duminică, 9 august 2020

CITITI VA ROG ARTICOLUL CA ARE FOARTE MULTE CHICHITE, DE EXCEPTIE, IN PROFILUL LUI TRUMP!

Reiau cu CONCLUZIILE mele ACTUALE sa va starnesc la citit linkul de mai sus.

TRUMP: Sunt o "PERSOANĂ INTELIGENTĂ", nu am nevoie de informări și de informații în fiecare zi.

Oare e CORECT? Ce este true, correct or false, lie, fake etc.etc.? JOCURI, jocuri si iar jocuri de intelligens specializat sau involuntar STEAG FALS. Atunci ce facem? MARKETING bre, cercetare.

Am REVENIT CA SA CITITI si nu veti regreta, GARANTEZ bre populime inepta, IDIOATA, fiindca TRUMP este un COLOS, un actor si AFACERIST devenit un presedinte UNIC.

Azi lumea se teme de GANDIREA lui de exceptie in a demasca "boala" corporatista cu care s-a confruntat o VITA de om.

Afirmația lui Trump  "Sunt o "PERSOANĂ INTELIGENTĂ"" vine în condițiile în care, media continua scandalul din campanie cu acuzații tip Radio Erevan, ZIARISTIC, POLITILIZAT.

Trump a contestat Reportul Devin Nunes, numind evaluarea "ridicolă" mai ales că el a mai spus că Hillary să se ocupe de sănătatea ei și nu dorește continuarea anchetei PENALE a FBI.

Concluzie de afacerist bre po-pulime.

“Intai IESI cat mai repede din rahat (management american) si abia apoi te ocupi si de ANALIZA cauzelor de schimbat” este si slogamul … Costel MIRON patronul MAIRON..

Într-un interviu post-electoral, rar pe temă, care a fost difuzat abia duminică, 11-12-2016, Trump a argumentat de ce el NU A PRIMITSinteza zilnică de informații” (primita insa de HILLARY), SCUZÂND, CU FLER, SERVICIILE DE INFORMAȚII pentru restricțiile impuse la informarea președintelui ALES.

Nu uitați că Trump nu e POLITICIAN ca să despice firul în patru, el este AFACERIST, repet A-FA-CE-RIST și nu-l interesează balastul de informații.

Hardul” lui mental TRIAZĂsupa/borsul” de informații după EVENIMENTELE IMPORTANTE pentru a sesiza TRENDUL și nu bârfa.

Exceptional !!! Parca-l vad pe Peter Ferdinand Drucker - un consultant de management, mai exact „fondatorul managementului modern“. Bre pulitic-ienilor, ati auzit de el?

După o activitate, directa, de peste 15 ani, în mediul de afacere, am avut onoarea să întâlnesc pe SINGURUL afacerist din sutele de afaceriști și jucători din piață cu care am avut contact, in ACEASTA viata, și care a avut exact aceiași reacție ca și Trump. Sau invers, Trump a fost ca si Costel MIRON !!! OK?

Este vorba despre patronul firmelor MAIRON, cu care am lucrat în ultimii mei 12 ani de consilier, continuu, un fost căpitan de cursă lungă cu o experiență excelentă de afaceri în melanjul mafiot al porturilor lumii. Vorbește și acum o engleză „comercială”, portuară, prin care este imposibil să nu fie înțeles chiar și de chinezi sau africani în solicitări și oferte. Are un fler și un smell/miros de afacere UIMITOR și conduce un dialog FANTASTIC cu oricare interlocutor la negocieri pe care-l face ATENTIE!!! OBLIGATORIU să nu mintă și să-și deconspire copilărește țintele.

Asta ERA excelenta EDUCATIE de la Institutul de marina Constanta.

ESENȚA acestui comportament este dat de SISTEMUL său SPECIFIC de asimilare și informare PROPRIE.

EXACT cum cere iată și Trump la nivelul SUA. Fler de afacerist, de exceptie!!! UN ARTIST.

Nu-l interesează pe niciunul și NU VOR SĂ AUDĂ despre elemente de “bârfă” (ca supapă de refulare stress, ce o refuza) iar in analizele de informare pe care i le făceam, tot zilnic, mi-a cerut să nu-i mai scriu NIMIC despre elementele COMUNE ale mediului de afaceri și să-i dau doar TENDINȚELE și SCHIMBĂRILE inerente și, DACĂ SUNT CAPABIL să-i ofer SPECTACOLUL (ce metafora grozava a gasit) identificării OPORTUNITĂȚILOR de afaceri, DE ORICE TIP după care își ghida apoi SINGUR modul de lucru și derularea agendei sale de afaceri.

Restul sintezelor nici nu le mai citea.

De aceia scriam doar ATENȚIE !!! și de aia marcam cu altă culoare la informațiile de interes.

Sinteza balast” rămânea valabilă doar celorlalte categorii de directori și șefi de serviciu care necesitau o formare-informare de atitudine, ziaristica.

Miron era VARFUL topurilor de afaceristi, EXACT ca si TRUMP in relatia cu Comunitatea de Informatii.

Spunea foarte clar:

Nu vreau să-mi încarc memoria cu NIMICURI, la care să mă gândesc involuntar și să-mi scadă randamentul de JUCĂTOR în AFACERI”.

Va amintiti de expresia lui Basescu ce dorea sa fie “un presedinte JUCATOR”? Aceeasi AMPRENTA a EDUCATIEI de exceptie a Institutului de marina “Mircea cel Batran”. EDUCATIE MILITARA pe care si io, micutul idiot de exceptie, am asimilat-o de la varsta de 13,5 ani si pana azi, devenit Mos Teaca, bou nu nu vaca bre popuilime idioata.

Ei, l-am comparat pe Trump cu un veritabil LUP dar nu de mare ci IN AFACERI si iata ca timpul, astazi, mi-a dat dreptate.

Trump este GREU de interceptat cum gandeste dar te face SA FACI CUM VREA EL, si nu aiurea ca asa dorea … Basescu, ci extreme de EFICIENT, EXACT precum Miron, EXCEPTIONAL. Vezi carisma Trump-Basescu, e FAINA, actori versati.

Asa a ajuns de la o firmulita de cartier la NR.1 in TOP FIRME MARI din Romania in domeniul sau CAEN.

Exact sloganul “America FIRST”, nu? Si iata ca si firma MAIRON a devenit FIRST bre populime pulitica de cartier dambovitean.

CITITI linkul de mai sus

 Semneaza,

Mos Teaca


Niciun comentariu: