luni, 2 martie 2020

PRIMA REACTIE A RUSIEI DUPA “RAZBOIUL BIOLOGIC”

E SCHIZOFRENIE BRE…
https://youtu.be/kYtfkHspKwE
Putin a menționat că, în ceea ce privește cheltuielile cu apărarea, Rusia s-a clasat pe locul șapte în lume, dupa Statele Unite, China, Arabia Saudită, Marea Britanie, Franța și chiar Japonia.
Dar… Rusia a reusit sa puna bazele sistemelor de aparare, astfel încât NIMENI nu mai îndrăznește să lupte împotriva acesteia, spune Putin.
"Noi, nu vom lupta împotriva NIMĂNUI. Vom crea condiții pentru ca NIMENI să nu vrea să lupte împotriva noastră", a declarat Putin.
Fiecare vrea sa puna pe ALTUL sa se bata pentru interesul strategic bre...
Ca americanii, cum zice Friedman.
ESENTA DOCTRINARA! - LOVEȘTE-I (cu steag fals) ȘI LASĂ-I SĂ SE BATĂ ÎNTRE EI!!!
Parsive sunt TOATE armele, imaginea conteaza in final doar pentru INVINGATOR. 
In echilibru, Trump spunea la lansarea portavionului "USS Gerald Ford".
“Oriunde se va indrepta această navă, ALIATII NOSTRI vor DORMI linistiti si dusmanii nostri vor tremura de FRICĂ pentru ca toata lumea va sti ca America SOSESTE, America soseste cu FORTA sa globală".
Ca raspuns ACTUAL Pitun spune:
"Pentru prima dată, am creat astfel de sisteme OFENSIVE de atac, pe care lumea nu le-a văzut NICIODATĂ. Acum ceilalți urmează după noi, încercând să ne prindă din urmă. Aceasta este o situație UNICĂ. Acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum", a subliniat Putin.
De la Trump va scriu mai putine ca le stiti de pe TOTI vectorii media. Rusii sunt MAI SECRETOSI si va redau stirile ACTUALE.
El, Putin, a explicat că, în primul rând, se referea la SISTEMELE DE ATAC HIPERSONICE NOU-CREATE, inclusiv la cele inter-continentale dar sunt multe alte "unicitati" de inzestrare.
De asemenea, el a amintit că în anul 2000 armata rusă avea o forță de 1,3 milioane militari, dar acum ea desi s-a redus, este la puțin peste 1 milion luptatori, iar ponderea echipamentelor OPERAȚIONALE DE TOP a CRESCUT până la aproape 70% de la doar 6%.
RUSIA a lansat, recent, un test cu racheta HIPERSONICĂ ZIRKON (Up to Mach 8 (6,090 mph; 9,800 km/h; 2,722.3 m/s) pentru prima dată de pe … o navă.
https://youtu.be/hWRFFWf7WWg
Prima lansare a rachetei de transport PROTON din Rusia este programată pentru 31 martie (ca raspuns la razboiul spatial expus de Trump).
Racheta va purta sateliți de “comunicații”😀😎 Express-80 și Express-103.
Putin spune că TRUMP S-A PLÂNS că, cheltuielile militare americane au fost „URIAȘE” ca să facă fată Rusiei si aliatilor ei in dezvoltarea lor globală.
In RAZBOIUL biologic, actual, peste 20 de vaccinuri coronavirus sunt DEJA în dezvoltare la nivel mondial, spune si șeful OMS, a precizat Putin.
Academia Chineza de Științe, din cadrul Universității Agricole de Sud din China și Institutul Chinez de Cercetări ale Creierului, arată că, datele genetice sugerează că virusul a fost adus din altă parte și fiind preluat pe scară largă de locuitorii din Wuhan.
China INCA nu a raspuns OFENSIV dar China TACE si FACE.
Urmează o reactie a Rusiei si ALIATILOR săi la RĂZBOIUL pe “TREI FRONTURI” declansat de SUA cu o intensitate “LUNGĂ”, permanentă. RASPUNSUL nostrum va fi pe măsura cerintelor atacatorilor, NIMICITOR.
Astfel, SCHIZOFRENIA GLOBALĂ devine PANDEMIE MULTIMODALĂ, pe toate palierele, economico-sociale, financiare si relationale. 
“Spirala mortii” e la FINAL.
NIMIC nu va mai fi ce a fost, TOTUL e in SCHIMBARE.
Bre populime, TREZESTE-TE ca e buba mare!
Semneaza,
Mos Teaca

Niciun comentariu: