marți, 6 octombrie 2020

TRADARE PE FATA SI PE DOS.

Motto: „ Adevărul este stăpânul nostru, nu noi stăpânim ADEVARUL” - ziarul Ziua 

(EXACT - Adevarul, se cunoaste de Dimineata? - Director C tin Mille, sau ca ziarul Seara? "Seara" a fost un cotidian publicat în București, România, înainte și în timpul Primului Război Mondial. Redactor: Tudor Arghezi, INTERESANT NU?)

Dar ce treaba am eu cu asta? Pai ZIUA publica un articol fulminant intitulat "Nume de cod: ELSA. Veriga lipsa dintre Dan Barna si serviciile secrete - de unde a aparut pepiniera USR" la adresa https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/nume-de-cod-elsa-veriga-lipsa-dintre-dan-barna-si-serviciile-secrete-de-unde-a-aparut-pepiniera-usr-1294431 Cautati pe internet si gasiti "CACALAU" coane Fanica.

OK, si ce e cu asta? Pai e EXPLOZIV daca vedem evolutia de DECENII din alegeri, facaturile, furaciunile si mai ales sitemul PARALEL #rezist care a inflamat si justitia, la varful ei, prin DECIZIILE de protectie a JAFULUI de peste 1600 miliarde euro = echivalentul la o garnitura de tren cu 1000 de vagoane a 50 tone fiecare cu AUR PUR. 

Numai eu stiu ce greu am calculat si cate surse statistice a trebuit sa accesez si apoi sa armonizez preturile. https://icepaliga.blogspot.com/2019/03/jaf.html sau ce am scris si aici, e CATASTROFIC 

https://icepaliga.blogspot.com/2018/10/romania-jefuita-minime-comparatii.html

Si tot mai sunt date lipsa din AVUTIA NATIONALA desi calculul meu e mai actual ca a lui Cojocaru de exemplu. Nu am luat in calcul JAFURILE piramidale gen Caritas de 1,5 miliarde dolari dupa sursa CAPITAL de exemplu https://www.capital.ro/15-miliarde-de-dolari-bilantul-unui-sfert-de-secol-de-tepe.html Dar cate jafuri ar mai trebui analizate! Vedeti spre comparatie si analiza Profesorului Eugen Stănescu, director la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.

http://www.cunoastelumea.ro/statistica-socanta-in-ultimii-27-de-ani-romania-a-fost-jefuita-de-33-ori-mai-mult-decat-ne-au-jefuit-3-imperii-in-530-de-ani-de-istorie-detalii/

Oricum ati cauta JAFUL este aproape fantastic si acoperit de justificarile juridice ale instantelor care iata l-au avizat. Cele TRTEI PUTORI si-au facut datoria fata de jefuitori

https://icepaliga.blogspot.com/2019/08/nebunia-jafului-bancar-romanesc.html

Cum a fost posibil? SIMPLU, cunoasteti deja PROTOCOALELE cu serviciile secrete care nu ar fi fost NOCIVE daca lucrau in INTERESUL ROMANIEI. Dar BANUL corupe irevocabil.

Personal am afirmat inca din 1990 cand se contura o preluare a puterii de ARMATA, ca armata nu are ce cauta la putere, ea fiind creata cu totul in alt scop si ar aparea imediat DICTATURA in continuarea ORDINELOR MILITARE de lucru. In consecinta am trimis si scris propunerea ca serviciile secrete, in formare, cu Virgil Magureanu sef, nu sefut, sa dezvolte pepiniera noilor LIDERI ROMANI, sub JURAMANT national.

Ce a iesit insa se vede CLAR aici in articol si Romania a devenit (vezi si programul ambasadei SUA, "Reset Romania") "vaca de muls" in derulare la varful liderilor nostri dar ... IN DETRIMENTUL ROMANIEI. Dovada sunt cele 1600 miliarde euro din care CIA recunoaste oficial 400 miliarde dolari, segmetul lor de interes, devalizati din Romania.

Comparati acum JAFUL de 1600 miliarde euro din Romania cu  pachetul global de redresare a UE ce se ridică la 2364,3 miliarde EUR. atentie pentru TOATA Europa din care noi ne LAUDAM ca vom primi chipurile 79,8 Miliarde EUR.

Dar sa vedem putin mai detaliat. 19,6 miliarde de euro, sub formă de fonduri nerambursabile și posibilitatea de a împrumuta încă 11,4 miliarde de euro. În total, 31,2 de miliarde de euro. Acesta este pachetul financiar rezervat României în planul de relansare economică prezentat de Comisia Europeană. În total, pachetul financiar european este de 750 de miliarde de euro. 500 de miliarde sunt fonduri nerambursabile, iar alte 250 de miliarde de euro reprezintă împrumuturi pe care guvernele le vor rambursa între 2028 și 2058. RESTUL LAUDEI sunt restante din bugetul vechi, cel putin asa rezulta din datele OFICIALE publicate. FACETI PROPORTIILE SI REPARTITIA PE CAP DE LOCUITOR DIN POPULATIA ACOPERITA. E simplu de calculat dar semnificativ.

Rezulta ca Romania cu banii din JAFUL de cel putin 1600 miliarde euro ar acoperi mai bine de JUMATATE din necesarul EUROPEI.

Ei acum vedeti si de ce se BAT USR cu PLUS si PNL plus cei atrasi la MIEREA BANILOR DE TOCAT.

Oare e din nou TRADARE pe fata sau si pe dos?! Nu cazi pe spate?

Apreciati voi dragii mosului. Ori va treziti ori va curviti. Cale de mijloc nu mai este DACA vreti sa supravietuiti.

AVEM NEVOIE DE PATRIOTI ROMANI SI NU DE SMENARI SI GEAMBASI POLITICI DE CAI PUTERE CARE SA SERVEASCA SITEMUL CORPORATIST. VOI CE VRETI? PENSII, SALARII, ALOCATII? Nu se poate, NU SUNT BANI pentru voi draga po_pulime electorala ca nu sunteti #rezist bre... sunteti doar ... popor de idioti dupa un clasic geambas de COVID citire.

Semneaza,

Mos Teaca

2 comentarii:

Unknown spunea...

Esti bun ,ce mai! Imi place ca te oftici usor si degeaba,daca nu mi-ar placea ,n-as citi!

Ioan CEPALIGA spunea...

Niciodata sa nu spui nmiciodata ca e mai mult ca ... NICIODATA. Adevarul este ETERN daca e absolut dar ... cum relativitatea e culmea RELATIVA pai nici ADEVARUL nu-l poti atinge. SIC. Noroc ca te cunos. E adevarat sau fals? ADEVARUL bata-l vina...