vineri, 13 martie 2020

BREAKING NEWS COVID-20 20 SAU ID 2020

Atentie maxima !!!.
Dupa atata CRIZA, COVID-19 s-a tocit, e VECHI bre, e din 2019. MINCIUNI MONDIALE.
Acum circula COVID-20 20, DIGITAL, ID-2020.
Aici puteti studia SCOPUL https://id2020.org/alliance - Fundația Rockefeller a oferit ID2020 finanțare pentru semințe 😅😇 în 2017 și a fost un susținător continuu al lucrărilor ID2020 (CIP-ul).
Alianta 2020 combină vaccinul compulsoriu (obligatoriu) cu un microchip injectat! (creat deja de IBM) Vezi dorinta lui Bill Gates. SALVATORUL
https://icepaliga.blogspot.com/2019/07/hibrizii-om-animal.html
Adica se transmite cu DEGETELE, la ALEGERILE pe TABLETA. Exact ca ID-ul implantat ca CIP pe ADN-ul din CREIER. Intelegeti cum de TOTI au devenit "plastilina" KWI? E ORDIN.
De aceia respectati procedurile “Baka Yoke” sau “Poka-yoke”, in traducere libera APARATOR DE PROSTI.
Dupa recomandari intai mancati si pe urma va cacati, NU INVERS bre.
Dar atentie cum folositi degetele, nu inversati gaurile. Si ce e mai important spalati gaurile sa nu murdariti degetele fiindca DIGITAL puteti infecta TOT INTERNETUL. E razboi bre...
Folositi DIGIbiocidele, de la DIGI ca nu le veti gasi. Au disparut de pe piata. Vine vaccinul cu CIP-ul la pachet. LIDERII vor primi din timp "protectia". Cei ce devin PLASTILINA, ceilalti devin MORTI bre... sau minOUtauri, cu ID 2020. Detalii la linkul urmator. CITITI e inspaimantator.
 https://vindecatorul.wordpress.com/2020/03/10/cheia-este-la-sfarsitul-povestii/
Folositi Google si cuvantul cheie PNLcovid-2020. (covid vine de la VID COMPLET pe creier) Daca e prea aglomerat netul folositi MANDOLINA ca e izolata la virusi. Dupa o serenada a la “premiera desemnata” veti fi redirectionati in carantina daca aveti degetele murdare. KWI este protejat de ARMATA sa, Alianta ID-2020.
IMPLANTUL PE CREIER il vedeti aici https://www.facebook.com/silvia.constantinescu.5/videos/1749540975178604/
IN CONCLUZIE!
Nu va sugeti degetele, fiti cu gaurile curate si tastele dezinfectate de cel putin 5 ori la fiecare utilizare DIGITALA  a PNLcovid-2020 alias ID-2020.
Eu folosesc CORONA EXTRA ca e deja demonstrata eficienta. Se recomanda un adaus de ALCOOL-96% ca cel sanitar degeaba-l filtrati prin paine. Dupa cum ne-a spus Cercel, SPIRTUL e caca..
Va doresc SUCCESURI la parlamentare, scuze, tastare premier si orchestra sa de mandoline.
Astept INTREBARILE cu DIGI-tele tale.
NIMIC NU VA MAI FI CE A FOST, NICIODATA. TOTUL DEVINE ID-2020 din civilizatia UNU (Kardashev). Chinezii se fac mici, mici, micuti ca sa lupte cu AI, contra ID-2020 pe Noul Drum al Matasii bre populime.
Wauuu… mai rar ca nu dovedesc sa raspund. Am #siio degetele in gaura. Caut CIP-ul da cred ca l-am inghitit. Groapa cu VAR e locul de colectare.
Da e grav ca fostul SIDEX a demolat fabrica de VAR, trebuie si VARUL asta IMPORTAT bre ca si biocidul HEXI PHARMA pe care la-au distrus, La ORDINUL corporatiilor concurente.
Da nu stiu a cui e GAURA, scuze GROAPA cu VAR.
Identificati-va cu PNLcovid-2020, ca RESTUL POLITRUCILOR SUNT PE CHITUCI. Adica ... sunt PLASTILINA. Ati priceput cum e cu COVID?
Fac TOTI caca de frica PNLcovid-2020 iubit de KWI si ARMATA sa, UE cu VIITORUL GLOBALIST, nazist, scuze NEOcomunist, scuze, bre... GLOBALIST.
Totul e ARANJAT privind PRADA globalista, dar ca intre HIENE, fiecare cu ciozvarta mai mare, doar pentru el. Se vede "SOLIDARITATEA" manifesta a UE. Sa moara vecinul sa-i iau CAPRA dar si CAPRITA.
Semneaza,
Mos Teaca

Niciun comentariu: