luni, 30 noiembrie 2020

CRIMA DIN DECEMBRIE 1989 ȘI TITANII PATRIOȚI ROMÂNI

 Azi, de Sf, Andrei și în ajunul ZILEI NAȚIONALE a României, PATRIA neegalatului patriot româm CEAUȘESCU se cuvine să-i pomenesc numele și imensul său PATRIOTISM. Fiecare veți aprecia după cum sunteți, trădători sau veșnic PATRIOȚI ca și mine, sub JURĂMÂNT.

ÎMPĂRATUL JAPONIEI, a considerat că există NUMAI DOI ROMÂNI care să merite recunoașterea CASTEI SAMURAILOR ȘI A RANGULUI IMPERIAL DE HATAMOTO (general).

 De asemenea, NUMAI ACESTOR DOI ROMÂNI le-au fost înmânate săbii japoneze Katana, făcute din fier meteoric, cu tăiș molecular!

Prima Katana meteorică a fost înmânată de către Maiestatea Sa Imperială Niponă, EROULUI NAȚIONAL AL ROMÂNIEI, Generalul EREMIA GRIGORESCU, autorul celebrului avertisment adresat armatei germane: 

PE AICI, NU SE TRECE!

La ordinul Împăratului Japoniei, sabia Katana înmânată lui EREMIA GRIGORESCU a fost gravată astfel: “VOI SUNTEȚI CEI CARE FĂURIȚI ISTORIA PATRIEI!”.

CEL DE AL DOILEA ROMÂN, în istoria milenară căruia Casa Imperială Niponă i-a decernat o KATANA METEORICĂ GRAVATĂ, s-a bucurat de o cinstire mult mai mare! Katana purta inscripția: “FĂURITORUL NAȚIUNII”, dar sabia a fost însoțită ATENȚIE!!! și de ARMURA DE GENERAL SAMURAI COMPLETĂ, PLUS TOATE ARMELE ALBE AFERENTE, făurite de către cei mai mari armurieri japonezi! Pentru că “SAMURAI” vine de la verbul “saburau” = “a sta alături” adică a sta alaturi de popor!

De când ACEȘTI SĂLBATICI DIN ROMÂNIA, prin emanația lor a ce e mai prost – politicieni si militari din asa-zisa armată română si din forțele de represiune a populației (miliție si Jandarmerie) – s-au bucurat si AU GIRAT CRIMINAL ASASINAREA PĂRINTELUI NAȚIUNII, încă de atunci si ”armata română”, alături de forțele MAI, s-au întors împotriva Poporului Român (SĂLBATICI ȚINUȚI DOBITOCI)! 

Ăștia nu mai au zile bune cu mine si nici nu vor avea – SUNT NIȘTE CÂINI! Și nici cu mine, Ioan CEPALIGA - azi Moș Teacă. Am scris și am condamnat cu puterea mea de CETĂȚEAN ROMÂN care am JURAT credință VEȘNICĂ poporului meu drag și MI-AM RESPECTAT JURĂMÂNTUL militar fără să mă transform în jogodie satanistă globalistă. Dumnezeu îmi este MARTOR și mă va judeca după REALITATEA faptelor mele așa cum va JUDECA și pe toți TRĂDĂTORII DE NEAM ȘI DE ȚARĂ. Blestemați încă din ziua de Crăciun 1989.

Amin !!!.

 Ați ghicit: al doilea general strateg recunoscut de MAIESTATEA SA IMPERIALĂ NIPONĂ, a fost CEAUȘESCU CEL MARE, FĂURITORUL UNEI NAȚIUNI, în numai 25 de ani amărâți!

Toate obiectele înmânate lui CEAUȘESCU CEL MARE – inestimabile ca valoare! – erau expuse la MUZEUL NAȚIONAL. Marele Lider nu le-a pus la el in vilă, pe pereți, nici nu le-a ascuns, dar nici nu s-a fălit precum măscăricii de azi, sclavi și criminali!

Azi ele au fost jefuite de acești ”CÂINI SĂLBATICI”.

SURSA: https://ioncoja.ro/eremia-grigorescu-si-nicolae-ceausescu-in-tandem/

Și să nu credeâi că DOAR MAIESTATEA IMPERIALĂ NIPONĂ l-a considerat pe Ceaușescu PĂRINTELE NAȚIUNII ROMÂNE virtute pe care sataniștii se străduiesc să o ȘTEARGĂ din memoria lumii.

Vedeți ce scrie și fostul său ministru de externe. Vizionati singuri aici ce povesteste Stefan Andrei fostul ministru de externe. https://www.youtube.com/watch?v=0sekajwZz3k

Și regina Angliei l-a primit cu covorul roșu pe Ceaușescu ceia ce RAR se întâmpa cu liderii vremii.

Dacă vreți să știți cu ADEVĂRAT dece MAIESTATEA SA IMPERIALĂ NIPONĂ l-a onorat și i-a venerat PATRIOTISMUL, devenit azi INFRACȚIUNE, citiți din ALBUMUL lui Ceaușescu, DACĂ-L MAI GĂSIȚI pe undeva și nu a fost ARS de ”SĂLBATICII DIN ROMÂNIA”.

Se cuvine ca și adevărați CREȘTINI să venerăm și noi, cel puțin ACUM la 31 de ani de la ODIOASA CRIMĂ,  pe acest PATRIOT de excepție ISTORICĂ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace deși CRIMA continuă.

TOATE nedreptățile și suferințele REALE indurate de români pentru a-și construi o NAȚIUNE LIBERĂ, RESPECTATĂ în întreaga lume, abia AZI, după încă 31 de ani de JAF și DISTRUGERE PROGRAMATĂ (peste 1600 miliarde euro, din care CIA recunoaște 400 miliarde dolari) , voi dragilor români le puteți pricepe, pe pielea VOASTRĂ de nu sunteți deja SCLAVII stăpânilor de sclavi sataniști globaliști. Iată cum reacționează UNUL dintre sataniști care l-a blocat și pe președintele Trump. (Vezi subsolul foto) RĂZBOIUL E ÎN TOI. 

OCROTEȘTE-I Doamne pe români și România și APĂRĂ-I de satanismul globalist. Doar SUFLETUL v-a rămas, aveți grijă și nu vi-l VINDEȚI pe 30 de arginți.

Moș Teacă

 

Niciun comentariu: