miercuri, 16 septembrie 2020

DRUMUL MĂTĂSII POLARE MOTIV DE SICANARE STRATEGICA

NOUL DRUM AL MATASII = RETEA DE MAGISTRALE MULTIMIDALE

(auto + feroviare + conducte + energetice + aeriene + maritime + magistrale-internet si de comunicatii + postale + coletarie + atipice + agabaritice + submersibile + combinate) toate adaptate cerintelor de trafic extra-rapid, perisabilitate, periculozitate, cu o gestionare si protectie COMPUTERIZATA, MILITARIZATA etc.etc. (vezi protectia cu S-400 si S-500 a conductei prin Marea Neagra ruso-turcesti)

E o NOUA forma de eficientizare. atentie!!!, ENERGETICA si ECONOMICA a TRANSPORTURILOR GLOBALE.

Noi ne cramponam la aberatii ecologice, de proprietate, de contract, politice, de finantare etc. etc. dar chinezii merg cu un PROIECT MULTIMODAL adaptat CIVILIZATIEI UNU de peste 100 de ani si upgradabila CIVILIZATIEI DOI de peste 200000 de ani.

Numai sa-ti imaginezi o asemenea ARMONIZARE a lansarii santierelor pentru a nu SAPA de zece ori si este deja o conectare la o gandire de proiect cu un program gen al DIAGRAMEI GANTT, computerizata, in CENTRELE cu ferme de super-computere dispuse TOT dealumgul acestor magistrale, calculand momentul lansarii, finantarii si inaugurarii in conexiunea cu MAGISTRALA MULTIMODALA.

Este un proiect COLOSAL, FANTASTIC deocamdata, dar care prinde deja contur in timpul NOSTRU. Ceilalti se cearta pe comisioane si prostii contractuale.

CHINA construieste gestionand TOATE nivelele de management ale PROIECTULUI.

Documentati-va si fascinate-va cu VIITORUL omenirii.

Voi veti fi chemati sa gestionati sau sa fiti sclaviicarne de tun” al acestui PROIECT nemaivazut, CHINEZESC, GLOBAL.

Nimeni nu gandeste UNITAR, POZITIV, GLOBAL cum isi permite iata CHINA.

Poate va amintiti de acel proiect premiat pentru o MAGISTRALA intre Terra si Luna, pentru a face PASUL COSMIC? Era si un copil din Romania dupa cate imi amintesc. Azi copii sunt doar SCLAVI SEXUALI si mai oribil, surse de organe iar GUVERNANTII LUMII tac vinovat, criminal. 
Priviti cu atentie hartile si veti vedea ACTUALA EXPANSIUNE GLOBALA a proiectului chinezesc. Practic TRECEREA de la gradul ZERO al civilizatiei actuale la GRADUL UNU al civilizatiei pe scara Kardashev (aproximativ peste cel mult 100 de ani) dar, atentie! cu proiectarea simultanacivilizatiei de gadul DOI Kardashev (cea peste aproximativ 200.000 de ani, ufff...colosal proiect). https://www.youtube.com/watch?v=fxNUWhC3WUY
Se doreste ACUM utilizarea integrala a ENERGIEI Terrei intr-un mod ECONOMIC. 
China are deja PROIECTUL de utilizare a ENERGIEI (atentie!) a sistemului Solar chinezesc!!! si de aceea, in paralel, dezvolta EXPANSIUNEA cosmica (au DEJA baze in dezvoltare pe Luna) in vederea cuceririi SISTEMULUI SOLAR si "insamantarea" cu viata a planetelor (tot chinezesti, prima pe Marte). 
IMPERIALISM GALACTIC???
Fara o analiza in sistemul de civilizatie UNU de tip Kardashev, nu veti intelege acest nou imperiu - CHINA (populatie provenita probabil din civilizatia de pe Marte). Ceilalti sunt doar URMARITORI
Ori - ori dar NIMIC, ca proiect, de o asemenea anvergura ca TIMP si SPATIU
Sau ceilalti TAC ca hotul in papusoi. Fura reciproc. 
China isi revendica prioritatea pentru Asia, ArcticaEuropa, Africa, India si TOATE tarile din zona Asia-Pacific plus Australia
Priviti unde duc "Drumurile noaaastre toatee...". 
Ele duc direct la noul IMPERIU chinezesc.
Americile deocamdata sunt evitate. DEOCAMDATA, fiindca CIVILIZATIA UNU Kardashev cuprinde TOATA Terra.
Ati sesizat CONEXIUNEA cu Rotterdam? Intelegeti acum rolul STRATEGIC al portului Constanta si a canalului Dunarea Marea Neagra? Si UE, si nu numai, continua sa faca presiuni pentru a pune mana pe port
China isi dezvolta PROGRAMUL GLOBAL cu aceiasi tenacitate ca si "picatura chinezeasca". Doreste cu ardoare sa isi ia rolul de JANDARM GLOBAL dar pe baze COMERCIALE imbatabile. Toti ceilalti ACTORI ai lumii nu sesizeaza COLOSALA putere ce si-o dezvolta China in aliantele sale strategice. 
"Cine castiga ia TOTUL"
La sfârșitul lunii ianuarie 2017, China a lansat varianta POLARĂ a Drumului Mătăsii. Beijingul susține că aceasta va aduce noi oportunități în zona Oceanului Arctic, ideea fiind adusă în atenția publicului de către Președintele Xi Jinping, la Moscova, în 2018. http://epochtimes-romania.com/news/china-dezvaluie-proiectul-drumul-polar-al-matasii---270448

Garda de Coastă a Statelor Unite are doar două spărgătoare de gheață, iar flota rusă are cel puțin patru duzini de astfel de nave, iar până în 2035 va avea încă 13 spărgătoare de gheață nucleare.

Apoi, în 2018, China s-a declarat un stat aproape arctic și a început să se pregătească pentru crearea de rute comerciale maritime în regiunea arctică în cadrul inițiativei Drumul Mătăsii Polare.

https://cursdeguvernare.ro/drumul-polar-al-matasii-china-vrea-acces-liber-la-viitoarele-rute-comerciale-arctice.html

Pe rețelele de socializare circulă de câteva zile o imagine cu o aeronavă chineză, toate datele indicând că ar fi vorba de un prototip J-31, cunoscut și sub denumirea de FC-31 Gyrfalcon, răspunsul Chinei împotriva avioanelor F-35 americane (răspuns la variantele F-35B și F-35C).

Este deja clar că Beijingul, cu statutul său de observator în Consiliul Arctic și cooperând cu Rusia în regiune, demonstrează dorința hotărâtă de a deveni un jucător important în acest joc.

Arctica nu este doar „un potențial coridor pentru rivalitate strategică” și „o platformă potențială pentru rivalitatea extinsă între puterile majore”. Moscova nu și-a desfășurat NICIODATĂ contingentele militare în Arctica pe teritoriul altor țări. În plus, Federația Rusă nu și-a pus la dispozție teritoriul pentru desfășurarea trupelor altor state, inclusiv a celor extra-regionale 

http://epochtimes-romania.com/news/rusia-se-reinarmeaza-pentru-o-noua-era---242196

Statele Unite vor desfășura 150 de avioane militare de generația a cincea în Arctica, este vorba despre avioanele de luptă F-35 și F-22. Ca raspuns la OFENSIVA din Arctica a Chinei si Rusiei, Forțele aeriene ale SUA au efectuat si un zbor de ANTRENAMENT, cu trei bombardiere strategice B-1 Lancer, peste Marea Siberiană de Est, la nord de extremul orient rus, ca parte a unei serii de manevre militare despre care armata americană a declarat vineri că sunt menite să demonstreze capacitatea Statelor Unite de a-şi susține aliații.

Spaţiul aerian al Mării Azov a fost si el fortat. Opt avioane rusești au încercat să intercepteze bombardierele americane B-52H Stratofortress. Potrivit Centrul Național de Control al Apărării din Rusia, vineri dimineață radarele au detectat trei bombardiere strategice B-52H ale Forțelor Aeriene ale SUA care efectuau zboruri circulare deasupra Mării Azov, în zona de coastă a regiunii ucrainene Zaporojie.

Simultan, patru avioane de vânătoare Su-27 și patru avioane de vânătoare Su-30 ale unităților de apărare aeriană din districtul militar sudic au fost ridicate de la sol pentru a intercepta, în spaţiul aerian al Marii Negre şi Marii Azov, aeronavele Forțelor Aeriene ale SUA.

Forțele aeriene americane au confirmat că trei bombardiere B-52 au efectuat, în cursul zilei de vinery (4-sep-2020), un exerciţiu militar pentru creşterea gradului de interoperabilitate cu avioane de vânătoare ucrainene, în spațiul aerian al Ucrainei şi în apropiere de Peninsula Crimeea – anexata şi ocupată abuziv de Rusia, în anul 2014.

Pe fondul BATALIEI FINALE bruiata de PANDEMIE, principalele forte strategice globale conduc la RISCURI inimaginabile de RAZBOI TOTAL. Studiati cu atentie CHINA si va veti convinge SINGURI ca ea este implicata in TOATE punctele strategice globale ECONOMIC si in paralel dezvolta o ARMATA extrem de fezabila.

TEROAREA si inocularea FRICII pandemice este din ce in ce mai agresiva fiindca s-au RULAT extrem de multi bani care trebuie sa aduca PROFIT

Restul, bunastarea lumii, este pe ultimul plan, CRIMINAL

OMUL aflat la guvernare este mai criminal decat orice schizofrenic agresiv. Ce credeti ca trebuie facut?

Semneaza,

Mos Teaca

Niciun comentariu: