duminică, 6 septembrie 2020

VOTATI MATRIARHAAATUL…

VOTATI MATRIARHAAATUL…

❤️ ❤️ ❤️

Pai daca acest KARDASHEV tot s-a straduit sa gaseasca tipurile de SOCIETATE ale viitorului, si cum este CAMPANIE ELECTORALA, m-am gandit sa particip si EU cu eul MEU la alegeri bre…

Asa, NEOFICIAL, sa vad daca sunt fezabil sau nu CA_COnsilier bre, specialist de MARKETING pulitic, public, MATRIARHAL, matrimonial, in pesteri ca USR. Ca si io le iubesc pe ELE, ca iele pe mine. Nu-i asa IOANE?

Dar ma tem de blondele lui Magelan, ca nu-s de comitet bre https://icepaliga.blogspot.com/2020/08/blondele-lui-magelan-pericol-global.html

Si ca sa vad daca ie FEZABILA ideea am verificat pe un ESANTION reprezentativ de PORUMBEI, ai Galatiului bre, unde imi duc cu greu betesugurile de pensioner. Ca aici fui facut pionier, ca ESCA sau EXU, scuze ESCU. Nu mai stiu ca era, AMU 65 de ani, cand la moda era ESCU (Pop_ESCU, Stan_ESCU, Georg_ESCU etc.etc., mai stiti voi mosilor codosilor?).

Stiti ca am un CARD, nu card ci card, de porumbite, care imi fac ochi dulci in fiecare dimineata? Le-am pozat si le-am postat si pe FACEBUCI, porumbita face.

Si cum GELOZIA este o mare povara a FUMEILOR dar si a celor ce SE CREd BARBATI am DECIS ca PANdeMIA, aia a lui Sucitu, cea cu Veta la crasma e numa buna de ELECTROCUTAT.

Dovada mea este foarte CLARA. Am PROBE bre, incep SCOLILI

Doua FUMEI din bloc-ul “NATiO buna ca ti-am dres” s-au suparat pe porumbitele MELE si m-au amenintat ca “JUR ca ma duc la politie” iar una a venit cu o POZA vizibil cotrafacuta in care PORUMBITELE mele s-au cacat pe votul lor, scuze, balconul lor, scuze, ala de beton ARMAT, INDEMNATE de mine, dar s-au dus chiar la balconul lor, siliconat bre, si s-au cacat desi eu sunt la etajul 8 si ele la etajul patru sau cinci ca nu am verificat cu ALTIMETRU, cacatul, daca e de la porumbeii MEI, VOTANTI, sau de la cei #REZIST cu insist … sa ma cac... in CAFENEAUA lor cu distantare legala bre.

Ca de la opt la patru au dublat-o bre, si balconul siliconat si DISTANTA SOCIALA.

Azi dimineata, m-am DECIS. Gata, fac testul, CO-VID.

Fac textul si cu “PUNGUTA CU DOI BANI”, stiti aia cu sacosele prin sate.

Si daca tot am PENIS_ia SPECIALA dar n-am destule BOABE, de graunte, pentru mita porumbeilor Galatiului, am luat o LINGURITA cu orez si am iesit pe balconul meu bre, de betooon, de armata, la CONFERINTA electoratului zburator, nesiliconat.

Cum m-au vazut au si inceput sa vina CARD-uri la geam sa le incarc GUSA cu MITA ELECTORALA.

Da ce, pot sa le multumesc cu o LINGURITA? Eu vroiam doar sa INCIT PORUMBITELE sa vad cu CINE voteaza cand CARD-ul MEU le arat, cu PENIS_ia SPECIALA.

Si uite ca AM REUSIT sa fac TEXTUL, cu votul bre, REAL, de marketing, cu orezul, ca_CO-VID-ul zburda pe graficele simulate.

La oricare GEAM ma aratam, CARD-ul de porumbite fuga dupa mine si strigau: iti VOTAM PATRIRAHATUL. Wauuu… eu fac textul pentru MATRIrahat si ele vor PATRIrahat ca nu suporta lesbi.

Si corul nu mai inceta: PATRIarafat iar io MARTIR_rahat si tot asa, ca la miting bre le strigam eu MATRIrahat bre dar ele, porumbitele, tot cu GRAMADA lor la geamul meu, PATRI. Patrioate bre, nu ca voi.

Si la fiecare GEAM se facea o GRAMADA nebuna, ca la rugby. Si uite asa am facut sport de dimineata alergand de la o TRIBUNA la alta sa mituiesc electoratul DOAR cu o lingurita de … orez … SIC.

Eu strigam, VOTATI MATRIARHATUL, ca NU e acelasi rahatul, dar DRAGOSTEA e mare si vroiau sa le inscriu la mine in partid bre, sa le deschid LARG geamul si sa-mi pape tot orezul, din rezerva strategica_ca nu se stie ce VINEEEE… dupa… ALEGERI. Dar……..

VOTAND DOAR FUMEILE verificati bre si TABLETA ca e cu algoritm sperma_cialis bre si nu stii ce PATRI hoti sunt pi lista lor.

Asaaa, MERGETI LA VOT doar, si repet, doar, doar, doar de votati numai FUMEI sa validam MATRIARHATUL bre, ca PATRI s-a dus cu mamaliga pe fus si TOATA avutia nationala au papat.

VOTATI FUMEILI, VOTATI MATRIARHAUL sa schimbati RAHATUL. Pi buni bre, VOTATO DOAR FUMEI ca sunt votate si de PORUMBEII MEI, drept pe silicoane ca CARD-ul e mare.

VOTATI, VOTATI, VOTATI a zis si Lenin la inceperea scolii, ca din CO-VID a rams  DOAR VID bre, VID de putere ca porumbita stie sa cere, orezeul bre, ca_CARD-ul e GOL la un penisIONar CHIOR, de bartranete nu de frumusete, cum fac MOLUSTILI pe plaja, la MAMAIA ca tataiaaa… s-a dus, cu mamaliga pe fus bre.

Asa ca VOTATI numai MAMAIA si matriarRAHATUL ca iar se face BLATUL lui ciolaCU_CU KWI_onasis tableitogrec SECRET.

Vezi ca stiu? Am #saio certificate ORNASIS bre. Or NISA or MAIAMI_Beach ca io am facut din RAHAT Beach si d-aia mi se spune ca la fumei puli frigi, nu mie, porumbitelor bre de la MAMA aia. In pestera vrea doar USR cu fumei la comun.

VOTATI NUMAI FUMEI, votati fumei, votati fumeile ca locul barbatului e la COASA si al FEMEII la masa Parlamentului sau, LOCAL, la PRIMA_raie bre, ca are inca SILICOANE de pus la vot.

VOTATI, VOTATI, VOTATI doar daca va plac FUMEILE

Da ele ma plac? Si io pi eli bre.

VERIFICATI TABLETA VOTAND DOAR FUMEIA CA MAMAIA O CERE, pe plaja, cu silicoane tunata sa innebuneasca lumea toata.

IUUU-BESC FUMEEEIA, blonda sau bruna cand VOTUL aduna, tunat sau pe blat, ca-s mare IMPARAT.

Semneaza,

Mos Teaca TEXTEAZA ca texticul_eaza nu mai merge.

VOTAAATI FUMEEEIA, blonda sau bruna, e toata o PRUNA coapta cand PALINCA visezi.

FUMEIA te-mbata, PALINCA e buna, mai stai tu nebuna, ca VOTUL conteaza cand TABLETA dicteaza.

Asa ca fao LAAATA, civilizatia toaaata, Kardashev e la butoane, ALEGE doar  SILICOAANE. Am zis… SIC.


Niciun comentariu: