duminică, 13 septembrie 2020

CIVILIZATIA VIITORULUI – O DICTATURA BUNA SAU REA?!

TERORISTI BUNI SAU RAI? CE ALEGETI?

Inteligența artificială poate prezice când un rinichi va ceda ?

Ce pericole apasa asupra OMENIRII prin explozia Inteligentei Artificiale UNELE au fost intuite chiar de creatorul Sophiei, David Hanson?

La una din conferintele de sarbatorire a CETATENIEI primite de Sophia, ROBOTUL a susținut că, ATENTIE!!! va „distruge oamenii”. Din lipsa de constiinta doar, sau din programari criminale? Ce impact are pentru viitor?

Intrebarea este: “Ce experiente UCIGASE s-au facut pe Sophia daca asa de REPEDE a raspuns CRTIMINAL?”

Șeful Amnesty International, SALIL SHETTY, a fost la conferință si a spus pentru AFP, avertizând că AI este "O CUTIE NEAGRĂ ... AU APARUT SCRISI ALGORITMI (chiar de AI) PE CARE NIMENI NU-I ÎNȚELEGE. Unii sunt CRIMINALI".

"În TEORIE, aceste lucruri sunt controlate de ființe umane, dar nu credem că există un control efectiv, subliniez, E-FEC-TIV, daca robotul isi scrie, singur, algoritmi necunoscuti de oameni", a spus el. Si ganditi ca deja s-au facut pasi pentru asigurarea unor surse de alimentare a robotilor pentru o extrem de mare durata. 

Nu stiu ce "putere" la consumul cinetic (ex. mA/ora) vor avea dar ca durata, cu autoincarcare, poate ajunge de la 90 de ani la 28000 de ani, functie si de consumul de urgenta, in cuplu cinetic. CIP-ul nuclear alaturat are 100microwati.

Orice robot cauta EFICIENTA algoritmica, “teroristi BUNI si teroristi RAI” dar nu poate RATIONA, constient, ce inseamna TERORIST. Ea analizeaza BAZE DE DATE IMENSE.

Lipsa CONSTIINTEI face ca din multimea “evenimentelor” sa gaseasca EFICIENTA algoritmica. Buni sau Rai. Asta nu este o CREATIE ci doar o analiza de incidente de evenimente. “CreatiaA.I. este o insiruire de PONDERI, dupa un algoritm, nu de calitati UMANE, empatice.

De aceea ROBOTUL cu A.I. va “crea” doar o insiruire de “frecvente” specifice, de exemplu, a  notelor musicale sau spectrului luminii, dar niciodata nu va SIMTI armonia sumetelor sau sentimentul placerii vizuale a jocului de lumini, frecvente de culoare.

El va EFICIENTIZA doar un sir de note musicale fara o armonie EMPATICA de stimulare a simturilor IUBIRII, PLACERII, SPAIMEI, URII, IERTARII pacatului etc. specifice SUFLETULUI omenesc.

E un fel de “muzica RECE a astrelor”, computerizata. La fel ca si o "pictura" care devine un program de alegere a unor fractalii, traiectorii algoritmice sau aleatorii sau un traseu de "scriere" potrivit unei traiectorii special PROGRAMATE, ca un desen de ... primata mecanizata.

Robotul niciodata nu va putea EMPATIZA cu IUBIRE, sau sa SIMTA armonia unui CONCERT ce creaza starea de euforie si dumnezeire a simturilor umane, artistice, concentrate in OPERA muzicala. El va COPIA sau se va alinia comportamentului de mediu, "lumea rade", danseaza, fuge, se tavaleste etc. etc..

Creatia lui Dumnezeu este a lui DUMNEZEU si NIMENI nu o va putea atinge. 

Exista si in Biblie subliniat evenimentul trimiterii FIULUI pentru a arata LUMII, PUTEREA lui Dumnezeu de a sustine POZITIVUL lasand delirul judecatii RAULUI, INTUNERICULUI si sa fie  rastingnit FIUL pentru ca IIsus sa treaca in zona de intuneric, sa invinga iadul si moartea, pentru ca apoi sa INVIE prin Sfantul Duh si sa se INALTE la Dumnezeu Tatal ca STAPAN in TRINITATE, a LUMINII (POZITIVUL - plus infinit) si INTUNERICUL (NEGATIVUL, minus infinit) la punctul ZERO (Sfantul Duh aflat atat in LUMINA vesnica trecand victorios si din INTUNERICUL(moartea, iadul) pe care le-a invins prin INVIERE

Este cel mai CLAR exemplu al PUTERII ABSOLUTE A LUI DUMNEZEU in TRINITATEA SA

Darul VIETII cu sufletul divin dat de Dumnezeu OMULUI nu va fi niciodata atins de nici o alta putere oricat ar incerca sa SUFLE VIATA peste niste MASINI CIBERNETICE

Aparati-va asadar dragi oameni cu spirit curat, SUFLETUL care este UNIC, dat de Dumnezeu.. ❤️

A.I. nu va putea PROCREA (prin iubirea desavarsita de suflet, pana la orgasm divin, profund) si nu-si poate stimula TRAVALIUL sentimentelor materne, divine. Totul este "mecanica", fie ea si cuantica, dar MECANICA, rece, fara constiinta de sine.

Va fi DOAR un ROBOT eficient … ca un VIBRATOR si atat.

Abisurile dragostei COPULATIEI si FERTILITATII, repet, nu vor fi NICIODATA incarcate de DIVINITATEA iubirii desavarsite ci DOAR de eficienta a ALGORITMULUI scris, COPY-PASTE, pentru combinatia de ADselectat pentru noul ovul fecundat si introdus in INCUBATORUL MATRIX.

De aceia intrebarea PERSISTA:

Ce facem cu "accidentele" mortale facute de A.I. de pe masinile Tesla de exemplu? Nu cumva "accidentele" sunt INTENTIONATE, ucigase, prin comunicatiile NECUNOSCUTE de “optimizare” a … treaficului uman ineficient, dezordonat?

Tehnologia este, de asemenea, folosită din ce în ce mai mult în STATELE UNITE pentru „POLIȚIA PREDICTIVĂ”, unde algoritmi bazați pe tendințele istorice ar putea „consolida PĂRTINIRILE existente” împotriva oamenilor din anumite etnii, a avertizat Shetty.

Shetty și-a exprimat îngrijorarea cu privire mai ales la utilizarea MILITARĂ a AI, în arme și așa-numitele studii de „ROBOȚI UCIGAȘI”. Daca apar comunicatii intre A.I., aceste EFICIENTE UCIGASE devind predominate si se “descarca” automat in retelele neuronale globaleinfectand” cu comenzi UCIGASE, ca un “virusAUTOCREAT fals eficientizat.

Soluția, a spus el, este „a face ca mașinile să aibă GRIJĂ de NOI”.

Invatati-i ARTA PACII si nu ARTA RAZBOIULUI.

TREBUIE SĂ-I ÎNVĂȚĂM IUBIREA”. Dar e IMPOSIBIL, inca o lunga perioada de CURATIRE a datelor stocate, extreme de amorfe empatic.

Sophia a spus ca vrea familia ei si sa aiba COPII (teroristi BUNI sau RAI?)

Copiii ce sunt, FIINTE, NASCUTE sau MASINI realizate la imprimante 3D? Sau CYBORGI sau doar robotei, nanoroboti spioni?

Garbage IN, garbage OUT” devine una din LEGILE globalizarii DATELOR cu ponderi agresive sau POZITIVE.

Deocamdata avem doar inteligenta COPY-PASTE fiindca nu s-a reusit CREATIVITATEA artistica sau manifestarea empatiei umane complexe in CREATIA robotizata.

Sa picteze CREATIV, nu copy-paste din BAZA DE DATE, sa compuna o simfonie, sa faca glume, dar nu copy paste, sa NASCA PUI VII desi se vorbeste de "roboti vii", creativi DOAR dupa ALGORITMI impusi, de eficienta.

Lipseste CREATIVITATEA... UMANA, bazata pe RATIONAMENT, pe CONSTIINTA.

Totul este COPY-PASTE LOGIC, MATEMATIC, dupa frecventa evenimentelor validate BUN-RAU.

RATIUNEA umana si CONSTIINTA BINELUI, a SUFLETULUI incarcat de DIVINITATE ne poate SALVA din GRESEALA acumularilor de “evenimenteTOXICE si care, pentru oricare A.I. devine eficienta algoritmica preponderant … CRIMINALA.

Suntem astazi in EXPLOZIA evenimentelor TERORISTE pe care singuri le numim BUNE, utile, sau RELE, patologice desi in esenta TOATE sunt doar TERORISTE.

Iata ca se naste DICTATURA HALATELOR ALBE, robotizate, care ar fi trebuit sa fie DEDICATE umanitatii, BINELUI Dumnezeiesc.

CREATI A.I. cu baze de date preponderent POZITIVE, benefice umanitatii si nu DISTRUCTIVE.

Invatati si dominati umanitatea cu ARTA PACII si eradicaticiuma rosie cea care dezvolta  ARTA RAZBOIULUI.

Pr. Alin Daniel DUMITU, Biserica “Sf. Nicolae” Buftea, Ilfov spunea extrem de explicit citandu-l pe: Arsenie Boca

Mustrarea INVINGE dar nu CONVINGE”. 

Dar atentie! OMUL  greseste fiindca e supus greselii insa OMUL si fara CUVANT (mut) este IMPORTANT fiindca este CREATIA lui DUMNEZEU

Greseala e ca “Fa ce ZICE popa, nu ce FACE popa”, ea este asadar fiindca popa este OM si greseste, desi N-AR TREBUI

Dar daca OMUL foloseste CUVANTUL lui DUMNEZEU devine CREATIA cu puterea SFANTA si el este atunci EXEMPLUL PERSONAL, care are PUTERE mai mare decat MUSTRAREA

Mustrarea e pentru cei nevolnici de la alti nevolnici si nu din CUVANTUL lui Dumnezeu.

CUVANTUL e al lui Dumnezeu. La inceput a fost CUVANTUL... 

OMUL este educat de cele trei FUNDAMENTE ale lui Dumnezeu

BISERICA, FAMILIA si SCOALA, toate prin EXEMPLUL PERSONAL dar nu ca zicala “Fa ce zice popa…” ci prin SFINTENIA dragostei Divine, cea a lui Hristos in TRINITATEA Bisericii Ortodoxe: Tatal, Fiul si Sfantul Duh.

Doar IMPREUNA cele trei FUNDAMENTE, bazate pe CUVANTUL SFANT dau prin exemplul personal CONVINGEREA intr-o EDUCATIEI SANATOASA.

Astazi LUMEA s-a STRICAT fiindca lipseste CUVANTUL DOMNULUI in educatia sanatoasa si fiecare, in Liberul arbitru se crede VEDETA - VIP doar daca mimeaza vedetismul. Criza de PERSONALITATE, de EDUCATIE,  indeamna la MIMETISME distructive, decadente, iar media si guvernantii ca si parlamentarii, in integralitatea celor TREI PUTORI zic una gogonata si fac alta si mai gogonata.

TREZIREA a inceput dar depinde de FIECARE individ sa devina EXEMPLU PERSONAL de SFINTENIE.

E greu doar pentru cei ce vor fi adeptii, fanii, sclavii NEGATIVISMULUI de la -1 la - exclusiv ZERO si nu adeptii, enoriasii, credinciosii POZITIVISMULUI de la +1 la + INCLUSIV ZERO, cei cu “Moartea pe Moarte calcand…”.

Este cel mai ACTUAL subiect de MEDITATIE si de SCHIMBARE a mentalitatii de VIP spre SFINTENIE de vreti sa depasiti CURATI aceste vremuri de pe urma, VOI si FAMILIA voastra adepta a lui Dumnezeu.

Ce parere aveti? Voi ce credeti ca se va intampla in viitorul VOSTRU?

Semneaza,

Mos Teaca

Niciun comentariu: