luni, 26 octombrie 2020

COLONIZAREA

Inca de prin 1915 se studiaza constelatia Alpha Centauri A, Alpha Centauri B si mai ales Alpha Centauri C (Proxima Centauri). Este cel mai apropiat sistem stelar de Pamant.

2016 poate fi amintit ca anul în care stelele s-au apropiat brusc de mult de noi. Pe 12 aprilie, antreprenorul de origine rusă Yuri Milner a dezvăluit un program îndrăzneț, Breakthrough Starshot. Misiunea sa: să trimită un escadron de sonde spațiale robotizate către cel mai apropiat sistem stelar, Alpha Centauri, aflat la mai mult de 25 de miliarde de mile distanță. Sondele se vor lansa în 20 de ani și vor dura încă 20 de ani pentru a ajunge la destinație. Descoperirea ulterioară a unei planete de dimensiuni aproximative a Pământului care orbitează una dintre stelele Centauri a dat misiunii un sentiment suplimentar de scop. Astăzi este ziua la care au visat exploratorii spațiali”, a declarat directorul executiv al Starshot, Pete Worden, fostul șef al Centrului de Cercetare Ames al NASA. „Stelele sunt în sfârșit la îndemâna noastră.

De ce COLONIZAREA?

Simplu. V-am prezentat scara Kardashev si noile variante de proiectare a CIVILIZATIILOR si mai ales de proiectare si SUPRAVIETUIRE a omenirii. Sunt extrem de multe CAUZE care impun acest ritm ALERT de a gasi un loc SIGUR de COLONIZARE, cel putin a unui esantion gen ARCA lui NOE.

Cei care studiaza cunosc deja si tendintele de a crea, aici, pe Pamant un depozit cu seminte din TOATE speciile pentru a fi utilizate la NEVOIE, inclusiv pentru proioectul ARCA lui NOE plus o CAPSULA pentru ADN-ul tuturor vietuitoarelor din preistorie pana azi, clonabile, dar si specii noi create deja de om, posibil mai rezistente la iadul radiatiilor cosmice.

Este ABSURD daca ne gandim la problemele actuale globale, indeosebi SOCIALE si de COOPERARE. E NEBUNIE !!!

Dar, atat americanii cat si chinezii, dar si rusii, japonezii si nu numai au deja STUDII AVANSATE in domeniul COLONIZARII, in fapt o ARCA a lui NOE moderna care sa salveze UMANITATEA de la extimctie si disparitie.

Chinezii, OFICIAL, au deja baze pe Luna, in zona invizibila dar se spune ca au colonizat deja si Marte, de unde au venit ei pe Pamant. Si nu numai ei au venit din Univers

Chinezii - martieni sunt de aceia lipsiti de empatie (fereasca Dumnezeu de DICTATURA si transarea in valiza chinezeasca) dar au o extraordinara abilitate pentru TEHNICA. Emisfera lor cerebrala activa este dezvoltata DOAR pe stanga (masculina, pe logica) si le lipseste controlul/exercitiul pe emisfera dreapta (feminina, bazata pe empatie). Au insa acces la una din cele doua "vortexuri" libere din cele 10 ale creierului, acea parte care dezvolta abilitatile de luptatori (vezi tehnicile shaolin imvincibile, ninja dar si adularea atrocitatilor inumane, teroriste) iar a doua din cele doua vortexuri libere (din cele zece) a fost preluata de abilitatile intelectuale de invatare si evolutie indeosebi spirituala de maestrii INALTARII. Chinezii-martieni doar mimeaza empatia si o dezvolta cu frenezie de intoxicare si mintire. Nu uitati de istoria de la Ginghis Han si pana azi, cu crime, otravuri si transari in valiza. Ele, abilitatile spirituale sunt TOTAL diferite de abilitatile chinezilor-martieni si ele apartin DOAR de poporul ales, evreiii, contiunuate si la neamurile definite de Iisus Hristos.

Dar care este INTERESUL pentru voi, po_pulimea, despre colonizarea probabila?

SIMPLU. Supravietuirea si a VOASTRA prin selectia in ESANTIONUL de salvare a omenirii. Vreti nu vreti cand aveti "Cutitul la os" fiecare devine un ANIMAL DE PRADA pentru a supravietui. E in structura GENETICA a omului.

Dar cinci cuvinte, zece prostii nu subliniaza cunoasterea daca nu vizionati singuri PROIECTUL PROXIMA CENTAURI de colonizare. E acum FANTEZIST dar ... viitorul e PREZENT. ISTORIA se repeta desi au fost disparute peste 5-8 civilizatii anterioare care s-au autodistrus (vezi de ce se temea Einstein sa dea manuscrisele cu unificarea campurilor).

Vizionand va deschide mintea si la VIITORUL vostru ce va asteapta deja pentru ziua de AZI nu de maine. Vizonati asadar, cei ce vreti sa fiti in TOP .... ce gandesc marile sisteme militare, economice si ... pulitice, ACUM.

INVATATI, INVATATI, INVATATI fiindca altfel deveniti rebut umanitar, cum vor LIDERII.

https://www.youtube.com/watch?v=JkeLIAd2Nd0&t=14s Setati-va limba romana !!!

Semneaza,

Mos Teaca

Un comentariu:

Ioan CEPALIGA spunea...

De ce COLONIZAREA?

Simplu. V-am prezentat scara Kardashev si noile variante de proiectare a CIVILIZATIILOR si mai ales de proiectare si SUPRAVIETUIRE a omenirii. Sunt extrem de multe CAUZE care impun acest ritm ALERT de a gasi un loc SIGUR de COLONIZARE, cel putin a unui esantion gen ARCA lui NOE