joi, 1 octombrie 2020

TERCI SAU MAMALIGA, CE PREFERATI, FAZAN?!

 Pai bre po_pulime necititoare, cum vrei sa fi si tu ca si corporatistul, actionar, daca nici sa-ti aperi FAZANUL nu poti si preferi TERCIUL aruncat ca la porci?!

CITESTE ca globalistii deja mi-au dat navala si UNII au priceput si fug in Canada, la racoare impusa.

Am mai scris despre faptul ca Romania e TERCI FACUTA si oricat ati pune terciul pe SITA VIITORULUI el se scurge prin gaurile ei. Mai fain e FAZANUL, zic io.

Doar o MAMALIGA CONSISTENTA, BINE COAPTA poate fi apetisanta si sa stea teapana, alaturi de sarmalele romanesti si ... FAZANUL devenit frantuzesc, la testul SITEI de cernere pentru viitor. Saraci si spoliati fiind, romanii prefera TERCIUL corporatist ca sa umple burta copiilor flamanzi, de GENII PIERDUTE si FURATE ca si FAZANUL, azi chiar si la alegeri.

Ati vazut la alegerile locale ce PROIECTE GRANDIOASE ne ofera DOAR corporatiile? De ce?

SOCUL ESTE CA EXPLOZIA NUCLEARA !!!

Alvin Toffler (n. 1928 d. 2016) casatorit in 1950, la 22 de ani si pana la moarte a fost cu aceeasi sotie  Adelaide Elizabeth „Heidi” Farrell (n. 1929 d. 2019) cu care a avut-o pe Karen Toffler (1954 – 2000, decedata la varsta de doar 46 de ani)

Opera

Socul viitorului”/1970, ”Al treilea val”/1980, ”Puterea in miscare”/1990, „Razboi si antirazboi”/1995, „Crearea unei noi CIVILIZATII”/1995, „Avutia in miscare”, Alvin si Heidi Toffler/2006) care au SOCAT omenirea prin elementele de management prevazute a se schimba.

Sunt date biografice care ATESTA si o familie TRADITIONALA, creativa, dar … de stil VECHI. Iata de ce, o spune chiar el:

O NOUA CIVILIZATIE este pe cale de aparitie in vietile noastre, si peste tot oamenii ORBI incearca s-o opreasca. Aceasta civilizatie noua aduce cu sine schimbari fundamentale, de neoprit, in miscarea sociala, iar io, bre po_pulime adaug conceptul meu, NOU - “de miscare de SPIN SOCIALA”. Toffler atrage atentia ca apar: 1. noi tipuri de familie2. alte stiluri de munca3. de iubire si de viata4. o NOUA economie5. noi conflicte POLITICE si, dincolo de toate acestea 6. o CONSTIINTA modificata la care io, ineptul de serviciu, adaug si 7. vezi tipurile de CIVILIZATIE Kardashev si pleiada de NOI modele din jurul ei.

Elemente ale acestei civilizatii NOI exista de pe acum, spunea Toffler in 1980 (dupa SCARA lui Kardashev, am ajuns insa DOAR la 0,7% din CIVILIZATIA UNU,  inacceptabil). Milioane de oameni isi armonizeaza vietile cu ritmurile de MAINE. Altii, INGROZITI de viitor, prefera FUGA disperata si zadarnica in TRECUT si incearca sa restabileasca lumea muribunda care le-a dat nastere. Zorile acestei noi civilizatii sunt DEJA cel mai EXPLOZIV FENOMEN din cursul vietilor noastre.” (Alvin Toffler, „Al treilea val” azi e de COVID bre, scria in 1980 dar … nu uitati de “Scara Kardashev” propusa de astronomul sovietic Nikolai Kardashev inca din … 1964 si corelati opera Toffler inceputa in … 1970 cu ”Socul viitorului”/ nu pentru a-i proslavi pe rusi ci, pentru a SESIZA VALOAREA conceptelor futuriste timpurii). Sunt prognozele din 1980. Voi aveti posibilitatea sa vedeti AZI ce s-a realizat din prognoza sa. Chinezii dau inca 100 de ani necesari pentru a atinge 100% cerinta de CIVILIZATIE UNU iar noi facem schizafrenic doar politici dambovitene. 

De ce? Cine ne opreste sa fim LIDERI, ca GENII avem suficient de multe? POLITICA de rahat a sclavilor corporatisti.

LUMEA insa nu sta in loc dragi romanasi din po_pulimea trecutului perisabil. Dar mai ales voi, POLITRUCII de cartier, care va bateti pe ciolanul fara carne cazut de la masa CORPORATISTILOR GLOBALISTI ar trebui sa va TREZITI din schizofrenia PUTERII fara PUTERE cu care va impaunati si nu sesizati EXPLOZIA NUCLEARA a disparitiei civilizatiilor arhaice, agricole familiale si fara UTILITATE directa in MANAGEMENTUL VIITORULUI.

Priviti la chinezi si la modul lor de armonizare a CONSTRUCTIEI VIITORULUI, model ce a ingrozit si GLOBALISTII traditionali cazuti in schizofrenia orgoliilor inepte de SUPERPUTERE fara PUTERE.

S-au tot rostogolit modele pompieristice, si inca se mai rostogolesc, modele ce nu au UN FIR ROSUSIC, calauzitor al unei ARMONII GLOBALE de construire a unei CIVILIZATII noi, imposibil de oprit, fiindca germenii ei dateaza dupa cum ati vazut din 1960 si a explodat odata cu “concurenta conceptuala (criza) dintre rusi si chinezi vizavi de modelul COMUNIST sau SOCIALIST al viitorului". 

Si uite cum chinezii au reusit fiindca ei costruiesc AZI pe un proiect de 100 de ani dar au si IMAGINEA VIITORULUI de peste 200000 de ani (inimaginabil pentru viata populimii)  in CIVILIZATIA de tip DOI a modelului Kardashev dar, fara sa omita noile concepte de CIVILIZATIE aparute in jurul SCARII KARDASHEV

Cati din voi cunoasteti si mai ales ati AUZIT bre po_pulime de primari si prefecti despre aceste concepte? Dar voi lideri de partide si mai ales PRESEDINTIE a Romaniei cu rahatul, scuze, de “PROGRAM de TARA” vehiculat de MAFIA sclavagizata corporatist sau si mai hazliu cel de Romania Educata inaintat prin intermediul Programului Uniunii Europene de Sprijin pentru Reformele Structurale si implementat in perioada 2018 – 2019 impreuna cu Comisia Europeana - HA, ha, ha dupa cum ati lansat si discriminanta apreciere. Aceasta, din urma, C.E. a sub-contractat, SIC BANUL bre, Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) pentru elaborarea celor patru documente de politici publice (policy briefs) prevazute in proiect. Ele au abordat temele: (1) cariera didactica, (2) management educational, (3) echitate, (4) educatie timpurie. Fiecare dintre ele completeaza propunerile din „Romania Educata” cu exemple de buna-practica din mediul international si propuneri de actiuni care sa contribuie la atingerea obiectivelor propuse pentru 2030. Ha, ha, ha ati zis cu emfaza domnule presedinte. Sper ca tineti la critica!? Dar CUI ii place critica? DOAR celui ce munceste si greseste. Noi liderii nu gresim fiindca  ... nu muncim. 

Prima etapa (2016-2017) a presupus o serie de opt consultari cu privire la viziunea si obiectivele de tara (tara CUI) pentru educatie (dezbateri regionale), dezvoltarea si diseminarea unui chestionar online, 35 de evenimente de consultare organizate de terti etc. etc. etc. fasss... Rezultat ZERO

Scuze, stiu ca SOCHEAZA a la Toffler. dar mi-e greata fiindca NICI media nu a prins vreo sesiune de dezbateri sau io sunt tampit si nu stiu care televiziune a transmis "STIREA"

A DOUA ETAPA (2017-2018) Rezultat ZERO. Demonstrati-mi altceva! Puteti sa va ... descalificati? Dupa program bre... ca e fara PRO si a ramas doar GRAM de ZERO.

In A TREIA ETAPA (2018-2020), rezultatul integrat al demersurilor anterioare se vede AZI la nivel NATIONAL cum SCOALA a devenit o CATASTROFA, cu SCOP de distrugere a GENERATIEI VIITORULUI ROMANESC. Rezultat ZERO in PROGRES.

Pana in 2030, pe NOUL BUGET UE se duce de rapa TOT CONGLOMERATULReset Romania” lansat de ambasada SUA plus alte 5 ambasade, cu scop de EXCLUDERE a tinerei generatii din Romania dar, cu siguranta, de EXPORT a CREIERELOR romanesti catre CORPORATIILE finantatoare, inclusiv de trafic de copii, carne vie, organe si droguri sau carne de tun. Ca de, investitia cere PROFIT si nu filantropie, iar cele TREI PUTORI stau sluj in fata APOCALIPSEI ca nu cumva sa cada tap ispasitor. GRESIT se vede si din AVION ca deja de pe Luna s-au facut "panarame", scuze, panorame individuale ID. Gen ID-2020 cu sateliti si A.I. docili.

SOCHEAZA si va determina sa UCIDETI ADEVARUL fie ca-i ziceti fake-news fie ca-i sindrom al conspiratiilor etc. etc. etc. dupa modelul PSIHOPATULUI internat la ospiciu.

Da, recunosc tipologia psihoagresivaCIUMA ROSIE” dar nu ati citit nimic despre COMUNISMUL American. Cititi aici, DACA mai stiti, ca doar pu_litica e mama voastra de stiinta. https://icepaliga.blogspot.com/2020/09/incredibil-comunism-american.html

Eu v-am recomandat mai sus sa SESIZATI ce spunea Alvin Toffler si nu numai el, dar asta e o alta problema de incultura gen necunoasterea din “Istoria familiei Brzinsky” de exemplu si incredibilele lor prognoze si viziuni ale viitorului in constructie globalista. Poate cititi si https://icepaliga.blogspot.com/2020/07/intelegeti-aceasta-polaritate.html

Asaaa…, doar sa vedeti evolutia lumii globale si sa descoperiti singuri si ALTI consilieri de renume. Iata si un exemplu misogin american. Departamentul de Stat al Statelor Unite in 2008, spune ca in 1973 Mao Zedong a declarat, intr-o conversatie cu Henry Kissinger, consilierul pe probleme de securitate nationala al presedintelui Richard Nixon, ca „China este o tara foarte saraca. Nu avem multe. Ceea ce avem in exces sunt femeile”, dupa care a propus sa ofere Statelor Unite 10 milioane de chinezoaice, spunand ca astfel se va micsora povara Chinei si va impulsiona cresterea demografiei SUA. Upss... Desigur americanii au refuzat oferta de FEMEI considerate ... inferioare.

Eu sunt convins ca AVEM creiere de geniu in Romania dar la fel ca “Romanul care ii pregateste pe americani pentru viitor” zicand: ”E foarte posibil ca rasa umana sa devina o rasa de sclavi” - Dan Cautis, GENIU plecat din Romania in anii ’80 care a predat, si in cadrul Universitatii Georgetown, din Washington, SUA, cursuri despre TRANSUMANISM, SINGULARITATE si IMPACTUL EVOLUTIEI TEHNOLOGICE ASUPRA OAMENILOR, e un futurolog de geniu care, la fel ca si Google si nu numai, face previziuni ale viitorului BAZAT pe TENDINTELE globaliste’

In informatica se spune “Garbage IN, garbage OUT” fiindca doar prin AMALIZA acestui GARBAGE, de cele mai multe ori doar in aparenta, se poate descoperi incredibila sa mina de AUR – “Garbage IN, the gold in the bag OUT”.

Dar, extrem de putini LIDETRI POLITRUCI inteleg CE trebuie dat generatiei tinere si CUM trebuie JALONAT VIITORUL si pentru O ROMANIE UTILA, IN TOPUL CIVILIZATIEI VIITORULUI. Fara insa presiunea distructiva corporatista.

Ma opresc desi imi explodeaza mintea de zeci de ani, FARA "SUCCESURI" inca de cand am lansat in Academia Militara Bucuresti, conceptul meu “Miscarea de SPIN SOCIALA”, concept facut public si APRIG combatul de comunism in anii 1975-1976, concept ce l-am tot studiat insa CONTINUU si dupa trecerea de la conceptul de tara a “miracolului romanesc” la “Romania in curs de dezvoltare” a lui Ceausescu ce a sesizat TAXELE prostesti, internationale, ce le platea Romania occidentului si a cerut apoi intrarea in FMI obtinand si de la americani, sub administratia lui Richard Nixon, acordarea clauzei natiunii celei mai favorizate (tarife vamale preferentiate. 1975) fiind unul dintre aceste majore avantaje ale SCHIMBARII CONCEPTULUI DE TARA.

Cu regret va spun ca Ceausescu a fost un adevarat PATRIOT desi “ciuma rosie” si azi contesta personalitatea geniala a unui cizmar, primit cu lauri si covor rosu chiar de regina Angliei.

Va las in SUC PROPRIU ca nu sunt eu mafalda sa prezic VIITORUL ROMANIEI cand gloata de consilieri si “specialisti” cu “doctorate” la gramada, conduc destinele Romaniei in interesul CORPORATIILOR ce vor sa conduca si LUMEA GLOBALA, PROFITABIL.

Romania nu are un GRUP ACADEMIC de genii romanesti care sa propuna PENTRU VIITORUL ROMANIEI pasii de management pentru punerea in opera a LOCULUI nostru in CIVILIZATIA VIITORULUI si nu de barfa damboviteana sustinuta de vataful corporatist Mandolina, si nu numai.

UNITI-VA bre romani si lideri de partide ca NUMAI UNITI puteti elabora un adevarat PROGRAM DE TARA care sa uneasca sub o DOCTRINA POLITICA DE TARA toate palierele doctrinelor subsistemice.

FARA UNITATE si FARA eliminarea DISCORDIEI PREZIDENTIALE nu se poate construe NIMIC pentru Romania sclavagizata de corporatii.

Va pot sublinia si pozitiv FORTA CORPORATISTA de construire dar e DOAR in interes propriu si nu PENTRU ROMANIA ce este mulsa de TOATE RESURSELE SALE, continuu, DE PESTE 30 DE ANI cu o atrocitate de dromaeosauridae, de raptori ce au secatuit tara cu echivalentul a 1000 de vagoane a 50 tone fiecare cu AUR PUR = 1600 miliarde euro si ... JAFUL CONTINUA.

In acest ritm ROMANIA DISPARE de pe NOUA HARTA A LUMII.

Imi sangereaza inima de durere cand vad SCHIZOFRENIA PUTERII romanesti FARA de PUTERE dar, DUREREA MEA va deveni COSMARUL VOSTRU in foarte scurt timp fiindca CIVILIZATIA NOUA E IN TRAVALIU.

Voi romanasilor UNDE veti fi? Aceasta-i intrebarea “a fi sau a nu fi”. Restul e politica PANDEMICA a prostimii.

Astept sa ma demolati exect dupa viziunea lui Toffler, dragi romanasi, lasi si botrfasi, dar GENIAL metamorfozati de dragostea de viata. Invatati sa va iubiti si TARA, parintii si copii.

Semneaza,

Mos Teaca

2 comentarii:

varlan1951 spunea...

Superb proiect de Tara,inutil sa va zic ca mintea d-voastra geniala ne-ar fi de mare folos noua romanilor daca s-ar aduna in jurul d-voastra adevaratii patrioti al zilelor noastre. Multumesc din suflet ca am acces la acest tezaur imens de intelepciune. Sanatate domnule Ioan Cepaliga si multi ani fericiti va doresc !

Ioan CEPALIGA spunea...

Multumesc. Sper ca, cine trebuie, va valorifica ce am scris. Altfel e un fir de praf, nici baremi nisip, in Sahara.
Asta e CIVILIZATIA, se construieste ALTA cu sau fara noi. Se pare ca FARA NOI este proiectia globalistilor.
Tot io,
Mos Teaca