joi, 26 noiembrie 2020

Noua Ordine Mondială, „Marea Resetare”, „Green Deal” și alte asemenea

Noua Ordine Mondială, „Marea Resetare”, „Green Deal” și alte asemenea, iar Trump este cel care ne-a prelungit cu patru ani starea de cvasi-normalitate. Despre cum a furat, la propriu, ehipa lui Joe Biden alegerile din Pennsylvania spre exemplu, vorbesc două documente statistice. Pennsylvania-Voter-Analysis-BriggsDownload  https://1drv.ms/b/s!AvrZiblaERiU4wWz9lF1EK93x0bt?e=DL7ckq și Pennsylvania-Voter-Analysis-Young aici https://1drv.ms/b/s!AvrZiblaERiU4wY0mzg5xhy8xtCn?e=qlNG1p

MARTORI ȘI PROBE: dacă nu le-ați citit ÎNCĂ

EdisonResearch are singurul contract pentru exit-polluri și pentru prelucrarea datelor electorale și nu de ieri sau de azi, ci de cel puțin 17 ani, dar firma are relații strînse cu liderii proeminenți ai Democraților. Dezvăluirea a fost făcută de Alpha OmegaEnergy, iar Twitter a suspendat imediat contul (ca și mie un rahat de pensionar)! Cei de la Alpha Omega și-au făcut însă un cont nou și au livrat informațiile presei (One America News, The Gateway Pundit și alții) precum și unor avocați republicani.

Fostul procuror general din statul Nevada, Adam Laxalt, în prezent avocat și profesor la Universitatea Georgetown, a dezvăluit că există și mașini care numără voturile, pe nume JEALOUS, iar cel puțin 200.000 de voturi au fost procesate de mașină, fără vreo intervenție umană (roboți AI).

Problema este că mașina nu are capacitatea să discearnă între un vot real, semnat potrivit uzanțelor de alegător, semnătura fiind comparată cu semnătura dată în prealabil de alegător și un vot invalid, fără semnătură sau cu altă semnătură. La fel, s-a descoperit că cel puțin 9.000 de persoane care nu aveau reședință în Nevada, au votat și în Nevada!

Dar și morții au votat! SOFTUL i-a ajutat să voteze (însă despre morți vorbim NUMAI de bine),

Rudy Giuliani despre morții care votează în Philadelphia / Prodocens Media așa că cititți voi.

Donald Trump se află în război economic cu China, fapt care afectează direct veniturile familiei Blum-Feinstein.

Mai există un soft utilizat și de mașinăriile care procesează voturile, numit Dominion. Se folosește pentru mașinile de vot fabricate de Dominion Voting Systems și cărțile de vot electronice – utilizate pentru a înscrie alegătorii – realizate de KnowInk. Inscrierea lor este PROBLEMA.

Dominion Voting Systems este una din finanțatoarele Fundației Clinton și nu se zgîrcește cînd vine vorba să arunce niște milioane de dolari în conturile familiei Clinton!

Din prodigioasa activitate depusă de Dianne Feinstein sare în ochi demersul legislativ privind un proiect de lege pentru a încrimina toate formele de criptare puternică în comunicațiile electronice! Adică FARĂ criptare bre… vrea fiecare interesat.

În urma votului din 2012 pentru extinderea Patriot Act și a prevederilor FISA și după dezvăluirile de supraveghere în masă, ca la noi, din 2013 care implicau Agenția Națională de Securitate (NSA), atenție!!! Feinstein a promovat și a sprijinit măsurile pentru continuarea programelor de colectare a informațiilor. (vezi că acum, din nou, PROTOCOALELE SRI cu JUSTIȚIA sunt reactivate) Feinstein a susținut și cererea Agenției Naționale de Securitate pentru metadatele privind apelurile telefonice efectuate în SUA și din SUA către alte țări.

Ei, dezvăluirea și mai ales intenția de a face PUBLICE aceste probe (exact ca la noi) au alertat și NSA dar și CIA pentru softul lor pregătit pentru statele de interes unde să câștige omul lor.

În noiembrie 2013, Feinstein a promovat proiectul de lege FISA Improvements, care a inclus o „dispoziție de căutare prin backdoor” care permite agențiilor de informații să continue anumite căutări, FĂRĂ MANDAT, atâta timp cât acestea sunt înregistrate și „disponibile pentru revizuire” pentru diferite agenții. Fain nu? Ai noștri o fac la LIBER bre...

În fine, canalul C-Span3 a dezvăluit că la începutul anului 2020 a avut loc o audiere a democraților privind Dominion Voting Systrems care utilizează componente chinezești (HOPAAA… ce mică e lumea!) și care au o serie de vulnerabilități ”backdoor”. Iată că aceste vulnerabilități nu au lovit în ambii candidați pentru Casa Albă, ci … doar în Trump!

Programul Hammer și aplicația ScoreCard au fost scrise atenție!!! de CIA, ca să se poată frauda voturile din secțiile de votare, din diverse regiuni de interes, pînă la nivel statal. Suma totală a voturilor se raportează online (prin internet). Datele sînt preluate de program în timp real, modificate potrivit instrucțiunilor din software, apoi sînt retrimise către beneficiarii informației în cîteva microsecunde. (la Oprea acasă sau dacă vă amintiți, la sediul PDL soft lăudat de Adriean Videanu unde erau ca să fie analizate voturile de corectat)

Ei iată, înregistrările în timp REAL ale unei televiziuni au fost derulate cu încetinitorul și FRAUDA (microsecunde) s-a văzut pe MONITOARE (vezi imaginile captură din document). Acest soft IATĂ CĂ funcționează în numeroase state, de ani buni, inclusiv acolo (sau mai ales acolo) unde candidații au șanse sensibil egale și trebuie INTERVENIT.

Avocatul Sydney Powell (avocatul lui Michael Flynn) și Donald Trump (acum chiar ei și MARTORI), au obținut datele de la un „whistleblower” (denunțător) care s-a dovedit a fi exact cel care a realizat softul și aplicația aferentă, pe nume Dennis Montgomery.

Mai exact ce date au fost luate, de unde, ce s-a schimbat și unde s-au transmis. Informația provine de la fostul analist al National Security Agency, Kirk J. Wiebe care a spus că-l consideră pe Montgomery un erou național pentru că a avut curajul să denunțe frauda. Și? Justiția e MOARTĂ, ca la noi. DEOCAMDATĂ !?!

Dovada utilizării „Hammer” a făcut-o și un utilizator pe nume „stevenjsargent” care a filmat dezbaterea de pe CNN (deștept băiat) privind candidații din Kentucky, democratul Andy Beshear și republicanul Matt Bevin. La început, democratul are 673.948 de voturi reprezentînd 49,4%, iar republicanul are 662.235 de voturi reprezentînd 48,6%. De la o secundă la alta (vizibil la derularea cadru cu cadru a înregistrării) se produce împrospătarea datelor, online, în timp real, democratul avînd acum 674.508 voturi reprezentînd 49,5%, în timp ce republicanul are 661.675 reprezentînd 48,5%. Cum ar veni, democratul primește 560 de voturi, dar republicanul cu care se întrece pentru a obține un loc în Congres, tocmai pierde 560 de voturi! Pe față FURTUL! La televizor.

ȘI ACUM, BOMBA NUCLEARĂ !!! OFICIAL ASCUNSĂ.

Partea cea mai frumoasă este că Hammer aparține CIA! Este una din dezvăluirile făcute la emisiunea lui Steve Bannon, Warrom, de generalul Thomas McInerney. Generalul susține că administrația Obama a folosit softul tot pentru fraudarea alegerilor în 2012, în Florida.

Softul în sine a fost realizat pentru a fi utilizat ATENȚIE !!! EXPLOZIE NUCLEARĂ (de nesuportat pentru CIA care NU VREA să se prezinte PUBLIC aceste PROBE irefutabile) în afara Statelor Unite, mai exact în țările în care Statele Unite aveau interesul să aducă la putere politicieni favorabili Washingtonului (vezi ROMÂNIA și lanțul Băsescu, Covesi etc. etc. etc. și seara din salonul lui Oprea, unde, probabil se urmărea ca softul să-și facă treaba cu Geoană dar în favoarea lui Băsescu.)

PREA MULT bre po-pulime. CIA și NSA l-au băgat acum  în corzi pe Trump și cei implicațiSUBMINEAZĂ SUA.

Chiar CIA a propus O LOVITURĂ DE PALAT pentru ca Trump să fie scos de la Casa Albă (exact ca în filmul TRIPLU X 2State of the Union) fiindcă devine EXTREM DE EXPLOZIV anunțul lui Trump de a prezenta PUBLIC toate PROBELE anulate în statul Georgia şi Pennsylvania. Probe, se pare, adunate în ani de zile.

S-a zvonit inițial că președintele Donald Trump ar fi pus la cale o operațiune imensă pentru devoalarea fraudelor electorale din Statele Unite, cu sprijinul procurorului general Billy Barr, a unor ofițeri de informații patrioți, a Gărzii Naționale, poliției și altor apropiați, pregătirile pentru operațiune derulîndu-se încă de la investire. Și asta fiindcă Trump a fost presat, în primul mandat, să ofere BANI posturilor de televiziune și media ca să-l susțină și Trump a refuzat arhivând TOT ce a fost FURT și asmuțire la FURT dar… ATUNCI.

Mie mi se face părul măciucă citind ACESTE probe adunate. Vouă? SURSA e mult mai detaliată. Io doar un copy-paste pentru informarea d.voastră.

YouTube, Facebook, Twitter și Google însă au CENZURAT cu mare grabă INFORMAȚIILE, ștergîndu-le cu totul inclusiv dreptul PREȘEDINTELUI Trump de a publica. Până și un amărât de pensionar ca mine a fost BLOCAT pe TWITTER și Facebuci fiindcă am preluat și RE-PUBLICAT aceste informații ȘTERSE dar găsite și pe … YouTube

Acum după 6 Decembrie, se vrea ca Biden să-și ia prerogativele de viitor PREȘEDINTE și în virtutea funcției să APROBE ASASINAREA lui Trump, dacă refuză condițiile ce i se impun de democrați, cu CIA, NSA și media.

Și nu e de glumă dragii moșului, eu am prezentat DOAR câteva din PROBE la care am avut acces cu AJUTOR

SATANISMUL NOM e deja ACTIV  în TOATĂ lumea și acționează cu sârg și cu un tupeu FANTASTIC, de mafioți, pentru „Marea Resetare Globală” (România a semnat prin KW Iohannis și Cioloș în UE, la Bruxelles documentul intitulat: "Mudana Religio Adunata" = "Noua Religie Planetara" vezi acum și scandalul cu pelerinajul de Sf. Andrei), „Green Deal” și alte asemenea scenarii cu PROGRAME detaliate.

Cele TREI PUTORI din România sunt după cum se vede sclavele NOM și democraților.

Cu cât unii se îndepărtează mai mult de Dumnezeu cu atât mai mizerabile devin cuvintele, Mă bucur că sunt așa cum sunt și mă pot îndestula cu iubirea lui Hristos. Voi faceți ce vreți cu viața voastră. E dreptul vostru la JUDECATĂ DREAPTĂ și Hristos este incoruptibil. Restul e doar mărunțiș, dar nu uitați că după ANI de nedreptate Trump, un păcătos ca și noi, s-a lepădat de satana și vrea SCHIMBAREA lumii în PACE și IUBIRE. E greu să vezi CĂLĂUL cum dă târcoale victimei și intră în sevrajul SÂNGELUI ce-l bea. Veți înțelege foarte curând ceea ce spun. Dumnezeu să ierte păcatele LUMII. Eu am cerut însă un nou tip de POTOP fiindcă lumea s-a stricat și e MARE nevoie de CURĂȚENIE

https://icepaliga.blogspot.com/2020/03/doamne-dumnezeule-drag-te-rog-te-implor.html

Dacă nu ne mai vedem sau auzim până la anu, vă urez să aveți parte de IUBIREA lui HRISTOS și ”Marea Conjucție” să vă fie DAR de la Dumnezeu cu o IUBIRE IMENSĂ.

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: