marți, 3 martie 2020

ADEVĂR sau MINCIUNĂ? FASCINANT DACA APELAM LA TIPURILE DE CIVILIZATIE

ADEVĂR sau MINCIUNĂ? FASCINANT 
Uite MINCIUNA, unde, unde, unde? Eu vad doar ADEVAR! Fals bre…
Cati stiu si inteleg? Cati coreleaza informatiile pentru ADEVAR?!  Reiau ceea ce scriam de mai multe ori SPRE STIINTA, pe facebook sau pe blog.
Conceptul meu "MISCAREA DE SPIN SOCIALA" in care, coaguland TOATE stiintele, sustin argumentat ca FIZICA devine VARF DE LANCE luand locul FILOZOFIEI, fizica este FUNDAMENTAL aplicabila in prezent.
Acum e necesar ca Dumnezeu sa fie SUFLETUL savantilor fiindca exact SUFLETUL tuturor este schizofrenic atacat.
Dar CINE sa citeasca, #rezist, "cetatenii reformatori"? PLEAVA bre, debusolati de MINCIUNA.
Multi mi-au spus ca filozofez. Asa o fi dar ADEVARUL, adevarul unde este?
Dualitatea ADEVĂR și MINCIUNĂ se macină tembel în mojarul POLITIC până la coagularea IDENTITĂȚII electoratului cu mediul de muls al DROGULUI inoculat. 
Adevărul ABSOLUT = suma adevărurilor RELATIVE privite în DEVENIREA lor spre ADEVĂR și MINCIUNĂ.
INVATATI, INVATATI, INVATATI bre populime sa vedeti ADEVARUL si nu MINCIUNA.
Adevărul ABSOLUT = suma adevărurilor RELATIVE privite în devenirea lor, atenție!, INFINITĂ, căci ceea ce a fost recunoscut ACUM ca adevărat are latura sa GREȘITĂ (garbagi IN garbagi OUT sau "O minciuna repetata de o mie de ori ramane o miciuna, dar o minciuna repetata de un milion de ori devine adevar', spunea Goebbels"), azi ASCUNSĂ, dar care se va ivi mai târziu, întocmai cum ceea ce a fost recunoscut acum ca GREȘIT  are și latura sa ADEVĂRATĂ, în virtutea căreia a putut să treacă până acum drept ADEVĂR.
Prin INFINITATEA adevărurilor RELATIVE cel ABSOLUT este de neatins.
UNIVERS spre MULTIVERS, INFINIT.
Iata de ce se apeleaza la SOFISME si se MINTE cu atata dezinvoltura, POLITIC.
E noaptea mintii.
Fiecare directioneaza cercetarea fundamentala spre o cercetare TINTITA (aplicativa) pentru a afla CARE este tipul de SOCIETATE FEZABILA dupa atatea societati falimenmtare?!
Si uite ca si aici apar dileme schizofrenice ale STAPANILOR.
Garbagi IN garbagi OUT sau "O minciuna repetata de o mie de ori ramane o miciuna, dar o minciuna repetata de un milion de ori devine adevar", spunea Goebbels
Și totuși... suma infiniturilor... conduce la noi Universuri, DIFERITE de ADEVĂRUL contemporan.
Unde-i ADEVĂRUL nostru bre populime? Pierdut este în INFINIT?!
Nicolai Kardașev  vorbeste de cinci niveluri de CIVILIZATIE, atentie! doar în funcție de CANTITATEA resurselor energetice CONSUMATE!
Care e ADEVARUL bre populime? Bre SAVANTILOR, faceti-ma praf. Acceptați CONFRUNTAREA. Cine e gata sau nu aveți CURAJ sa ma contrati?
Sistemele cuantice PROBABIL vor face LUMINA si in acest domeniu inceput de Kardashev cu trei niveluri si continuate, impasibil, spre ADEVAR cu noi CONCEPTE.
Exemplu:
# tipul I - civilizația folosește resursele energetice ale planetei pe care a apărut
# tipul II - folosește de 10 miliarde de ori mai multă energie decât tipul I - prin captarea ei de la steaua mamă. În această fază civilizația poate realiza o Sferă Dyson pentru a folosi întreaga energie a stelei mamă. Utilizarea energiei ar fi comparabilă cu luminozitatea soarelui nostru , aproximativ 4×1033 erg/sec (4×1026 wați).
# tipul III - ar folosi energia unei întregi galaxii, cu un consum de energie ≈4×1044 erg/sec.
Dar CINE si mai ales CUM va capta si distribui spre consum ACEASTA energie. Aici e spilul.
Ulterior isi corecteaza clasificarea la CINCI nivele incepand cu nivelul ZERO.
Complexitatea analizei duce vizibil la intrebarea, ADEVAR sau MINCIUNA, stiintifica?
Iata cateva ipoteze extreme de interesante gasite si pe Wikipedia.
Va recomand sa le CITITI ca va vor trezi numeroase INTREBARI in caz ca patrundeti GANDIREA umana ce surprinde divinitatea OMULUI.
Biblia prezice aceste TENDINTE de a-l copia pe Dumnezeu. Se va putea?
Tipurile de clasificare 0, IV și V Kardashev e cea mai simplă extensie a scării către ființe de tip IV ESTE chiar mai ipotetica privind aparitia fiintelor (sufletelor)  care pot controla sau folosi ÎNTREGUL UNIVERS SAU TIPUL V CARE CONTROLEAZĂ COLECȚIILE DE UNIVERSURI. 
Aceasta ar include și civilizațiile de tip 0, ZERO, civilizatia actuala, care nu se clasează, INCA, pe scara initiala Kardashev, cu trei nivele.
Puterea de IEȘIRE a Universului vizibil se află la câteva ordine de mărime de 10 la puterea 45 Wati.
O astfel de civilizație se apropie sau depășește limitele speculațiilor bazate pe înțelegerea științifică actuală și este posibil să nu fie ATINS, acest nivel, NICIODATA.
Zoltán Galántai a susținut că o astfel de civilizație nu poate fi detectată, întrucât activitățile sale nu ar putea fi distincte de funcționarea naturii (nu există nimic care să le compare).
În cartea sa Lumile paralele, Michio Kaku a discutat despre o civilizație de tip IV care ar putea valorifica surse de energie „extragalactice”, cum ar fi energia întunecată.
Hopa!
Au aparut deja si ALTE clasificari.
Unde este ADEVARUL cognoscibil? Toti vorbesc de IPOTEZE si NIMENI nu cunoaste modelul ADEVARAT. 
Poate sistemele CUANTICE vor resolva si aceasta problema, nu?
Caracteristici de rating alternative la modelul Kardashev aduc ALTE modificări propuse la scară ce folosesc metrici diferite, cum ar fi „STĂPÂNIREA” hopa, sistemelor (vezi si teoria sistemelor si subsistemelor), cu CANTITATEA DE INFORMAȚII UTILIZATE sau PROGRESUL în controlul celor foarte mici, (subsisteme), spre deosebire de cele foarte mari. UNIVERSURILE.
STĂPÂNIREA PLANETEI (ROBERT ZUBRIN): De asemenea, au fost propuse alte metode decât utilizarea pură a puterii Unul este „STĂPÂNIREA” unei planete, sistem sau galaxie, mai degrabă decât a lua în considerare energia singură.
Baietii destepti vor STAPANIREA bre…
STĂPÂNIREA INFORMAȚIEI (CARL SAGAN): Alternativ, Carl Sagan a sugerat adăugarea unei alte dimensiuni, pe lângă consumul de energie pură: INFORMAȚIILE disponibile civilizației.
El a alocat litera A pentru a reprezenta 10 la puterea a 6-a biți unici de informație (mai puțin decât orice cultură umană înregistrată) și fiecare etapa succesivă pentru a reprezenta o ordine de mărire a CREȘTERII, astfel încât o civilizație de nivel Z ar avea 10 la puterea 31 biți de informație.
În această clasificare, la 1973 Pământul era o civilizație de 0,7 H, cu acces la 10 la putereaa 13 biți de informație.
SAGAN CREDEA CĂ NICIO CIVILIZAȚIE NU A AJUNS ÎNCĂ LA NIVELUL Z, convingând că atât de multe informații unice ar putea să o depășească pe cea a tuturor speciilor inteligente dintr-un supercluster galactic și observând că universul nu este suficient de vechi pentru a schimba informații în mod eficient pe distanțe mai mari.
Iata SURSA asadar a luptei pentru A.I. (Inteligenta Artificviala si SINGULARITATEA) dar si a crearii minOUtaurilor sau Cyborgi (implantul de CIP pe creierul uman si combinatii cu minOUtauri etc.etc.).
Axele informaționale și energetice nu sunt strict interdependente, astfel încât nici măcar o civilizație de nivel Z nu ar trebui să fie de tip Kardashev nivel III. De ce? Pentru a nu exclude OMUL din ecuatii.
STĂPÂNIREA MICRODIMENSIONALĂ (JOHN BARROW): John D. Barrow, trecând prin faptul că oamenii au considerat că este mai rentabil să extindă orice abilități de a-și manipula mediul înconjurător pe dimensiuni din ce în ce mai mici, mai degrabă decât din ce în ce mai mari, INVERSEAZĂ CLASIFICAREA ÎN JOS în raport cu tipul I -minus pentru a tasta Omega-minus:
TIPUL I-MINUS este capabil să manipuleze obiectele la scara lor: structuri de construcție, minerit, îmbinare și rupere de solide;
MINUSUL DE TIP II este capabil să manipuleze genele și să modifice dezvoltarea ființelor vii, să transplanteze sau să înlocuiască părți din ele, să citească și să inginereze codul lor genetic;
TIPUL III-MINUS este capabil să manipuleze molecule și legături moleculare, creând noi materiale;
TIPUL IV-MINUS este capabil să manipuleze atomii individuali, să creeze nanotehnologii la scară atomică și să creeze forme complexe de viață artificială;
TIPUL V-MINUS este capabil să manipuleze nucleul atomic și să proiecteze nucleonii care îl compun;
TIPUL VI-MINUS este capabil să manipuleze cele mai elementare particule de materie (quark și leptoni, etc.) pentru a crea complexitate organizată în rândul populațiilor de particule elementare; culminând cu:
TIPUL OMEGA-MINUS ESTE CAPABIL SĂ MANIPULEZE STRUCTURA DE BAZĂ A SPAȚIULUI ȘI TIMPULUI.
Sunt clar pasi REALI facuti in aceasta directie, CUANTIC.
Conform acestei scări, OAMENII, având o expertiză vastă în diferite ramuri ale chimiei și biologiei (minOUtauri), au trecut de stadiul de tip III-minus. Tehnologiile de tip IV minus (care au avut aplicații practice și răspândite) au fost si ele DEJA observate în domenii precum NANOTEHNOLOGIA , SEMICONDUCTORII , ȘTIINȚA MATERIALELOR și INGINERIE GENETICĂ , în timp ce tipul V-minus a cunoscut o aplicare pe scară largă în câmpul și în subcampurile fizicii nucleare (campuri de torsiune?). Tipul VI-minus a avut o cercetare tentativă în domeniul fizicii particulelor cu colizori de particule, cum ar fi Colizorul de Hadron Mare.
Sistemele CUANTICE aplicate studiului MACRO Universului conduc si la intelegerea MICRO Universului ca un tot unitar, indestructibil (bataile de aripi ale unui future pot produce URAGANE in alt loc in Univers?).
DOMENIU CIVILIZAȚIONAL (ROBERT ZUBRIN): Robert Zubrin adaptează scara Kardashev pentru a se referi la CÂT DE RĂSPÂNDITĂ ESTE O CIVILIZAȚIE ÎN SPAȚIU, mai degrabă decât la consumul de energie.
În definiția sa, o civilizație DE TIP I S-A RĂSPÂNDIT PE PLANETA SA.
Un TIP II ARE COLONII EXTINSE ÎN SISTEMUL SĂU STELAR și
Un TIP III ȘI-A COLONIZAT GALAXIA.
Prea putin, prea superficial dupa cat de usor am/NU am gasit ALTE CIVILIZATII cel putin pana in present.
TIMPUL, GRAVITATIA, PLASMA, MATERIA si ENERGIA INTUNECATA etc.etc. ne conduc la o GANDIRE extensiva, aproape INFINITA.
Matricea TIMPULUI reia cursul ADEVĂRULUI. ISTORIA se repetă, se purifică de NEGATIV (gandurile ca si campuri negative de torsiune) și în mișcarea ei de spin (mai ales MISCAREA DE SPIN SOCIALĂ, teoria mea Ioan CEPALIGA) impune SELECȚIA acțiunii câmpurilor de torsiune pentru GRUPAREA ESENȚELOR, materie-antimaterie și derivatele particulelor precum și în acțiunea duală a LUMINII (adevărului) – cu dualismul corpuscul-undă și implicit a ÎNTUNERICULUI (opusul) din materia întunecată.
REPET: SOCIAL, dualitatea ADEVĂR și MINCIUNĂ se macină tembel în MOJARUL POLITIC până la coagularea IDENTITĂȚII electoratului cu mediul de muls al DROGULUI inoculat, ANTIUMAN, impus de STAPAN.
CONCLUZIE IMINENTĂ:
NU ȘTIM CARE E ADEVĂRUL ȘI SUNTEM OBLIGAȚI A CERCETA ATENT, OBOSITOR, TOATE „GULGUTELE” PENTRU A NE IDENTIFICA FERM APARTENENȚA COSMICĂ (socială, genetică, spirituală, ancestrala etc.). Acum se impart "cartile" jocului viitorului.
Și, fiindcă suntem LUMINĂ din LUMINĂ aruncați în mojarul selecției ÎNĂLȚĂRII și așezării NOASTRE (sau NU) în MATRICEA FUNDAMENTALĂ A CREAȚIEI LUMINII sau a ÎNTUNERICULUI (opusului creației, REBUT) întreaga VOASTRA VIAȚĂ care este o selecție CONTINUĂ, prin FILTRELE de ADEVĂR.
Osmoza fluidelor transcende turbulențele patologice din stările RELATIVE spre ABSOLUT.
MULTIVERSURILE sunt in esenta UNITARE.
Restu e cancan în jocul astral.
OMUL și SUFLETUL său (corpuscul-undă) reprezintă MIZA supremă a ADEVĂRULUI, a ÎNĂLȚĂRII.
V-ati luminat?
Din pacate prea multi SI-AU PIERDUT SUFLETUL in acest RAZBOI globalizat pentru distrugerea sufletelor.
Iuda s-a clonat exponential pentru a declansa TRADAREA si SCLAVAGIZAREA.
CINE INVINGE IA TOT.
Hristos a fost tradat de ucenicul sau, IUDA, si apoi abandonat de ucenicii sai. De ce chiar si Petru s-a dezis de trei ori de Hristos? IIsus a INVINS si s-a inaltat. Apostolii sai au vrut sa reinvie din pacat.
Astazi este la fel. Iuda ce s-a clonat si-a facut APOSTOLII sai.
CINE-L controleaza AZI pe IUDA global?
Ei stiti bre CINE invinge? Sa-mi spuneti si mie.
HRISTOS A INVIAT !!! ADEVARAT A INVIAT !!!
VOI, mai aveti suflet dragii mei romani? Cercetati-va in fata lui Dumnezeu in POSTUL CEL MARE si APARATI-VA SUFLETUL.
RAZBOIUL asupra SUFLETULUI este etapa schizofreniei actuale.
Știința cu FIZICA în vârf de lance, asimilează SPIRITUL și identifică deja LEGILE CREAȚIEI.
Un clip cu ABC-ul calculatorului cuantic https://www.youtube.com/watch?v=rvE7z3sdIx0&t=614s
E descris de un geniu romanesc, clar si pe intelesul tuturor.
Sistemele digitale fac trecerea de la cele analogice fapt ce a dus la diminuarea consumurilor de putere si miniaturizarea componentelor tuturor "uneltelor". Daca in analogic se utilizeaza o purtatoare pe care e modulat semnalul util al unui CONCERT de exemplu, purtatoare, care consuma masiv la emisie "obosesc" filtrele din discriminator la receptie si au nevoie de o pourtatoare stabila creata de oscilator. Iata ca apoi s-a ajuns la sistemele BLU - banda laterala unica, unde oscilatorul e cu cuart, stabil, iar la digital unde 0 si 1 transmise alternativ domina informatia, in sistemele cuantice se analizeaza simultan si 0 si 1, existente simultan, sau oricare superpoziție cuantică a acestora, ceia ce determina NOUTATEA analizei informatice, oferind viteze incomensurtabile fata de sistemele analogice si mai ales digitale clasice. REPET: Cu calculatorul cuantic CE COMPARI?. Ce vrei? Si mai ale la ce EROARE? Wauuuu... Deci DOAR afli rezultatul unei COMPARATII, a unei supozitii teoretice intr-un timp foarte scurt (cel mai performant calculator clasic "Summit" a zis ca rezolva ecuatia in 10000 de ani iar Q System One a dat rezultatul in 200 de secunde adfica, rotund, in 3 MINUTE). Nu zice insa LA CE EROARE !!! Garbagi IN garbagi OUT !!!
Vizionati clipul ca este ABC-ul intelege, rii sistemelor cuantice, e o expunere faina a unui roman.
Această „erezie” a OMULUI zguduie din temelii „ADEVĂRUL” prezent și ... „ADEVĂRUL NE VA ELIBERA” din „MOJARUL SELECȚIEI” așezându-ne în ADEVĂRATA IDENTITATE, COSMICĂ A CREAȚIEI.
Ocroteste-i Doamne pe romani oriunde s-ar afla in aceste Universuri in miscare.
Semneaza,
Mos Teaca

Niciun comentariu: