sâmbătă, 3 octombrie 2020

LASATI GALCEAVA SI UNITI-VA FORTELE !!!

In lucrarea mea prin care INTRODUC conceptul de "Miscare de SPIN SOCIALA" (vezi blogul meu) sustineam ca FIZICA tinde sa ia locul FILOZOFIEI. Si cate CONTRE am tot primit pentru acest concept prin anii 1975-1977 criticat ca fiind "mecanicist" si inadmisibil. Dar iata ca ALTII au trecut deja la construirea structurii unei civilizatii futuriste, dupa modele mecaniciste. 

Dar este suficient daca noi nu avem conceptele de NOI CIVILIZATII?

De la Kardashev la Alvin Tofler si pana azi cand pleiada de definire a NOILOR civilizatii s-a inmultit, iata ca TOTI, vor sa imbine FIZICA si incomensurabila sa tendinta de CUNOASTERE cu FILOZOFIA pentru binele NOILOR civilizatii. https://www.youtube.com/watch?v=gAXY6Ctp7x8 Si ca sa pricepeti mai bine, vizionati clipul  "Daca Omenirea Ar Fi O Civilizatie De Tipul V" pentru a va pregati gandirea pentru VIITORUL VOSTRU si a intelege de ce China are in aplicare un PROIECT pentru primii 100 de ani dar au DEJA si structura unui PROIECT pentru urmatorii 200000 de ani, (abia civilizatia de tip 2 Kardashev). Nu e o eroare. Documentati-va si convingeti-va singuri care sunt PASII Chinei in acest sens. Restul lumii duce RAZBOAIE pentru o superputere idioata, FARA putere.

Romania ce credeti ca poate face? Suntem noi pregatiti pentru cel putin PRIMII 100 de ani sau nici bugetul pentru 2021 nu-l putem contura din cauza DISCORDIEI dambovitene? 

SCOALA poate convinge cu o EDUCATIE pentru CIVILIZATIA UNU Kardashev? Dar voi PARINTII sunteti pregatiti sa va educati copii in aceasta directie sau va este indiferent de raman SCLAVII CORPORATIILOR RAPACE? Oricum dupa cum vedeti PULITICIENII sunt indiferenti ce fac copii si daca invata sau nu, daca le ofera CONDITII de educatie performanta nu de zona coloniala.

Mos Teaca va irita?

2 comentarii:

varlan1951 spunea...

Ca de obicei uimiti prin profunzimea analizei facute perioadei ce o traim,stiu ca e greu pentru d-voastra,dar cei mai multi nu au puterea ,inteligenta sa va inteleaga mesajul transmis. Multumesc pentru articol,sunteti o exceptie in lumea asta .Sa traiti sanatos si voios.

Ioan CEPALIGA spunea...

Multumesc stimata doamna, e doar un apel la STUDIU si o PROGRAMARE cel putin dupa o diagrama Gantt, cu obiective NATIONALE. Altfel managementul holonic e o enigma pentru romanasii nostri. Multi au auzit de teoria fractaliilor dar sa faci management din HAOS e deja ceva mai mult. Japonezii iata ca stiu sa faca management in HAOS. Identifica zonele de AGLOMERATIE a evenimentelor si le stabilesc ca NODURI in jurul carora vor sa CONSTRUIASCA necesarul si, din noduri, incep sa apara trasee (magistrale) multimidale de dezvoltare. La noi nici nu se accepta ca ESTE HAOS. La noi curge "lapte si miere" doar pentru JAF. O zi buna va doresc.