vineri, 9 octombrie 2020

NU CREDEATI !!!

Ei v-ati distrat? Acum v-ati facut TESTAMENTUL? Eu va scriam asa... https://www.academia.edu/43623233/TRAITI-VA_FRUMOS_ULTIMELE_ZILE_DE_VIATA

Ce ziceti v-ati razgandit?  

Vin parlamentarele, cui dati casa si averea ca_copii va sunt furati de corporatii iar "casa batraneasca nu se vinde"? Nu se vinde ca e la pret redus bre... si le vrea Joian-ha-ha-ha-nnis.

Acum luati-va masuri de SUPRAVIETUIRE: medicamente, alimente, apa, sau mutati-va la tara ca acolo mai ca nu mai e nimeni. Ajutoarele PSD la palmasi se muta vizibil la PNL si electoratul CO VIDat de prostie.

Succesuri ca eu abia astept sa fac EXPORT, ca de aia m-am pregatit atatia ani. Da mai bine fac REEXPORT bre... de CO VID ca tariful vamal s-a contaminat iar DSP-ul nu stie ce-i aia ZONA LIBERA de tampiti. Ei ce ziceti? Mergeti la vot?

SUCCESURI bre infectatilor ca va combinati cu restul stafilococilor, bacililor si bacteriilor spitalicesti din terapia intensiva, mai ales intubatii, cu vieti jucate la ruleta ruseasca mai ales in compartimentele A.T.I. extrem de criminale, fie fara medicamente fie cu infectii spitalicesti bine ASCUNSE

Ghetarii va dau deja cocktailuri de virusi si ALTE patogene vietuitoare de peste 32000 de ani iar meteoritii v-au adus iata si surprize patogene incredibile. Exact ca SARS-ul dezghetat din Canada bre... po_pulime indisciplinata.

Va salut si ne vedem in RAI ca Sf, Parascheva s-a suparat de tampiti

Semneaza,

Mos Teaca

Un comentariu:

Ioan CEPALIGA spunea...

GLOBALIZAREA FORTATA
https://www.facebook.com/ioan.cepaliga/posts/3658341624196460