sâmbătă, 8 august 2020

TRUMP: Sunt o "PERSOANĂ INTELIGENTĂ"


 

Scris si publicat in 13-12-2016 

https://icepaliga.blogspot.com/2016/12/trump-sunt-o-persoana-inteligenta.html

Recitind articolul sunt SIDERAT cat de bine l-am descifrat pe noul presedinte al SUA abia ales si inca NEINSTALAT eu avand doar EXPERIENTA mea, experienta cu profilul AFACERISTULUI DE TOP.

Priviti fotografia si incercati, pentru VOI, sa va faceti o parere, ca si un exercitiu, de cunoaste a “personajului”. Ar mai trebui sa fi cunoscut un afacerist de top ca sa intelegeti EXACT ce spun DAR DACA CITITI ARTICOLUL VETI ZAMBI SINGURI.

Era in perioada cand Trump a intrat cu “bocancii” in serviciile de informatii, CIA in mod deosebit, dar si NSA, prin convergenta. STRICT ca un afacerist, mai ales ca era acuzat de “incompatibilitate” cu functia de presedinte.

Culmea, AZI nu mie “facebuci” mi-a blocat postarile, si chiar pe acesta, in prima instanta, fiindca mi-a fost STERS lucrul cand NICI NU-L TERMINASEM dar l-a blocat ATENTIE!!! pe Trump si ia sters postarile de pe “facebuci” iar 130 si ceva de pagini au fost blocate ca fac CAMPANIE PRO-Trump. Parsiv, nu? Exact ca la noi au fost MITUITE si serviciile MEDIA ca sa faca JOCUL globalistilor corporatisti la alegeri. Iar STS (cu tableta) sunt gata sa executete ORDINELE, pe bani frumosi bre si la noi.

Daca, fereasca Dumnezeu, nu iese Trump din nou presedinte, potrivit prognozelor unor redutabili ANALISTI, in cel mult 10 (zece) ani, Terra va suferi un NOU CATACLISM, mult mai distrugator decat actuala pandemie. Cautati, nu este un Fake News.

De ce? Fiindca este ABSOLUT NECESAR sa fie luate unele masuri GLOBALE pentru a RE-echilibra HABITATUL umanitatii, in TOATE lanturile trofice DISTRUSE de inconstienta corporatista. Retineti ca Trump a fost si INCA mai este impotriva "jocului cu incalzirea globala" dar el este pentru restabilirea PACII si inchiderea INTUNERICULUI pentru inca 1000 de ani. NECESITATEA este de o urgenta extrema fiindca sunt in derulare unele scenarii de noi CATACLISME pentru a stapani TOATE resursele TERREI.

Priviti la media globala si vedeti ce CAMPANIE au pornit fiindca AU INCEPUT ARESTARILE DE TOP mult prea devreme si n-au avut timp sa consolideze “AFACEREA ANTI-PREZIDENTIALA”. Exact ca la noi cu DNA? Va este cunoscut?

Vor mai urma MULTE surprise ale RAZOIULUI FINAL GLOBAL fiindca la mijloc sunt si BANI, foarte multi BANI dar si pozitia de LIDER GLOBAL. Cine castiga, ia TOT.

RAZBOIUL este parsiv rau, fiindca i-au blocat accesul chiar si la SURSELE intelectuale de “intelligens” ca si fost AFACERIST ca sa nu mai aiba un MARKETING fain. Ati vazut mai sus ce poate face un experimentat prapadit ca mine in cercetarea de marketing. La nivel SUA sunt insa experti de top. Numai la NOI liderii fac “mangealac” sau “freaca menta” dupa sloganul 1989 “fa-te ca lucrezi” sau “ce ai facut in ultimii cinci ani?CALIFICAREA tine DOAR de mita sau donatia catre partid.

TOTUL SE INVARTE DUPA SURSA DE BANI CORPORATISTA.

Citind articolul, veti spune singuri daca este sau nu CORECT mai ales ACUM dupa patru ani de mandate derulat dupa cum am previzionat sau … nu. Dar ar trebui sa cunoasteti si un AFACERIST DE TOP ca sa vedeti de unde aceste deductii foarte CLARE. Basescu era DOAR un LUP de mare ciripitor si nu AFACERIST. In afaceri era doar un mucos desi are cazuri MARI, ACOPERITE si gandite de alti mafioti..

Am recitit, fiind articole din aceiasi ani, si prognoza cu PANDEMIA si RAZBOIUL BIOLOGIC ce se pregatea si experimenta inca de pe atunci si chiar mai devreme. CITITI si va minunati ce scriam in 2016 si mai inainte in 2015. Este, fara lauda, nemeritata, un prognostic excelent. CONFIRMAT dupa acesti ani.

https://icepaliga.blogspot.com/2016/05/se-pregateste-un-atac-biologic-global.html - 2016

http://icepaliga.blogspot.com/2015/09/o-monstruozitate-de-iresponsabilitate.html - 2015

Azi e doar intuitiv ce scriu, din experienta acumulata timp de 15 ani in MEDIILE DE AFACERI semnificative ale timpului meu, de implicare activa, din care 12 ani numai la MAIRON.

Si fiindca este sambata, scuze “rambata” poate si CITITI sau… stati la masa cu o palinca grasa si pastrama gustoasa? “Poftiti la masa, cu ce v-ati adus de acasa! Omul va invita de rusine, cine are obraz nu vine, ca e marfa de contraband bre”. Sa va stea in gat daca nu ati mers la MARE ca e prea MARE. Eu am imaginatie si am pe masa tot ce v-am imbiat sa visati, SIC si iar HAC ca m-am ametit.

Spor la CITIT ce v-am ciripit, ca OCULTA e CALARE pe mine. Vineee… TABLETA si la voi ca STS e cu NOI.

Semneaza,

Mos Teaca

Niciun comentariu: