marți, 22 septembrie 2020

INCREDIBIL - COMUNISM AMERICAN

Iată că in secolul 21, chiar in SUA, asistăm la bătălia dintre COMUNISM si CAPITALISM la cote inimaginabile.

Ei (comunistii) au adoptat o strategie de infiltrare teoretizată de filosoful italian Antonio Gramsci și tehnici de subversiune enunțate de stângistul american Saul Alinsky, doi dintre discipolii acestuia jucând ulterior un rol important: Barack Obama și Hillary Clinton. Ei și-au spus Noua Stângă și nu s-au mai proclamat comuniști, ci „ANTI-anticomuniști”. Au ocupat universitățile, sistemul școlar, presa și apoi Partidul Democrat. Sub Barack Obama, au pus mâna în mare parte pe aparatul de Justiție și de Stat. Sperau ca sub Hillary Clinton să preia și restul de putere.

Au dat o lovitură de stat pe EPISOADE, pas cu pas, de la începutul președinției lui Trump. Pentru că Trump și-a asumat sarcina de a salva Statele Unite, stangistii i-au declarat război. Am spus-o și o repet (Guy Millière): până acum, nu s-au dat înapoi de la NIMIC, inclusiv incercarea de ASASINATE. Nu o vor face nici în lunile următoare. Va reamintesc BANII donati sau investiti de CORPORATII in campaniile electorale. Iata doar o mostra din ceea ce dorea Hillary Clinton:
Decât realegerea lui Trump, ar prefera un RAZBOI civil și o țară în ruine.
DICTATURA CORPORATIILOR aplicată pas cu pas.
Vă sună cunoscut? Dar operatiunea Citu?
Cine vrea detalii să citească si să "conspecteze" cartea CORPORATIILE CONDUC LUMEA autor David C. Korten inspirata de prof. Robert North si Willis Harmon, aparută la noi in 1995 - ISBN 973-8203-60-0
Este fabuloasă si incredibil de documentată, curajos si ... meditativ, mai ales, MARXIST.
EXACT ASA SE PROPAGA SI IN LUME IATA DOCTRINA DEMOCRATILOR SUA si a celor atrasi spre DICTATURA, vezi indeosebi UE dar uimitor apare China, Rusia, ca si alte state subjugate pro-dictatură politică.
Repet: dacă Statele Unite cad, CIVILIZATIA OCCIDENTALA CADE și ea. Iar lumea va intra într-o eră în care, cum scria Thomas Hobbes în Leviathan, descriind ceea ce numea starea naturală, viața va fi mizeabilă, brutală și scurtă.
Cred că Trump va fi reales, dar mă aștept la orice din partea Stângii americane.
Nu știu ce pregătește, dar știu de pe acum că ce pregătește va fi monstruos.
Sunt aproape sigur că alegerile nu se vor desfășura normal și că, dacă Trump va fi reales, așa cum cred, vor avea loc revolte. ca-n Belarus. Realegerea lui Trump nu va fi suficientă pentru a salva țara. Universitățile, școlile, liceele, marea presă vor rămâne în mâinile Stângii.
Statele Unite sunt teatrul de război unde Stânga globalizantă dă bătălia finală pentru stăpânirea lumii întregi. Iar Stânga nu se va da în lături de la NIMIC.
SURSA:
O analiză excepțională a lui Guy Millière pentru Dreuz.
Semneaza,
Mos Teaca

Niciun comentariu: