miercuri, 23 septembrie 2020

CRIZA DE COMPETENŢĂ E ŞI ELECTORALĂ

Am primit acest PUNCT de vedere, CALIFICAT şi, ca un bun PLAGIATOR ce sunt, am adaptat fragmente din PUNCTUL meu de vedere, cu COPY-PASTE că-i la modă, după cum veţi vedea, că doar fui şi io un studinte silitor, LA TIMPUL MIO.

Dacă vă place, meritul e al domnului Dr. Doru Pop. Mulţumesc domnule doctor, Conferentiar Universitar la Universitatea Babes-Bolyai Cluj. Sper că sunt un fain plagiator, sper…

PUNCTUL DE VEDERE AL DR. DORU POP

Conf. universitar la Universitatea Babes-Bolyai Cluj

Spiciuiri bre

Urmând vechea filosofie MIORITICĂ:

Se zice că NIMENI nu este de NE-ÎNLOCUIT. Cum nu se poate mai FALS zice dom profesor conferenţiar

Cu cât te pricepi mai puţin la un lucru, cu atât ai ŞANSE MAI MARI  fii pus într-o funcţie care să-ţi permită să “ADMINISTREZI”, (scuze MULGI, scuze JEFUIEŞTI) acel domeniu. Am adăugat şi io ESENŢĂ, pentru DOCTORAT bre… https://www.academia.edu/29148272/CERCETARE_%C8%98TIIN%C8%9AIFIC%C4%82_SAU_PLAGIAT_Autor_Ioan_Cepaliga

INCOMPETENŢA a devenit la noi O FORMĂ NOUĂ DE CALIFICARE.

MILIŢIENII au ajuns PROFESORI DE DEMOCRAŢIE, TURNĂTORII au devenit INSTRUCTORI DE ETICĂ ŞI MORALĂ, iar NULITĂŢILE s-au transformat în MODELE VIP de comportament.

Cand vulgaritatea şi nesimţirea sunt substitutele bunei-creşteri, NU MAI E NIMIC DE FĂCUT, nu mai poţi dobândi deprinderi civilizate la … DOCTORAT, (ci doar la … FURAT, la COPY-PASTE chiar fără a cumpăra ŞTIINŢA că doar azi eşti un mic ŞEFUŢ ce se vrea ŞEF peste populime bre…)

PSEUDO-INTELECTUALITATEA compusă dintr-o clică nepotistă s-a instaurat definitiv şi CONFORTABIL în fotoliile lăsate libere de oamenii de CALITATE scârbiţi de impostura de VÂRF, unde diverşi mitocani iau drept libertate de exprimare sudalmele, şi orice SEMI-ANALFABET care crede că vorbirea este egală cu INTELIGENŢA îşi dă cu părerea despre cum ar trebui să arate LUMEA.

FARSORII dansează goi pe scena publică, mimând societatea CIVILĂ (că căpitanii-s răi bre, mai răi ca caporalii) iar mass-media este plină de IPOCHIMENI care nu cunosc regulile de gramatică elementară, nimic nu-i împiedică să debiteze aberaţii (chiar de REGULAM-mente şi militărie bre…). Asta ca să fiu in ton cu TEMA 12/3/a.

IMPOSTURA ACADEMICĂ pe care o vedem expusă zilnic este doar VÂRFUL DE AISBERG, cu cât coborâm mai jos în “deep demographic infrastructure” infrastructura demografică profundă a ţării în care trăim, vedem pretutindeni DEZASTRUL.

CAUZA? Distrugerea ŢINTITĂ a intelectualităţii şi managementului CALIFICAT asta zâc io bre. ISTORIA a aratat cum au fost DECIMATE elitele pentru linistea lor la JAF.

Am înlocuit NEAMUL BUN cu NEAMUL PROST, iar NEAMUL PROST continuă să se PERPETUEZE. DEMOCRATIA nu mai are multe PLUSURI, ci doar un URIAS MINUS, (adicalea) lipsa oricărui CRITERIU DE SELECŢIE A LIDERILOR.

Acolo, în rădăcina ADN-ului nostru, REFORMELE şi RESETAREA (americana a sistemului) nu mai înseamnă nimic,...ROMANIA ESTE O COLONIE.., VASALĂ multora, dar mai ales NEAMULUI PROST!!!

Ei v-a plăcut dragă populime electorală? VOTAŢI de acasă că tot VIP-ul o să iasă la TABLETĂ bre… că BANUL e legea legii FAKE NEWS.

NOI permitem sa fim jumuliti de vii.

Sigur e ca la “Ce spun românii”…, lucruri trăsnite bre…

Semnează,

Mos Teacă

Niciun comentariu: