joi, 19 noiembrie 2020

AM PRIMIT, AM SELECTAT, SI VA DAU UN SFAT AVIZAT

Totul este SETAT pe ”știri” negative, pe inocularea FRICII și dezumanizarea prin VIP-uri și crime. Am setat și eu reportajul pentru a fi scurt și eficient. Mulțumesc doamnei Ana și sper să nu se supere pentru scurtarea interviului. 

MASCA? Oare care-i MASCĂ? Eu am trait cu ea de gat bre.. peste 30 de ani. Azi ce facem?.

ANA MARÍA OLIVA. INGINER, cu un DOCTORAT ÎN BIOMEDICINĂ și, mai presus de toate, o ființă umană care tranzitează acest Pământ. Foarte frumos spus. Există un val real de conștiință care se trezește chiar acum. Uneori o compar cu atunci când dormi și dintr-o dată cineva aprinde lumina: la început ochii dor.Apoi te așezi și începi să vezi ... ce îți place și ce nu-ți place. Nuanțele, posibilitățile… Indiferent cât de puternică este o sămânță, aceasta nu va crește dacă solul nu este potrivit. Știm că virușii sunt constructori de viață, sunt peste tot, inclusiv în genomul nostru, sunt mesaje și mesageri care permit comunicarea între celule, între indivizi, cu pământul ... Modul meu de a înțelege această realitate este că ne-a fost vândut, de ceva timp, mulți ani, o paradigmă în care există dușmani împotriva cărora să lupți. Dușmani sub formă de țări, oameni și microorganisme. Am înțeles cu mult timp în urmă că, dacă 90% din celulele noastre sunt bacterii, acest lucru se datorează faptului că viața are legătură cu colaborarea, cooperarea, simbioza. Nu cu concurența sau cu dominația celor mai puternici. Pentru mine, virușii nu cauzează nicio boală, deoarece boala apare din interior, nu din exterior. Dar au pregătit foarte bine societatea pentru a „crede” (ca și când am fi într-un film de la Hollywood), că „vom muri cu toții”. Chiar dacă voi credeți că există un virus, datele mortalității pentru acest an nu sunt diferite de cele din anii precedenți, cu excepția lunii martie, când a existat un vârf despre care s-ar putea vorbi și mai mult ... IATA ...

-       Ce este biomedicina?!

-       Este studiul medicinei care cuprinde ALTE viziuni, BIOCHIMICE, BIOLOGICE și, de asemenea, TEHNOLOGICE (inginerie biomedicală).

-       Ați studiat acest lucru în Spania?

-       Da, există mai multe universități. Am studiat la Barcelona, ”Masterul” oferit în comun de Universitatea din Barcelona și Universitatea Politehnică din Catalonia. La început a existat doar Masterul, acum există și grade doctorale.

RECOMANDARI MAXIMIZATE ȘI DE MINE

MASTER: Dacă vă este FRICĂ de un virus care vă face rău, ÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ SISTEMUL IMUNITAR cât puteți: ieșiți în natură, mergeți desculți, faceți plajă, beți apă curată, faceți mișcare, meditați (sau conectați-vă cu acea parte din voi care ESTE întotdeauna liniștită, oricum te uiți la ea), îmbrățișează-i pe cei pe care îi iubești, dansează, practică meserii, concentrează-te pe ceea ce îți dorești în viață. Deconectați-vă de excesul de informații ucigașe (în special din mass-media), deconectați-vă de excesul de tehnologii (urmați chiar si o ”dietă”, digitală), adică uitați de telefonul mobil cel puțin o zi pe săptămână, și mai ales intrați în modul avion oricând puteți ferindu-vă de radiațiile ionizante. Folosește-ți MINTEA pentru a CREA (unde gamma cu frecvențe înalte), nu pentru a repeta temerile care ți-au fost insuflate ... pe TOATE CANALELE. Renunțați la a vă mai fie FRICĂ mai ales că ASTA se dorește la nivel GLOBAL.

Wuhan este doar ”un” laborator de mare capacitate, finanțat de atenție! Europa și SUA (Fauci), unde se sintetizează … și adenocromul ...

EXISTĂ UN PLAN FOARTE MARE. Există un ATAC continuu împotriva sănătății oamenilor prin măsuri care merg împotriva propriei sănătăți. Și totul pentru BANI, doar pentru BANI. De când o presupusă boală respiratorie se va îmbunătăți prin prevenirea respirației aerului proaspăt? De când urmează cineva să-și îmbunătățească sănătatea prin a fi ÎNCHIS acasă, fără posibilitatea de a IEȘI, de a face plajă, de a fi în natură, fără a-și îmbrățișa pe cei dragi și într-o permanentă stare de confuzie și FRICĂ? Chiar crezi că oamenii își îmbunătățesc sănătatea cu aceste măsuri? Sau o înrăutățesc? De ce absolut NIMENI nu a insistat asupra modului de a vă îmbunătăți SISTEMUL IMUNITAR? Nu cunoști relația sistemului imunitar cu lipsa vitaminei D, cu FRICA, cu sedentarismul? Ceea ce există, insist, ESTE UN PLAN FOARTE BINE ORGANIZAT, de ani de zile, în care au atins o coardă, frica de moarte, pentru că societatea noastră este o societate care trăiește cu SPATELE la moarte. VACCIN? Ne-au ”îngrijit”, infantilizându-ne până la punctul de a decide totul, culmea, motivat „spre binele nostru”, insistent, ne-au ÎNDOCTRINAT cu tone de filme, astfel încât, odată ce a sosit MOMENTUL, actual, să îl recunoaștem și să-l acceptăm rapid. Și suntem BOMBARDAȚI și azi în mass-media, astfel încât nici măcar un moment să nu te poți gândi la ALTCEVA, astfel încât, repetând, mintea ta să o accepte ca ADEVĂR ... Exact teoria ”O minciună repetată de o mie de ori rămâne o miciună, dar o minciună repetată de un milion de ori devine adevăr”, spunea Goebbels.  Azi mai ales în POLITICĂ se aplică abundent.

Pentru a înțelege ÎNTREAGA PIESĂ, trebuie să vă întoarceți mult mai înapoi în timp și ar trebui să vorbim despre modul în care PARADIGMELE s-au schimbat. Cum la începutul secolului trecut Abraham Flexner a fost însărcinat să standardizeze programele școlilor de medicină, astfel încât să fie predată doar o viziune complet biochimică și farmacologică a medicinei (cu multe interese financiare din partea celor care au finanțat acest raport). Când promovam Pasteur, aveam totul pregătit: cauza bolilor sunt microorganismele și avem deja leacul: antibioticele (acum antivirale). A fost organizată o viziune asupra realității, o viziune asupra lumii, o NOUA paradigmă, care îi favorizează pe câțiva. CARE SUNT CELE MAI PROFITABILE COMPANII DIN LUME? Cine finanțează cercetarea? Cine finanțează OMS, cine este cel care dă liniile directoare și declară pandemiile? URMĂRIȚI BANII ... Medicii sunt tehnicieni care au învățat un „adevăr” în facultate fără să-l pună la îndoială. Pur și simplu E-XE-CU-TĂ ceea ce au fost învățați. Câte ore ați petrecut în facultate vorbind despre vaccinuri? Cați mai continuă ÎNVĂȚAREA și practică STATISTICA VINDECĂRII, cu PROBE certe? Se acceptă protocoale idioate doar pentru a avea PROCEDURI de … EXECUȚIE.

Voi, faceți ce credeți că vă face bine.

Acestea sunt recomandările mele, a spus Ana.

Pentru conformitate rețineți că VIRUSUL există ca oricare alt virus dar nu deveniți FRICOȘI. Moartea face parte din VIAȚĂ. Mai bine protejați-vă prin creșterea imunității și nu clacați.

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: