vineri, 7 august 2020

A INCEPUT MAI DEVREME PLEIADA ARESTARILOR LIDERILOR LUMII DAR CE URMEAZA VA FI NAUCITOR

Romania unde te afli? In ce matrapazlacuri ai intrat? Crima uciderii intregii familii Ceausescu se simte si azi. In Romania ce URMEAZA, sa va intrebati cu multa atentie? Dumnezeu sa fie cu voi !!!

Vedeti dragii mosului clipul STRATEGIC din SUA, arestari lansate mult prea devreme fata de alegerile ce urmeaza. 

Nu mai exista rabdare fiindca DECADENTA, CRIMAPROSTITUTIA, AVARISMUL pentru resursele de destrabalare si adrenalina asaziselor "sporturilor extreme" distructive inclusiv TRAFICUL de PERSOANE tot pentru adrenalina SCLAVIEI, URII si CRIZEI de PERSONALITATE a adus omenirea in pragul NECESITATII URGENTE a unui nou POTOP de curatire a creatiei divine de schizofrenia distructiva.

CAUZA

Distrugerea existentiala a fiintei umane, a lipsei locului de MUNCA, a unei LOCUINTE, a dragostei FAMILIALE, a lipsei COPIILOR si capacitatilor de EDUCARE si CREATIE, a SANATATII, inclusiv mintale si spirituale ce au distrus coeziunea BINELUI, a LUMINII in favoarea INTUNERICULUI

Iata ca ELEMENTELE de esenta a unei identitati au condus la CRIZA de umanitate.

Doi presedinti americani si familiile lor au fost inlaturati prin CRIMA.

ABRAHAM LINCOLN  Născut : 12 februarie 1809, Hodgenville, Kentucky, Statele Unite. Era al 16 - lea președinte al Statelor Unite ale Americii de la 1861 la 1865. Lincoln a condus națiunea prin cea mai mare criză morală, constituțională și politică din războiul civil american. El a reușit să păstreze Uniunea, să desființeze sclavia, să sprijine guvernul federal și să modernizeze economia SUA

ASASINAT :15 aprilie 1865, Casa Petersen, Washington, DC, Statele Unite. Partid : Partidul Republican

JOHN F. KENNEDY - al 35-lea președinte al Statelor Unite din ianuarie 1961 (dupa 100 de ani) până la asasinarea sa din noiembrie 1963. Născut : 29 mai 1917, Brookline, Massachusetts, Statele Unite. ASASINAT: 22 noiembrie 1963, Parkland Hospital, Dallas, Texas, Statele Unite

DONALD TRUMP - Al 45-lea președinte al SUA. Partidul Republican

 Este cel mai vanat PRESEDINTE al SUA cu cele mai multe ATENTATE DEJUCATE. A fost OTRAVIT de bucătarii lui, da! În Casa Albă însași! Nascut la 14 iunie 1946 (vârsta 74 ani), Jamaica Hospital Medical Center, New York, Statele Unite vezi aici amanunte https://icepaliga.blogspot.com/2020/05/stupefiant-atentie-atentate-repetate.html

A avut deja 18 TENTATIVE de ASASINAT la viața lui, mai mult decât orice alt președinte, iar FLOTUS (The latest Tweets from Melania Trump (@FLOTUS)) a avut PARFUMUL ei, cel pe care îl poartă zilnic, si el OTRAVIT, iar când asistenta ei l-a testat, a fost bolnavă săptămâni întregi!

Suficient: cautati si SINGURI adevarul CRIMELOR si ASASINATELOR.

Putin se spune ca a fost ucis si inlocuit cu o sosie. Eu nu cred dar in lume sunt PREA MULTE CRIME cu tinte politice si efecte GLOBALE.

CHINA a fost, ISTORIC, si este inca experta in eliminarea opozantilor sai interni si externi prin OTRAVURI si nu numai.

In COREEA DE NORD sunt de asemenea numeroase incercari de ASASINAT si practica s-a extins in INTREAGA LUME.

ATENTIE!!!

INTUNERICUL trebuie oprit si Trump este atras intr-un RAZBOI global de eliminare a CORPORATISTILORinfectati” dar, pe mine m-a ingrozit ATACUL la adresa Vaticanului pentru OPRIREA SATANISMULUI.

In toata lumea s-a pornit RAZBOIUL LUI DUMNEZEU. Cum este posibil? Dumnezeu nu ne mai iubeste?

Vizionati va rog clipul acesta SOCANT

https://www.youtube.com/watch?v=BhSgPsaFzBQ

Iar ca sa intelegeti ce-i cu catolicismul si IEZUISMUL global vizionati aici ATACURILE ISTORICE, din INTERIOR.

Papa NEGRU si ISTORIA ASASINATELOR lor in toata lumea... CONTINUA.

https://www.youtube.com/watch?v=v8q2DGeWGLQ&t=133s

Va va deschide ochii sa mai cititi sau vizionati SINGURI si alte asazise conspiratii abominabile ca sa intelegeti UNDE NE AFLAM si mai ales  CE URMEAZA in acest RAZBOI cu INTUNERICUL satanist.

Doamne ocroteste-i pe romani oriunde s-ar afla si Gradina Maicii Domnului. Astazi 06-08-2020 este Schimbarea la Fata a Domnului, nu uitati!!!

Semneaza,

Mos Teaca


Niciun comentariu: