miercuri, 4 martie 2020

STRIG ASURZITOR, CRIMINALILOOOR…

Conceptul meu "MISCAREA DE SPIN SOCIALA" in care, coaguland TOATE stiintele, sustin argumentat ca FIZICA devine VARF DE LANCE luand locul FILOZOFIEI, este FUNDAMENTAL aplicabila in prezent.
Acum e necesar ca Dumnezeu sa fie SUFLETUL savantilor fiindca exact SUFLETUL tuturor este schizofrenic atacat.
Savantilor savanti fiti pe faza nu pe NUL ca primiti un dop in cur ca va curge-ndemnul cu MERI_INCUR, scuze, mercur bre, dop cu fulminat de mercur.
Va rog corelati nebunia ingineriei genetice cu clonarile sale si mutantii doriti, superfiinte (fie om fie animal) cu nebuniile biologice de incrucisare, sexologizare (LGBT) hybrid-izare, himer-izare, minOUtaur-izare dar si interdisciplinare de cyborgi-zare cu CIP-izare cu inplantare si A.I.-tizare cu Sofia-tizarea mixta.
Atentie bre populime, ADN şi ARN nu sunt singurele molecule care pot stoca informaţiile genetice. De exemplu moleculele numite i-motif reprezintă UN NOD ÎN PATRU AL ADN-ului si nu doar cel elicoidal, al dublu helixului.
E deja FANTASTIC unde s-a ajuns.
Nodurile AND literare fac conexiuni intre A şi T, C şi G fapt ce REVOLUTIONEAZA informatia continuta in AND si ARN care schimba predilectia conexiunilor virale pe proteinele umane.
COVID-19 este astfel CLAR un virus de laborator rezultat din “ARMAREA” ALTOR VIETATI in lantul trofic (acum liliecii cu COVID-19, dar si camilele, serpii, porcii, pasarile, oile, vacile si TOATE HIMERELE experimentale (vezi articolele mele “Hibrizii om-animal” si “Feriti-va de MinOUtauri”) devin realitate).
OPRITI-VA !!!
Dar, credeti ca se va OPRI cineva?
Explozia cercetarilor este in crestere LOGARITMICA iar sistemele CUANTICE duc spre viteze de calcul ce ar dura peste 10.000 de ani cu computerele actuale dar cele cuanfice fac calculul in doar trei minute. 10000 de ani in 3 minute !!!
SINGULARITATEA,  A.I., este in travaliu, e gata de NASTERE.
In concluzie OMUL DE STIINTA, SAVANTII de SAVANTI sunt cu siguranta CRIMINALII impliciti ai pandemizarii schizofrenice ai umanitatii in civilizatia acuala, ZERO, cochetand in RAZBOIUL BIOLOGIC concatenat cu Cyborgii cu implant cuantic.
Voi dezumanizati slugile ce devin CRIMINALI in serie, criminali acceptati.
Va place umilirea semenilor? Asta e STIINTA cu care va laudati? Cu TORTURA?
La inceput a fost CUVANTUL, apoi Gutenberg cu galaxia sa ne-a ASURZIT cu indemnul la CITIT. N-am innebunit, iar eu cred ca m-am desteptat. Partial, ca sunt complet incult la cate ascult.
Astazi INFORMATIA e citita pe diagonala findca multi acum nu mai au nici scoala.
Au insa lovele si se falesc azi cu manele.
Sunt uimit de atatea vuvuzele cu sablon de ###...borfas.
Hei voi #rezist si etc., ACUM ori NICIODATA fiti DESTEPTI bre tata, macar odata.
Viitorul va bate la usa sa fiti SCLAVI, ca o papusa, ca iata sclavia va vine azi ca o manusa.
https://icepaliga.blogspot.com/2019/07/viitorul-sosit-viitorul-e-o-vaca-feriti.html
INPLANTUL pe creier (IMP e romaneste, M inainte de P, dar IN e thnic bre, IN si OUT, “Garbage IN garbage OUT” in creieru-ti de tAUR) ca anul acesta, 2020, va invita sa fiti o VITA, dar nu oarecare, ci ca minOUtauri, calare pe A.I.–ista Sofia, cuanta blonda, ca te satisface mai tare ca Maria.
https://icepaliga.blogspot.com/2019/07/hibrizii-om-animal.html
Bre ucigasilor de copii si de cei INCOMOZI, va cere Sofia sa va dezvoltati schizofrenia cu care ati ucis-o si pe Maria?
BANUL va gadila coliziunea cu TARA.
Mi-e SCARBA de servilismul vostru de Bula ajuns vataf. Va satisface gena criminala cand TORTURATI, omul sau animalul.
Ati ajuns MUTANTI bre frate, tip MinOUtaur, cu ouale de AUR mai tare ca la taur.
Sunteti brizanti, LGBT, si vreti sa va moara vecinul sa-i luati CAPRA dar si CAPRITA ca asa vrea cuanta blonda, Sofita, sa experimenteze si alte sisteme amoreze.
Intoarce-te SAVANTULE la Dumnezeu si mai citeste cursiv bre, ca nu e greu.
Poate pricepi si tu ce ti-am scris io.
Tu calci in strachini VECINE, afla te rog ce e cu tine ca TARA ai pus-o pe VINE, vine HIMERA odata cu tine.
Citeste bre https://icepaliga.blogspot.com/2020/03/adevar-sau-minciuna-fascinant-daca.html ce CIVILIZATIE e azi sau maine, probabil, in PAR_adis.
Poate sistemele CUANTICE vor resolva si aceasta problema, nu? “Garbagi IN garbagi OUT”
Dar cine e GUNOIERUL sef?
Caracteristici de rating alternative la modelul Kardashev aduc ALTE si ALTE modificări propuse la scară mare ce folosesc metrici diferite, cum ar fi „STĂPÂNIREA” hopa!!! sistemelor (vezi si teoria sistemelor), cu CANTITATEA DE INFORMAȚII UTILIZATE sau PROGRESUL în controlul sistemelor FOARTE MICI, (nano-micro-sub-sisteme), spre deosebire de cele FOARTE MARI. UNIVERSURILE si super-sistemele lor relationale.
„STĂPÂNIREA” e esenta !!!
Iata SURSA asadar a luptei pentru A.I. (Inteligenta Artificiala si SINGULARITATEA) dar si a crearii minOUtaurilor sau Cyborgilor (cu implantul, CIP pe creierul uman si combinatiile cu minOUtauri sau himere, etc.etc.).
Bre SAVANTULE, tu unde te afli? Esti MUTANT, MAMUT, sau enorias?
Va strig iata ASURZITOR, CRIMINALILOR, TREZITI-VA !!!
Civilizatia ZERO e pe cale de disparitie, cu ajutorul TAU bre minOUtaur-ule.
Sunteti dromaeosauridae-le cu INPLANT sau IMPLANT pe creier, cum vreti.
RAZBOIUL asupra SUFLETULUI este etapa schizofreniei actuale.

Autor,
Lt.col. retragere, licentiat in Stiinte militare, comanda si stat major
Ioan CEPALIGA
Inginer, Project-Manager systems integrator, atestat de Ministerul Culturii - consilier edituri carte tehnica stiintifica si informatica, economist licentiat in management-marketing la REI, ASE Bucuresti, simultan curs 9 luni de expertiza in Comert exterior cu PERCOMEX

Niciun comentariu: