC” are tendința de TRĂDARE sau mai corect PĂCĂLIRE a ”jucătorilor” războiului pentru a se POTRIVI deciziei operatorului TEHNIC ce execută ordinele păcălitoare ale ”GENERALULUI” sau de ce nu ale ”MAREȘALULUI” ce a pactizat cu POLITICUL cu IDEI, adică, a IDIOȚILOR că așa se cheamă cei cu IDEI. Le trece prin cap atâtea IDIOȚENII că nu mai ai loc de atâția Einsteini. Noroc că a murit și a lăsat locul la alții bre... da cred că sunt vânați și împușcați că OMOARĂ bieții lideri vidați, să nu se strice.

De ce IDIOȚI? Simplu. Se perpetuează DOAR conceptele RĂZBOINICE ale înaintașilor cum ar fi Sun Tzu, Carl von Clausewitz sau iată suficienți ALȚI strategi, contemporani, care au EXTINS RĂZBOIUL în forme extrem de perfide și care doar IMPUN textul VICTORIEIagresorului”. Dar ce este ”agresorul” și ”agresiunea”? Este o temă extreme de alunecoasă chiar la ONU. În fapt, ”agresorii” țintesc regimul RESURSELOR învinșilor și plata despăgubirilor de RĂZBOI, adică din nou tot din RESURSE, mixte. 

Chiar copilași, fete, sânge, organe etc.etc. pentru TRATAREA trupelor victorioase cu dreptul la ”capturi de război”.

Se observă ușor, CRIMINALITATEA conceperii relațiilor internaționale spre GLOBALISM interlop, potrivit intereselor corporatiste și ideologice ale ”agresorului”.

Restul populațiilor sunt INFRACTORI. Sclavia devine iar LEGALĂ, ca și ducerea RĂZBOIULUI ce devine LEGITIM doar atacatorului VICTORIOS, indiferent de ”crimele de război” comise.

LEGITIMITATEA războiului este motivată de NECESITATEA unei griji ”deosebite” pentru BINELE tuturor (gen gestionarea pandemiei) dar, în fapt, doar ȚINTE CLARE DE CÂȘTIG RESURSE, inclusiv politice.

De aceia pe lângă TEHNICA de luptă bazată pe o robotică absurd cundusă spre resurse decizionale A.I. potrivit algoritmilor quantici incluși în sistemele de calcul, analiză și decizie, intervine POLITICAagresorului”.

Și, pentru a nu pierde SUBIECTIVISMUL uman al deciziilor, este necesar și acei OPERATORI ai tehnicii de luptă, acei cyborgi conectați cu CIPURI și procesoare la sistemele de computer de dirijare și lovire eficientă a tehnicii similare a ”INAMICULUI” dar, sub DIRECTA SUPRAVEGHERE a generalilor-mareșalilor dinșii fiind agreați specific acelei  PROPRIETĂȚI executive a liderilor globaliști.

Dacă priviți ISTORIC sau FUTUROLOGIC, ambele secvențe teomporale sunt … RĂZBOINICE.

Oricarea încercare sau TENDINȚĂ de includere socială a ”ARTEI PĂCII ȘI COLABORĂRII”, fie și sub denumirea falsă WIN-WIN, este imediat tratată ca SUBVERSIVĂ BINELUI GLOBAL și încărcată de FAKE-NEWS de către acei ”FAKE-MAN” ai inamicului, anti-globaliști.

De aceia și RELIGIILE sunt iată ATACATE cu scopul de a IMPUNE o distrugere controlată a SUFLETELOR cu încărcături spirituale PAȘNICE puternice inoculând FRICA.

VIITORUL este iată al SOLDATULUI UNIVERSAL cât mai mult subordonat algoritmilor ARTEI MILITARE NOI, adaptată unui MOZAIC de situații și putere CIBERNETICĂ militară.

COSTURILE sunt vehement justificate ca necesare BINELUI global și reglementărilor de monitorizare și control al umanității pentru excluderea INFRACTORILOR.

Eu doar v-am provocat GÂNDIREA pentru a discerne SINGURI, rațional. Asta în caz că mai aveți puterea de a DISCERNE și JUDECA și nu aveți creierele praf și pulbere războinică și sclavagizată.

Hai, voi INTELECTUALII #rezist, faceți-mă PRAF și INFRACTOR, cu PROBE nu cu injurii și simulări politice.

Sermnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: