joi, 20 august 2020

PLANUL GLOBALISTILOR ESUEAZA !?!

https://www.academia.edu/43902458/PLANUL_GLOBALISTILOR_ESUEAZA

Sunt tot mai dese informatiile din surse credibile, verificate si din alte perspective si proveniente care demonstreaza ca OMENIREA se afla in pragul unei SCHIMBARI globale controlate de "ENTITATI" diferite.

Ceea ce este universal cunoscut este Planul NOM, astazi el este in corelare si cu OMS si ONU, pentru utilizarea asazisei pandemii de COVID doar ca si MOTIV de coagulare a GUVERNULUI MONDIAL care, ATENTIE !!! va fi, probabil, acceptat iata din septembrie 2020 la sesiunea ONU pentru gestionarea GLOBALA a BUGETULUI ONU (OMS) al pandemiei.

Interesant este de retinut ca, inca de la inceput, chinezii au acuzat tarziu, abia dupa “inculparea publica”, tintita, ca fiind ei NASUL pandemiei actuale si dezvaluie inplicarea americanilor si a NOM in finantarea si declansarea ATACULUI biologic. Trebue retinut ca exact asupra Wuhan a avut loc, ANTERIOR, un atac concertat cu o lovitura ELECTROMAGNETICA de "orbire" ce a UCIS si cateva milioane de chinezi dar, culmea, China nu a reactionat. Oare de ce? Picatura chinezeasca? Rabdarea? Stiau ce urmeaza dupa arta lui Sun Tzu?

Acest fapt a fost speculat apoi contra Chinei, cum ca ea a pregatit, singura, “scaparea” si infectarea cu COVID atat a chinezilor pentru a justifica moartea atator nevinovati dar si a lumii. Asa o fi ca “ceva e putred si in Danemarca”.

Parca in tandem cu chinezii, vin si serviciile de informatii militare rusesti care fac oficiala o informatie, argumentata, cum ca, PANDEMIA este un scenariu global declansat de NOM si corporatisti pentru a USURA instalarea Guvernului Mondial ce trebuia instalat, OFICIAL, inca de acum trei ani, la sesiunea ONU din septembrie.

Astazi se doreste ca sesiunile G-7 (G-8 fara Rusia) si apoi, impreuna cu G-20 sa fie cei care au creat (fondat) NUCLEUL necesar la sesiunea din ianuarie 2021 a reuniunii de la Davos, unde sa se accepte (impuna) pe langa o cotizatie de 10% din PIB-ul statelor, ca si BUGET GLOBAL de sprijin SI crearea acelui organism al OMS de "contracarare a efectelor pandemiei", in fapt primul MODEL de guvern mondial.

Inteligenta miscare, “pas cu pas” de recunoastere globala a noului GUVERN de conducere a PANDEMIEI ca si pacaleala necesara.

In fapt, un mijloc OFICIAL de instaurare a unui organism MONDIAL de gestionare a pericolului PANDEMIEI ce va TREBUI sustinut inca multi ani fiind un mijloc perfect de terorizare a populatiei ca sa accepte RESTRICTIILE maxime, de SCLAV, gen STARE DE URGENTA, fiindca NOM a pierdut copilareste oportunitatea anuntului crearii, de ei, a VACCINULUI (un fapt mediatizat ca imposibil pentru virusul ARN) dar..., au aparut iar chinezii cu o “gaselnita” pentru adenovirusulblegit” cu care sa forteze, ca si pana acum la tipurilor de vaccin AND, un vaccin “NOU” dar … antic si de demult din punct de vedere stiintific dar... despre care s-a evitat ABERANT a se publica si cunoaste, OFICIAL adevarul.

BANUL si negocierile pentru a finanta un vaccin au intarziat OMS si NOM sa fie PRIMII si au luat plasa sperand la AFACEREA lor globala.

In paralel cu aceste SCENARII tembele de instaurare a unui sistem DICTATORIAL GLOBAL, scenariu acceptat “pas cu pas” de restul tarilor, romanii parca sunt pe FELIE si fac exact scenariul “DICTATURII HALATELOR ALBE”, conduse de la nivel global, intai de OMS si apoi de organismul de gestionare a BUGETULUI realizat din 10% din PIB-ul global. Genial, nu?

Iata insa ca, Rusia si China, au rupt randurile, impreuna cu alte state de pe glob si, continua sa decida SINGURE ce sa faca SOCIAL si ca NOU JANDARM.

In replica, fie FAKE NEWS fie real, serviciile de informatii din mai multe state, contradictorii, au lansat ipoteza, documentata, ca exista o INTELIGENTA ARTIFICIALA necunoscuta INCA, inteligenta care ca si in MATRIX a creat un INCUBATOR de corectare GENETICA a omenirii pentru a fi APTA unei continuari a vietii in APA, in AER (cu compozitie diferita), sub PAMANT dar si pe oricare corp ceresc propice colonizarii (vezi deja Luna). 

Aceasta A.I., practic ne-a INTERZIS sa avansam continuarea zborurilor cosmice si abia azi, cand China, si multe alte state diferite (vezi India, Israel etc.), dar si ca FIRME particulare diferite au dezvoltat si dezvolta proiecte de colonizare a Universului

Chinezii sunt deja pe Luna. Americanii ar avea deja BAZE si pe Marte. De ce atunci se opune A.I.? Simplu, sa ajute GENETIC la crearea specie umane compatibile MEDIILOR diferite de supravietuire in Univers si a acceptat … PANDEMIA pentru a avea “materia prima” necesara ACASA.

Prima reactie a NOM iata ca este BLOCAREA cercetarii spatiului cosmic, “de oricine”, lansand acele ROIURI de sateliti care sa devina SI gunoiul” ce “accidenteaza tintit” orice incercare de EVADARE de pe Pamant fara acordul NOM care ar avea legaturi si cu unele entitati ale A.I. ce controleaza Terra.

Multe par a fi FANTASME si FAKE NEWS-uri dar apar tot mai multe ARGUMENTE ale existentei acestor scenarii APOCALIPTICE chiar de la diferitele servicii de informatii, predilect militare.

ASCUNDEREA cadavrelor COVID si refuzul unei autopsii CORECTE, genereaza permisivitatea instaurarii DICTATURII si, chiar si la noi, vedem TAMPENIILE gen GAGA, dupa cum a zis chiar Mandolina.

Tot mai multe state CONDAMNA MINCIUNA COVID SI MAI ALES JONGLAREA CU INFECTARILE SI MORTII doar pentru INTERESUL FINANCIAR CREAT DE PANDEMIE.

In FAPT, chiar si la noi, serviciile de informatii sustin JOCUL globalistilor si ale OMS (NOM) si, la sesiunea ONU din septembrie 2020 vom auzi, probabil, vocile de instaurare a DICTATURII GLOBALE indeosebi contra Rusiei si Chinei care IAR au furat startul, dar si a statelor lor satelit.

BANUL este inca PUTEREA dictatoriala DAR si LUMEA cauta solutii noi de eliminare a DOMINATIEI FINANCIARE devenita arma corporatista naucitoare.

MEDITATI si informati-va si singuri nu numai dupa IMPUNERILE ELECTORALE VICIATE.

Sunt state ca Nigeria, Congo, Iran, Irak, Pakistan, Afganistan, China !!! (unde sunt 400 milioane crestini) etc.etc. dar predilect in tarile musulmane, care duc un RAZBOI de MARTIRIZARE a crestinilor cu atrocitati incomensurabile. Vedeti si singuri ce inseamna REAL doctrina NOM si relansarea RAZBOAIELOR religioase in atingerea scopului global al NOM.

A fi ORTODOX sau mai ales PATRIOT este o atitudine SUBVERSIVA si iata ca devine o INFRACTIUNE fata de tendintele DICTATORIALE ale globalistilor.

Duminică, 16 august 2020, au fost comemorați martirii Brâncoveni și se îndeamnă la conștientizarea violențelor împotriva creștinilor pentru prima dată în cadrul unei zile naționale.

Opt creștini sunt uciși în fiecare zi pentru credința lor la nivelul întregii lumi, arată statisticile Open Doors (vezi https://www.opendoorsusa.org/?_ga=2.169476388.442380127.1598001520-1828084639.1598001520,) o rețea mondială de ONG-uri creștine non-profit. Organizația a raportat un număr de peste 260 de milioane de creștini care au fost persecutați în perioada 01 noiembrie 2018 – 31 octombrie 2019. Sursa:

https://basilica.ro/prima-zi-nationala-pentru-comemorarea-martirilor-brancoveni-si-de-constientizare-a-violentelor-impotriva-crestinilor/

Semneaza,

Mos Teaca fara TEACA_ca nu mai are sabia lui Damocles.

2 comentarii:

simona rodica Johansson spunea...

Moș Teacă, unde ai pierdut sabia..ceea?

Ioan CEPALIGA spunea...

In negura timpului. Azi din Mos Teaca am ramas DOAR Mos