miercuri, 28 octombrie 2020

CINE A INVENTAT AZI OPAITUL?

 Nu pot DISTRIBUI ca FACE-BUCI mi-a interzis ... stiinta. Distri-BUCI voi?!

Culegere de “teste” PCR, glumete bre… "ciuma rosie"  https://www.academia.edu/44385225/CINE_A_INVENTAT_OPAITUL

După ce a reușit să producă focul, omul a înțeles repede, e FENOMENAL, cât de util i-ar fi să poată DEPLASA flacăra pentru a avea lumină și altundeva decât în jurul vetrei. Astfel a luat naștere, în zorii preistoriei, povestea mijloacelor de iluminare.  Mai întâi, apare torța simpla, o bucată de lemn netratată cu nimic, bradul alb și trestia ce emit o flacără de calitate și fum puțin si, CULMEA, aveau să fie folosite chiar până în secolul al XIX-lea … LUMINAÎn timp ce coceau mâncarea la foc, omul preistoric a mai observat că anumite grăsimi animale, scurgându-se pe lemn, îi SPORESC PUTEREA DE ILUMINARE. Au procedat la ungerea torțelor cu grăsimi cu scopul de a le face să ardă mai mult timp. Apoi, va fi creată lampa (opaițul), primul ARTEFACT destinat exclusiv ILUMINATULUI: un obiect portabil, dotat cu un rezervor concav pentru adăpostirea combustibilului și a fitilului. Acest moment revoluționar sa petrecut în epoca magdaleniană (17.000-10.000 Î.Hr.), în culturile preistorice si din sud-vestul Franței. La Lascaux, La Mouthe și în multe alte situri au fost descoperite primele „PROTO-LĂMPI”. Un “copilas” silitor, cu un Galaxy Z Fold2 G5, dar care poate rula si pe G6, dar care INVATA la lumina opaitului in multe zone romanesti, scuze dacice, s-a gandit cum sa umple rezervorul cu o anumită cantitate de grăsime animal, de calitate, ca ULEIUL de la Mandolina a fost taiat ca bugetul e prea saracit de Catu, rezervor, devenit REZERVA de STAT de invatat la TV-ul lui Monica Cristina Anisie, fara fir electric dar cu ulei wireless, în care era inserata una conexiune internet SECURIZATA, de mare VITEZA de pradat BUGETUL, sau mai multe, mănunchiuri de lichen presat sau o bucată de lemn carbonizat, care servesc drept fitil la BOMBA din mamaliga. 

Deci CINE a inventat AZI opaitul? Scoala, de partid, la lumanare sau felinar tip OPAIT. Da internetul la OPAIT? Ghici ...

Asadar, dragii mosului, daca vreti sa COLONIZATI Universul, luati-va mai intai OPAITUL de la GUVERN, gratis ca tableta fara curent, daca merge POSTA, ca nu se stie ce RESTRICTII de protectie si la INCENDIU mai apar de la „Grupul de Comunicare STRATEGICĂ”.

Romanasii mei dragi, vedeti aici https://www.youtube.com/watch?v=JLFnAAhNaHg  SECRETUL ministrului care ne IUBESTE si ne-a adus Misterul Lampii Eterne Daruite Oamenilor De Fiinte Coborate Din Cer, de la GUVERNUL INTERGALACTIC bre po_pulime. VOTATI INTERGALACTICIImultilateral dezvoltati” ca de aia vin toti pe LISTELE pentru ALEGERI. In PROGRAM au si OPAITUL fara fitil ca explodeaza MAMALIGA importata de la UE bre…

IN CONCLUZIE, VOI, CE ATI INVENTAT? A venit iata frantuzoaica si v-a adus INVENTIA cu OPAITUL din epoca magdaleniană (17.000-10.000 Î.Hr.), cu STRATEGIA din sud-vestul Franței,  pentru numararea voturilor.

Dar cred ca cel mai SINTETIC este ADRIAN CIMPIAN care a postat comentariul UIMITOR la clipul video de mai sus, vazut la TV-ul GUVERNULUI, fara curent, ca e gripa aviara, in fasa, mor porumbeii la Galati pe CAPETELE SCG-ului si d-aia CURENTUL e primul vector de INTERZIS, STRATEGIC.

Da ia uite ce scrie baietasul nostru: “Rad de mine! Cât de prost am ajuns!! Acum mii de ani strămoșii mei "needucati", fara școli “wireless” bolnavi, fara spitale și doftori, stia-u “prea-istoricii” fiecare corp ceresc! De unde vine, unde merge și când o să se re-antoarca in același loc!! Am evoluat bre… !!?? Singura "credintza" (a mea personala !) este că Strămoșii nostri vorbeau și observau ce se întâmplă REAL și cunosteau “opaitul” bre po_pulime”!! Am ajuns în secolul 21 toti sa vorbim despre absolut orice și orice – doar  că nimic cunoscut STRATEGIC! CO-VID da VID bre?! Planeta Marte! SIDA ! CANCER! Aberează "toti specialistii lu peste" despre tot ce NU CUNOSC!! Diferența dintre mine și strămoșii mei de acum mii de ani nu este decât una! Ei, fara școlile lui Anisie+Mandolina știau! Stiau ceia ce eu azi, doar aberez gen Monica! Cu toate școlile! Ei traiau! Eu mă ascund de coronas ca asa e STRATEGIA!! Multumesc pentru documentarele Dumneavoastră wireless Domnilor domni de domni MASCATI!!”

Scuze, am indreptat, unele, din SUPLIMENTE ce le introduce LIMBAJUL softului geografic. Sper ca google nu face ca FACE-BUCI si-mi taie macaroana INTERGALACTICA sa nu mai comunic cu propusii pe liste.

Nu-i bai, mai am malai pana fac MAMALIGA sa explodeze. Voi aveti FOC si OPAIT? CULMEA, opaitul romanesc avea să fie nu până în secolul al XIX-lea ci pana AZI bre in epoca de PIATRA Mandolina si Anisie de la care ne vine … LUMINA LEGALA ca doar asa merge TV-ul.

Semneaza, Mos Teaca

P.S. Uite OPAITUL wireless a lui Monica fie pe FACE-MUCI fie pe alta PLANETA.GOV unde  e o tara cu pelerini "LIBERI". Gasesc io cu DuckDuckGo un sit ONION - ceapa bre pe romaneste, ca are multe FOI de citit si iubit, unde e PACE si LIBERTATE.

Un comentariu:

Ioan CEPALIGA spunea...

P.S. Uite OPAITUL wireless a lui Monica fie pe FACE-MUCI fie pe alta PLANETA.GOV unde e o tara cu pelerini "LIBERI". Gasesc io cu DuckDuckGo un sit ONION - ceapa bre pe romaneste, ca are multe FOI de citit si iubit, unde e PACE si LIBERTATE.