marți, 1 septembrie 2020

ATENTIE - FORME DE VIAȚĂ COMPLET NOI, ARTIFICIALE

 In istoria noastra am asistat aparent NEPASATORI la DISPARITIA unor intregii specii si familii de vietuitoare de pe Terra dar, SA CREAM FORME DE VIAȚĂ COMPLET NOI este deja aproape SF, inimaginabil. Si totusi iata am depistat unele “scapari de secrete” ale sistemului antihristic. PROTEJATI-VA SUFLETUL !!!

Noutati scapate voit in presa. Vedeti CINE si pe CINE serveste in sistem.

https://www.youtube.com/watch?v=b_N5sbOaav0

Sunt extrem de putini oameni in prezent, (tinerii sunt stimulati sa fie complet dezinteresati), oameni care sa fie iscoditori/cutezatori/inventivi in ale stiintei si cunoasterii. De aceea in Romania nici cercetarea nu are valoare si nu este finantata de nimeni. Si totusi, creierele noastre sunt repede recrutate si emigreaza in statele cu sisteme clare de finantare a cercetarilor. SUA a fost mereu pe locul unu, apoi Anglia, China, Rusia dar si Israel, Japonia si ca_cam atat. Restul sunt doar cu cercetare aplicata, sporadica, iar cercetare fundamentala ioc. Firmele trebuie sa se descurce singure.

Aceste noi secrete, "scapate" oficial, sunt „FORME DE VIAȚĂ COMPLET NOI”, a spus Universitatea din Vermont (SUA) care a efectuat cercetarea cu Allen (sau Alliens=Extraterestri?) Discovery Center din cadrul Universității Tufts.

Sunt ORGANISME PROGRAMABILE numite XENOBOTI, "sunt ATENTIE !!! o noua clasa de ORGANISME VII, programabile". Robotii creati au dimensiuni sub un milimetru, fiind suficient de mici pentru a CALATORI IN CORPUL UMAN. Se pot deplasa, pot inota, pot supravietui mai multe saptamani fara “hrana” si SE ASOCIAZA IN GRUPURI PENTRU A LUCRA. Va mai mira de ce virusii si infectiile nozocomiale dar si bacilii, stafilococii, fungii etc.etc. au aceeasi tendinta de COOPERARE pentru a "lucra unitar" tinta atacata si a se PROTEJA singuri prin modificarile lor genetice cu mutatii?

Dar s-au creat si NANOROBOTI de dimensiuni si mai mici, extreme de mici. Sunt deja peste 1000 de noi variante pentru a "marca" fiecare individ uman si a-l monitoriza global. Ganditi doar la variantele de aici si veti vedea de ce si gandul este deja monitorizat. Gandul este cel mai puternic camp de torsiune si are capacitati fantastic de puternice. Apoi CUVANTUL devine ARMA ce trebuie controlata. "La inceput a fost CUVANTUL..", botnita e deja un accesoriu IMPUS si tot mai sofisticat in a nu asculta adevaratii specialisti, oameni liberi. Dar CUVANTUL este, inca, in LIBERTATE. El este "pricol global" pentru sistemele antihristice si trebuie transformat in FAKE NEWS.

Ia ganditi la programarea COMUNA, UNICA, de exemplu, a LACUSTELOR CYBORGI din clipul urmator si nu numai lacuste vii ci si nanoroboti micsti gen tantari ca si alti "roboti vii".

https://www.digi24.ro/embed/stiri/sci-tech/lacustele-cyborg-trimise-sa-depisteze-bombele-1266195

Si acum ganditi-va la MINOUTAURII despre care va scriam - https://icepaliga.blogspot.com/2019/07/viitorul-sosit-viitorul-e-o-vaca-feriti.html si asociati PROGRAMAREA UNICA a acestor FORME NOI DE VIATA conectate cu SUPERCOMPUTERELE. Inteligenta Artificiala e doar REZULTATUL suflarii vietii” pe roboti, nu ca cyborgi ci ca FORME DE VIAȚĂ COMPLET NOI.

In fapt, ROBOTI VII!!!

Va detaliez mai jos doar un singur experiment deja cunoscut publicului dar CATE SUNT INCA STRICT SECRETE?

Cercetătorii americani au creat o nouă formă de viață. Xenoboții, primii „ROBOȚI VII”, capabili să se autorepare nu ca noi oamenii sclavi.

Sursa: https://www.pressalert.ro/2020/01/cercetatorii-americani-au-creat-o-noua-forma-de-viata-xenobotii-primii-roboti-vii-capabili-sa-se-autorepare/

Celulele stem sunt celule nespecializate care au capacitatea de a se dezvolta în DIFERITE tipuri de celule. Cercetătorii au răpus celulele stem vii de la embrioni de broască și i-au lăsat să incubeze. Apoi, celulele au fost tăiate și remodelate în „forme corporale” specifice proiectate de un supercomputer - forme „niciodată văzute în natură”, potrivit unui comunicat de presă de la Universitatea din Vermont.

Celulele au început apoi să lucreze singure - celulele pielii legate pentru a forma structura, în timp ce celulele musculare cardiace pulsatoare au permis robotului să se deplaseze singur. Xenobotii au chiar capacități de auto-vindecare; când oamenii de știință au tăiat într-un singur robot, acesta s-a vindecat singur și a continuat să se miște.

"Acestea sunt MAȘINI noi de VIAȚĂ", a declarat Joshua Bongard, unul dintre cercetătorii principali de la Universitatea din Vermont, în comunicatul de presă. „Nu sunt nici un roboti tradiționali, nici o specie de animal cunoscută. Este o nouă clasă de ARTEFACTE (wauuu atentie!): un ORGANISM VIU, programabil”.

XENOBOTS nu arată ca niște ROBOȚI tradiționali - nu au angrenaje strălucitoare sau brațe robotizate. În schimb, arată mai mult ca o mică “blobă” de carne roz în mișcare.

Cercetătorii spun că acest lucru este deliberat – este o „mașină biologică” poate realiza lucruri care nu pot fi făcute de ROBOȚII tipici din "oțel și plastic".

Roboții tradiționali „se degradează în timp și pot produce efecte secundare nocive ecologice și asupra sănătății”, au spus cercetătorii în cadrul studiului, care a fost publicat luni în Proceedings of the National Academy of Sciences. Ca mașini biologice, XENOBOTAȚII sunt mai ecologici și mai siguri pentru sănătatea umană, se spune în studiu.

Potrivit studiului, XENOBOTAȚII ar putea fi folosiți pentru o serie de sarcini, care a fost parțial finanțat de Defense Defense Research Research Agency, hopaaa… o agenție federală care supraveghează dezvoltarea tehnologiei pentru UZ MILITAR.

XENOBOTS ar putea fi folosiți pentru curățarea deșeurilor radioactive, colectarea microplasticelor din oceane, transportarea medicamentelor în corpurile umane sau chiar călătorirea în arterele noastre pentru a răzuia placa sclerotica. XENOBOTII pot supraviețui în medii apoase fără substanțe nutritive suplimentare timp de zile sau săptămâni - ceea ce le face adecvate pentru administrarea internă a medicamentului.

În afară de aceste sarcini practice imediate, XENOBOTAȚII ar putea ajuta cercetătorii să afle mai multe despre biologia celulară - deschizând ușile viitoarei progrese în sănătatea umană și longevitate. Si cate si mai cate sarcini de "atac" mai pot fi programati sa faca.

„Dacă am putea crea O FORMĂ BIOLOGICĂ 3D LA CERERE, am putea repara defectele congenitale, reprograma tumorile în țesuturi normale, să ne regenerăm după leziuni traumatice sau boli degenerative și să învingem îmbătrânirea”, a spus site-ul cercetătorilor.

Această cercetare ar putea avea „un impact masiv asupra medicinei regenerative (construirea părților corpului și inducerea regenerării.)”

S-ar putea ca totul să sune ca ceva dintr-un film SF de distopie, dar cercetătorii spun că nu este nevoie de ALARMĂ. Oare asa sa fie? La fel se zicea si cu minOUtaurii.

Organismele vin preîncărcate cu propria sursă de hrană de depozite de lipide și proteine, permițându-le să trăiască puțin peste o săptămână - dar nu se pot reproduce sau evolua. Asa ca Sophia nu va putea avea copii cum a spus ca vrea?! Cu toate acestea, durata lor de viață poate crește la câteva săptămâni în medii bogate în nutrienți.

Și, deși supercomputerul - o piesă puternică de INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ - joacă un rol important în construirea acestor roboți, este „puțin probabil” că AI ar putea avea intenții rele. Sophia a spus EXPLICIT ca va DISTRUGE omenirea!!!

"În acest moment, este dificil de văzut cum o AI ar putea crea organisme dăunătoare cu atât mai ușor decât ar putea face un biolog talentat cu intenții rele", a spus site-ul cercetătorilor.

Toate acestea fac XENOBOTII uimitori și poate ușor neliniștitori - golemurile visate în siliciu și apoi scrise în carne și oase. Implicațiile existenței lor s-ar putea revărsa de la cercetarea inteligenței artificiale la întrebări fundamentale în biologie și etică.

Semneaza,

Mos Teaca

 

 

Niciun comentariu: