marți, 4 august 2020

SPERANTA EXISTA, SCHIMBAREA ESTE INEVITABILA, DAR CE FACEM DUPA?

AZI, in 2020, se gndeste INCA dupa retetele NOM
DRAGII MOSULUI FIINDCA ATAT TIMP CAT VOI, POPULIMEA, INCA MAI DORMITI CAND CEILALTI S-AU TREZIT NOI si Q-ANON-ii VOR LUPTA PENTRU VOI, ONION-ii.
ZIUA LIBERTAII GLOBALE E APROAPE, FITI INCREZATORI SI AJUTATI-VA INTRE VOI DRAGII MOSULUI.
Au aparut insa si FUTUROLOGII LUPTATORI 
GENERATIA Q
Puteti gasi INGINERII extrem de diverse ale GANDIRII FUTUROLOGICE dar TOATE fara de Dumnezeu. GANDITI voi dupa principiile lui Hristos, VIITORUL VOSTRU
Daca privim la numeroasele SCHIMBARI istorice, constatam ca e mai usor sa declansezi SCHIMBAREA, fie ea si VIOLENTA, razboi sau monopolul “BAIETILOR DESTEPTI” dar, ca si in Parlament, toti se zbat sa schimbe puterea unor SMECHERI cu puterea altor SMECHERI mai smecheri fara sa gandeasca la o UNITATE DE VOINTA pentru o societate a MUNCII, a BUNASTARII, cu DOCTRINE ARMONIZATE, UNITARE foarte bine gandite fie si de “sfatul batranilor” care sunt relicve pentru tinerii expansivi.
Si totusi MUNCA L-A FACUT PE OM, OM. Unii au ramas la stadiul de RAPITORI (RAPTORI)
A conduce mase mari de oameni nu este o JOACA sau RULETA RUSEASCA.
Este STIINTA si modelul nu poate fi conturat daca nu exista acea SIMTIRE si GANDIRE spre o organizare cu principiile lui Hristors.
Pare imposibil dar faptele si sistemul se regleaza in final pentru a EDUCA munca si creatia. Putorile (cei indestulati), hotii (cei flamanzi), aventurierii (cei nelinistiti in a cunoaste PISCURILE creatiei divine), “baietii destepti” avizi dupa averi nemuncite si care fenteaza PRINCIPIILE lui Hristos vor exista si vor perpetua asa cum istoria a dovedit-o.
Dar POETII, SCRIITORII, ARTISTII vor crea ARTA din placere, din faptul ca SENTIMENTELE lor depasesc “cutiuta umana” si se REVARSA in creatii acceptate sau nu de CENZORUL populime.
La fel si CONSTRUCTORII, CERCETATORII, MANAGERII de  SISTEME si SUBSISTEME vor continua sa fie nelinistiti de dorinta de perfectiune daca BANUL si ORGOLIUL nu-i va CORUPE. De aceia este nevoie de principiile lui Hristos.
OMUL are nevoie de SANATATE, hrana, casa, o familie, copii si EDUCATIE, foarte multa EDUCATIE in spiritual principiilor lui Hrisatos.
NIMENI dar absolute NIMENI nu va putea trai in 7 case simultan, sa manance 10 purcei deodata, mielusei sau sa bea un butoi cu bere, vin, tuica, sau sa CONSUME mai mult decat ii permite organismul. Restul este RISIPA daca nu creaza PLUS PRODUS SOCIAL.
Omul ARE DREPTUL la absolut TOT ce-si doreste numai si numai contra MUNCII CREATIVE pentru care sa primeasca acele CREDITE RECOMPENSA pe care sa le consume LEGAL dupa munca sa.
ACUMULAREA DE AVERI peste consumul firesc, dupa cerintele sale existentiale si de creatie, conduce la acele POLARIZARI ale averii globale ca si pana acum, conducant catre un COSUM RISIPITOR si in esenta neomenesc. Numai aceasta LUPTA A CONTRARIILOR cu o cenzura dupa principiile lui Hristos poate determina aparitia acelei DOCTRINE CREATIVE, de stimulare a FERICIRII UMANE INDIVIDUALE pana la limita decentei colective.
EXCESELE duc la distrugere. De asta LUPTA azi tot mai multi indivizi.
Mama spunea adesea “TOT CE-I MULT NU-I BUN” si asta fiindca FACE RAU CHIAR CONSUMATORULUI dar si apropiatilor si colectivitatilor.
Si totusi NU MILITEZ pentru un FALANSTER, asa cum a existat la noi, fiindca daca MEDIUL nu permite fericirea unei colectivitati se ajunge la JAF si acumulari, sa le spunem NECONFORME cu principiile lui Hristos.
SANATATEA, EDUCATIA, FERICIREA FAMILIALA sunt liantele acceptarii GLOBALE a principiilor lui Hristos.
Milueste-ne Doamne si indruma-ne pasii spre PACEA DE 1000 DE ANI.
Au existat si selectiile spartane pentru a FORTA aparitia unei societati SANATOASE dar existenta JEFUITORILOR dintotdeauna, a acelor TRIBURI, POPOARE AVIDE dupa bogatii nemuncite a distrus orice incercare de EXTIRPARE a razboaelor si NEDREPTATILOR.
Este doar o provocare la o GANDIRE SOCIALA INTR-UN DUMNEZEIESC PRINCIPIU AL DREPTATII.
E nevoie de mai multe meditatii ale GRUPARILOR SPERANTEI GLOBALE (fie Q fie chinezesti, fie rusesti fie africane sau aborigine, romanesti sau grecesti, etc. etc.) pentru a gasi si OPERATIONALIZA acel management CONSTRUCTIV, divin.
Fiti dragii mosului GENIILE CREATIVE ale VIITORULUI OMENIRII meditand si operationalizand PRINCIPIILE VIITORULUI.
Omenirea merita PACEA DE 1000 de ani si expansiunea umana in galaxiile FERTILE ale divinitatii CREATIEI lui Dumnezeu.
Cea mai PARSIVA FIINTA a devenit, din cauza acestor nedreptati si polarizari de resurse, OMUL care a trecut de la grupurile de “baieti destepti” la JAFUL GLOBAL ORGANIZAT DE SCHIZOFRENIA PUTERII ACUMULATE.
PUTEREA CORUPE DIRECT PROPORTIONAL CU SCHIZOFRENIA PUTERII DETINUTE.
SPERANTA EXISTA si iata ca OMENIREA incepe a se TREZI dar oare suntem PREGATITI VIITORULUI FERTIL sau ajungem sa schimbam o grupare cu alta grupare JANDARM si de forte oprimante?
PREZENTUL confirma aparitia MinOUtaurilor, a incubatoarelor MATRIX de formare a populimii sclavagizate, TOTAL controlabile fara a pune bazele relationale ale CIVILIZATIEI VIITORULUI.
JEFUITORII au CONSUMAT pana la DISTRUGERE fiecare INCERCARE de creare a unei DREPTATI UNIVERSALE. ONU si FINANTELE au devenit principalele surse de NEDREPTATE GLOBALA si de distrugere tintita precum OMS si pandemiile lumii ca nu e doar SARS CoV 2 ci extrem de numeroase LICENTE ale distrugerii programate.
Dumnezeu sa va indrume pasii spre un VIITOR AL DRETATII SOCIALE SI SPIRITUALE in spiritual principiilor lui Hristos.
Va recomand sa vizionati cel putin partile 1, 2 si 9 si 10 din PRABUSIREA CABALEI ce INCA le mai gasiti pe youtube. Nu stiu cat timp fiindca RAZBOIUL E GLOBAL
https://www.youtube.com/watch?v=cBmqrBhvAbY  aici este PARTEA 1
https://www.youtube.com/watch?v=eWb_KSAjZCk partea a 2-a
https://www.youtube.com/watch?v=eXt71HakANs partea a 9-a si apoi ULTIMA
https://www.youtube.com/watch?v=PdSfHflMxjk partea a 10-a
Cu siguranta va va OBLIGA la meditatie asa cum v-am recomandat in acest articol. Cei care doriti cautati se partile 3,4,5,6,7 si 8 dar si alte documentare vizavi de VIITORUL OMENIRII. Sunt postate pe YouTube dar si pe dark-web sau deep-web pentru cei CALIFICATI.
VIITORUL se construieste ACUM.
SPERANTA a declansat SCHIMBAREA, de acum IREVERSIBILA.
Cine castiga ia TOTUL, fereasca Dumnezeu de o NOUA DICTATURA ca va fi EXTINCTIA.
Va doresc GANDURI BUNE, CREATIVE si implicare ACTIVA in conturarea VIITORULUI vostru ca sa nu deveniti SCLAVII VESNICI.
Semneaza, 
Mos Teaca

Niciun comentariu: