miercuri, 18 martie 2020

ID-2020 - EXPLOZIV

E O ISTORIE SCURTA A ARMELOR DE NIMICIRE IN MASA
Fiindca am intampinat multe carente de intelegere PUBLICA privind PLAGIATUL si MARCA, fie ea comerciala, de productie, desene tehnice, de know-how si pana la inventii si inovatii, va recomand sa cititi istoria evolutiei lor, dar si legile aplicabile pentru a intelege SMECHERIA cu protectia intelectuala si transformatea GAT si GATS in noul sistem vamal si de PROTECTIE INTELECTUALA.
CERERI DE MARCA, FORMULARE OSIM
cereri – brevete de invenţie
cereri – Mărci și Indicații geografice, cele mai des utilizate si se refera la:
1. Ce trebuie să fac pentru a înregistra o marcă la OSIM?
2. Doresc să înregistrez la OSIM o sigla şi un logo, ce trebuie să fac?
3. Am mai multe produse şi vreau sa le „brenduiesc”, ce am de făcut?
4. Am un produs şi vreau sa-l inregistrez ca marcă, cum procedez?
5. Ce trebuie să fac pentru a înregistra un slogan?
6. Am o denumire şi nu vreau s-o mai folosească nimeni, cum procedez?
7. Mi-am înregistrat numele firmei la Registrul Comerţului. Trebuie să o înregistrez şi la OSIM?
8. Am înregistrat un nume de site şi vreau să stiu dacă trebuie să-l înregistrez şi la OSIM?
cereri – desene și modele complecteaza majoritatea MARCILOR
cereri – topografii de produse semiconductoare
cereri – model de utilitate
cereri – certificat suplimentar de protecţie
Mai exista si alte formate de cereri, pentru servicii care extind domeniile de brevete de marca.
Baietii destepti au facut AFACERI frumoase cu fraudarea sau abuzul pe aceste concepte.
Vizavi de PLAGIAT, mai ales la doctorate, am scris si publicat articolul https://www.academia.edu/29148272/CERCETARE_%C8%98TIIN%C8%9AIFIC%C4%82_SAU_PLAGIAT_Autor_Ioan_Cepaliga
Corelati articolul cu conceptual meu MISCAREA DE SPIN SOCIALA si veti observa cum lumea se invarte in jurul celor CREATIVI https://icepaliga.blogspot.com/2012/02/miscarea-de-spin-sociala_17.html
Iata ca in scrierile mele pe internet am UTILIZAT cateva cuvinte si expresii care sa-mi CERTIFICE autenticitatea, originalitatea si nu plagiatul.
Folosesc astfel foarte des cuvantul BRE https://dexonline.ro/definitie/BRE pe scurt BRE interj. 1. (Familiar; urmat adeseori de un vocativ) Interjecție cu care atragi atenția cuiva că te adresezi lui. V. mă, măi, bă, fă. Dar DEX-ul va lamureste cred pe deplin.
Am creat cuvintele “POpulime” si identic poate fi si “ROpulime” – RO de la Romania.
Am mai creat cuvantul “minOUtaur” pentru a sublinia explozia cercetarilor biologice de creare a hibrizilor OM-ANIMAL care au stat la baza dezvoltarii RAZBOIULUI biologic,
Ce am scris e citit de tari din TOATA lumea https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=4063585050175590242#audiencestats
Initial se pornise POZITIVIST inclusiv cu virusi anatoxine, richeti dar s-a trecut la arme de lupta.
Ele sunt cunoscute inca din Biblie, in istoria iesirii evreilor din robia egipteana.
Ulterior apar alte bacterii si bacili patogeni sau otravuri (indeosebi in China) dar si arme chimice.
Ele au explodat la inceputul secolului 20 si s-au folosit in PRIMUL RAZBOI MONDIAL. Apoi se dezvolta arma nuclear in AL DOILEA RAZBOI MONDIAL si se perfectioneaza catre arma cu hidrogen (deuteriu si tritiu) bomba cu neutroni, armele cu impuls electromagnetic, armele ionizante, psihotronmice, geofizice si s-a ajuns la acest moment la armele cibernetice dar si de MIXARE spre cyborgi, implanturi de conexare cu A.I. si ce-l mai nou implantul pe creierul uman din anul 2020 combinat cu explozia ingineriilor AND si ARN combinat cu virusi gen CORONAVIRUS.
Anunțul OFICIAL al IBM. s-a facut în cadrul conferinței din 2017, conferinței VLSI Technology and Circuits de la Kyoto, de IBM și partenerii sai de alianță de cercetare, GLOBALFOUNDRIES și Samsung care au construit, ATUNCI, un nou tip de "tranzistor" pentru cipuri la nodul de 5 nanometri (nm) pentru implantul ID-2020 (verificati SINGURI). La aceste dimensiuni, înseamnă că acele semnale trec printr-un comutator care nu este mai mare decât lățimea de două-trei catene ADN, una lângă alta.
Odata cu aparitia etapei de COMERCIALIZARE a computerelor CUANTICE, IBM cu Bill Gates si ALIANTA ID-2020.org au pus la punct modalitatea de introducere a ID-ului UNIC, GLOBAL, odata cu VACCINAREA si introducerea pe AND-ul uman a acelui ID-individual ce va fi utilizat pentru identificarea migratiei oricarui ID-2020 implantat.
ATENTIE!!! La finele anului 2019, China a derulat mai multe sesiuni stiintifice, PUBLICE, prin care a anuntat ca si ei sunt pregatiti pentru conectarea creierului uman prin implantul unui CIP pe creier conectat cu un calculator (cuantic) din anul 2020 ca sa contracareze avansul IBM si Bill Gates privind ID-2020 pe ADN-ul uman.
Suntem in faza experimentala a COVID-19 pentru a GRABI informatizarea accelerata a sistemelor SOCIALE, trecerea la conducerea “impersonala” si dezvoltarea emotiei de groaza asupra mortii omenirii pentru pregatirea ACCEPTULUI implantului cu vaccinul, cu ID-2020 incarcat cu CIP-ul creat DEJA de IBM. (probabil, dupa datele stiintifice identificate, cu dimensiuni sub 3 nm (GAAFET) - Un dispozitiv multigate, MOSFET multi-gate sau “transistor” cu efect de câmp multi-gate (MuGFET) se referă la un MOSFET care încorporează mai multe porți într-un singur dispozitiv. Mai multe porți pot fi controlate de un singur electrod de poartă, în care suprafețele multiple de poartă acționează electric ca o singură poartă sau de electrozi de poartă independenți. Un dispozitiv multigate care utilizează electrozi de poartă independenți este uneori numit “tranzistor cu efect de câmp cu poartă cu independență multiplă” (MIGFET). Cele mai utilizate dispozitive multi-poartă sunt FinFET și GAAFET, care sunt tranzistori neplanici sau tranzistoare 3D. Alimentarea se face prin biocampurile de fluxuri electrice ADN)
Civilizatia ZERO de tip Kardashev e pe cale de abandonare si se trece la CIVILIZATIA DE TIP UNU, care incepe cu “purificarea SPARTANA” a omenirii.
Iata ca protestul Papei, cu parasirea la Cairo, a Congresului, acum 2,5 decenii, ce avea ca tema si exsplozia demografica asiatica, concomitent cu incompatibilitatile AND a casatoriilor, bolilor rare, handicapatilor, invalizilor care nu aduc PROFIT ci doar COSTURI, a dus la explozia in contrabalansare a RAZBOIULUI BIOLOGIC ce a creat LANTURI de virusi MUTANTI pentru controlul GLOBALIST (gripa aviara, porcina, boala vacii nebune, bolile oilor, utilizarea vectorilor noi (serpi, camile, pasari, maimute, lilieci etc. etc.) de transmitere oculta a armei biologice simultan cu experimentarea unor NOI arme chimice, tot in mod ocult)
Se experimenteaza azi si dominarea SUFLETULUI omenirii, dar si “insuflarea” VIETII (SUFLETULUI) catre Cyborgi si A.I. gen Sophia.
Va recomand sa cititi ce am scris pe blog vizavi de NOILE ARME dezvoltate de marile puteri pentru a intelege si judeca singuri CE URMEAZA. Nu luati informatiile fara a le COMPARA intre cele trei mari puteri ale lumii pentru a deslusi cat de cat ADEVARUL. Dar ce e ADEVARUL, garbagi (gunoiul) ce este, dar TIMPUL, etc, etc.
Un clip cu ABC-ul calculatorului cuantic https://www.youtube.com/watch?v=rvE7z3sdIx0&t=614s
E descris de un geniu romanesc, clar si pe intelesul tuturor.
Sistemele digitale fac trecerea de la cele analogice fapt ce a dus la diminuarea consumurilor de putere si miniaturizarea componentelor tuturor "uneltelor". Daca in analogic se utilizeaza o purtatoare pe care e modulat semnalul util al unui CONCERT de exemplu, purtatoare, care consuma masiv la emisie "obosesc" filtrele din discriminator la receptie si au nevoie de o pourtatoare stabila creata de oscilator. Iata ca apoi s-a ajuns la sistemele BLU - banda laterala unica, unde oscilatorul e cu cuart, stabil, iar la digital unde 0 si 1 transmise alternativ domina informatia, in sistemele cuantice se analizeaza simultan si 0 si 1, existente simultan, sau oricare superpoziție cuantică a acestora, ceia ce determina NOUTATEA analizei informatice, oferind viteze incomensurtabile fata de sistemele analogice si mai ales digitale clasice. REPET: Cu calculatorul cuantic CE COMPARI?. Ce vrei? Si mai ale la ce EROARE? Wauuuu... Deci DOAR afli rezultatul unei COMPARATII, a unei supozitii teoretice intr-un timp foarte scurt (cel mai performant calculator clasic "Summit" a zis ca rezolva ecuatia in 10000 de ani iar Q System One a dat rezultatul in 200 de secunde adfica, rotund, in 3 MINUTE). Nu zice insa LA CE EROARE !!!
Vizionati clipul ca este ABC-ul intelege, rii sistemelor cuantice, e o expunere faina a unui roman.
Dumnezeu sa ocroteasca Romania si pe romani.
Autor,
Lt.col. retragere, licentiat in Stiinte militare, comanda si stat major
Ioan CEPALIGA
Inginer, Project-Manager systems integrator, atestat de Ministerul Culturii - consilier edituri carte tehnica stiintifica si informatica, economist licentiat in management-marketing la REI, ASE Bucuresti, simultan curs 9 luni de expertiza in Comert exterior cu PERCOMEX

Niciun comentariu: