marți, 24 noiembrie 2020

FULMINANT. ANALIZA DETALIATA - JAF IN SUA

 Trump a luptat EXCLUSIV cu arme legale !!!

Vedeti detaliile FANTASTICE ale JAFULUI ELECTORAL și comparați cu România.  Sigur va dispărea PROBA exact ca-n SUA. Citiți cei ce mai apucați informația și salvați-o că o să vă prindă bine. ISTORIA reală. 

PSD te-ai ars cu jocurile tale de ”Dâmbovița” și minciuni de mafioți. Ți se pregătește GROAPA veșnică bre Ciolacu. Adio PSD și minciunilor de acțiune amânate la infinit.

PSD e de vină bre… devine FAPT demonstrat. Restul e cancan politic.

După ”my smell” jaful voturilor, la noi, se va da în București (peste 2,7 milioane) și cu localitățile din CENTURA Bucureștiului (carantinate și votanți cu URNA MOBILĂ adunând voturile din punctele de ”schimb” atent pregătite). Fain de tot, plus celelalte ”ajutoare”, soft, americane, prin CIA, descrise în ANALIZA de mai jos. Procentul va fi peste 70% ca să rupă gura târgului. Cea mai mare ȘANSĂ o are noul, adică USR bre... Și poate, cu furtișagul pregătit și PNL

Vedeți JAFUL voturilor de la soft la cărăușii cu saci (vezi Sectorul 1 - USR și poziția MUTĂ a Justiției). Acum, JAFUL, va fi cu tupeu ASTRONOMIC, mai ceva ca-n SUA, iar JUSTIȚIA va fi MUTĂ sau ... va face joc de glezne cum a procedat MEREU. Au ORDIN bre de la stăpâni. PSD e de vină bre și trebe, da trebe să dispară. E ORDIN. Aaadio PSD. O meritați. Nu puteți ... nu puteți, asta e ...

Programul Hammer și aplicația ScoreCard au fost scrise SPECIAL ca să se poată frauda voturile din secțiile de votare. Citiți și vă cutremurați ce PROBE s-au adunat.

Hammer aparține CIA! Este una din dezvăluirile făcute la emisiunea lui Steve Bannon, Warrom, de generalul Thomas McInerney. Generalul susține că administrația Obama a folosit softul tot pentru fraudarea alegerilor în 2012, în Florida. Softul în sine a fost realizat pentru a fi utilizat în afara Statelor Unite, mai exact în țările în care Statele Unite aveau interesul să aducă la putere politicieni favorabili Washingtonului. EdisonResearch este singurul furnizor de exit-polluri și responsabil cu centralizarea datelor rezultate de la vot. Cam ca și STS-ul în România.

Manevra lui Joe Biden nu reprezintă vreo noutate!

Bush contra Gore a mers pe aceleași tipare, forțîndu-l pe Gore să recunoască victoria adversarului său, chiar dacă astăzi știm că Al Gore era cel care a strîns cele mai multe voturi. La fel s-a întîmplat și în 1948, cu cel de-al 33-lea președinte american, Harry S. Truman. Pe atunci se străduiau să-l scoată învingător cei de la Tribune, acum este rîndul celor de la Fox și Associated Press.

Când era necesar ASASINATUL rezolva totul, soft mai de mafioți. Trump are opt asasinate dejucate, inclusiv Melania.

CITIȚI REPEDE CÂT MAI APUCAȚI. Este istoria SUA de jaf instituțional.

Trump a dorit să OPREASCĂ JAFUL ISTORIC, perfecționat la extrem. Acum vedeți ce-i și cu România și UE vizavi de INTERESE, la VOT bre...Aici, în link, sunt mai multe detalii INCREDIBILE la CEA MAI MAREDEMOCRAȚIE” de IMPUNERE

https://samizdatul.wordpress.com/2020/11/10/cum-s-au-fraudat-alegerile-din-statele-unite/

Pentru conformitate, vezi și https://www.youtube.com/watch?v=EWSVn4PIzrI și internetul publică cam la fiecare oră NOUTĂȚI https://www.youtube.com/watch?v=KpKWQux5aWU și ele continuă incredibil de repede, nu cu TĂCEREA de la noi (mucles de vreți să existați). Și Trump anunță : ”Președintele Trump, (echipa juridică), va face audieri PUBLICE privind  frauda la alegeri. Democrații ar fi dorit ca Trump să CEDEZE ușor fără să se devoaleze ”tehnicile” BREVETATE de fraudare a alegerilor, de ani de zile.  Groaza față de MARTORI cheie este fantastică și MEDIA este în corzi pentru FAKE NEWS-urile incalificabile. Vor fi prezentate și PROBELE filmate sau demonstrațiile informatice. Abia aștept AUDIEREA PUBLICĂ a instanței SUPREME. Va fi sau nu va fi bre... Shakespeare... un epocal teatru...? GROAZA e cu adevărat Shakespeare-ană. GROAZA  ... ”MARII CONJUCȚII” ... ASTRONOMICE !!! 

În realitate, față de film, este posibil să câștige SATANISMUL fiindcă sunt prea ușor coruptibili, LIDERII deja corupți. BANUL și mai ales ȘANTAJUL este de regulă infailibil cu amenințarea de ASASINAT. MAFIE GLOBALISTĂ bre... Vom vedea...

Ocrotește-i Doamne pe români oriunde s-ar afla !!!

Moș Teacă

Niciun comentariu: