duminică, 23 august 2020

“BLONDELE LUI MAGELAN” PERICOL GLOBAL?!

Un ASTEROID este un corp ceresc rece foarte mic, cu dimensiuni cuprinse între câtiva zeci de metri și până la câțiva kilometri, care se învârte (orbitează) în jurul Soarelui. Asteroizii sunt mult mai mici decât planetele, din care cauză sunt numiți uneori și "planetoizi". Cei mai mulți asteroizi își au traseul între orbitele planetelor Marte și Jupiter, formând așa-numita Centură de asteroizi. Întinderea ei totală este de circa 2,0 - 3,4 Unități Astronomice (UA).


Centura Kuiper este o regiune a Sistemului Solar EXTERIOR similară centurii de asteroizi, însă mult mai mare ca dimensiuni şi cuprinzând mult mai multe corpuri. Centura Kuiper este cuprinsă între 30 şi 50 UA. Forma reală este de fapt de tor, nu de inel subţire.

Centura lui Kuiper este un câmp uriaș format din reziduuri cosmice, asteroizi, comete și planete pitici, aflat la marginea sistemului nostru solar. Cum New Horizons a trecut deja de Pluto, cea mai îndepărtată planetă de Soare, Centura lui Kuiper este următorul obiectiv al navetei. Nu a durat mult și primele obiecte din acestă zonă deja încep să fie observate de New Horizons

Centura lui Kuiper este de altfel o zonă EXTREM de POPULATĂ cu tot felul de obiecte spațiale cum ar fi COMETE, ASTEROIZI sau PLANETE PITICE, iar obiectul cazut pe Terra ar putea fi oricare dintre acestea.

Ei acum ATENTIE!!! Stirea exploziva. 

Studiul RECENT al unor asteroizi (netot-teoriti) cazuti pe pamant contin elemente si compusi chimici ce NU POT provini dicat di la fiinte vii. Se pare ca si viata de pe Pamant provine TOT de la asemenea meteoriti.

Dar… culmea, astazi se spune ca multi germeni PATOGENI si inclusiv VIRUSI sunt adusi de … meteoriti, unii foarte vechi cazuti si in zonele Arctice si Antarctice care au si ALTI patogeni terestri CONGELATI.

Incalzirea globala ii aduce la VIATA si de aceea se zice ca URMEAZA o alta pandemie NECUNOSCUTA mai ales ca ultimii meteoriti au cazut CHIAR in zone populate. 

Cautatorii de meteoriti, ca si arheologii artefactelor egiptene, aduc INVOLUNTAR la suprafata noii patogeni “TUTANKAMON” fiindca analizele arata ca sunt destul de multi asteroizi care intersecteaza orbitele planetare din care unii au veniti, incredibil, chiar din ADANCUL Universului.

Ce patogeni cara si cometele dar si porumbeii mei care mi-au adus stirea pe un biletel pus in “seiful” ce se autodistruge dupa accesare, seif venit din Universul parallel numit “Blondele lui Magellan”?

Micul Nor al lui Magellan este legat de Marele Nor printr-un pod de gaze și de stelele denumit Podul Magellanic. El contribuie în general la Curentul Magellanic, o structură smulsă celor doi Nori de către forțele de maree galactică ale Căii Lactee

Blondele vin din Micul Nor bre... si de aia sunt MICI fiind la mintea Caii Lactee

Retineti!!! Micul Nor al lui Magellan este o galaxie pitică. Acesta are un diametru de circa 7.000 de ani-lumină și conține mai multe sute de milioane de stele. Micul Nor al lui Magellan are o masă totală de aproximativ 7 miliarde de ori masa Soarelui nostru.

Marele Nor al lui Magellan este o galaxie-satelit apropiată, a galaxiei noastre, Calea Lactee. Situat la o distanță puțin mai mică decât 50 kiloparseci (≈160,000 ani-lumină). De aici sunt si Brunetele vopsite Blond bre... si care nu le inghit pe “Blondele lui Magellan

Acum intelegeti de unde vin “Blondele” cu CO-VID, mai mult VID datorita mareei galactice a Căii Lactee, Blonde care m-au atacat din cauza porumbeilor spioni intergalactici? Se ascund ca sunt EXTRATERESTRE bre si ele fac ravagii de acum. FERITI-VA de blondele electorale.

Hei DSP si Arafat ce faceti cu EXTRATERESTRELE? Vor sa candideze la alegeri bre…

Semneaza

Mos Teaca_care nu stie ce sa le faca

Voi ce ziceti sa le fac?

Niciun comentariu: