joi, 5 noiembrie 2020

ECHILIBRE PE CARE LE-AM PUTEA DECIDE DOAR DACA VREM ARMONIE

INVATATI ARTA PACII si nu a RAZBOIULUI !!!    

 

As porni de la Biblie dar putin inteleg si semnificatiile biblice. Asa ca voi porni de la un proverb deja arhicunoscut: “Casa parinteasca nu se vinde”. Conoasteti proverbul? Avem lideri care fac CONTRARIUL, si inca cu sarg, impotriva Romaniei.

Oare dece, indeosebi ARTISTI de renume, s-au retras la tara sau la o casa cu multa verdeata ca sa poata practica ARMONIA cu legumicultura, viticultura, pomicultura si mai ales cu animalele si pasarile domestice dar si cu apicultura cu horticulturta, in esenta ... cu NATURA. Oricare tip de ARTIST are si acumuleaza un PREA PLIN de sentimente divine si el TREBUIE sa se exteriorizeze prin ARTA ca sa poata trai echilibrat cu NATURA ce i-a oferit simturile divine.

E o intreaga paleta de argumente care SIGUR este legata de echilibrul NATURAL al habitatului si al lantului trofic BENEFIC, mai ales prin mediul curat dat de acest lant trofic NATURAL. https://icepaliga.blogspot.com/2014/06/oameni-buni-treziti-va-nu-vindeti.html

Priviti acum in comparatie cum arata VIATA la oras si in metropole, mai ales in megalopolisurile urbane. Asfaltul, betoanele, poluarea zilnica, fonica si chimica si chiar a gunoaielor, mai ales cele BIOLOGICE aruncate aiurea din spitale si clinici “plantate” idiot in centrele aglomerate. Este un mediu extreme de STRESANT prin goanna dupa munca si bunuri, goanna dupa “artificii” de distractii unde predomina incultura – de toate tipurile dar mai ales cele distructiv empatice, sufleteste. A disparut simplitatea si frumusetea divina a romantismului si a aparut zona hard a rokului si a muzicii stridente sau inculte, a manelelor. Gusturile nu se discuta dare ele caracterizeaza fidel OMUL si nivelul sau de divinitate. Cand SUFLETUL iti este viciat de placeri distructive, decadente, satanice nu poti ajunge decat un “robot” al stapanilor de sclavi.

Asa apar noile hoarde de BANDITI care propaga decadenta excesiva chiar din PLACEREA de a corupe si pe cei incoruptibili. Intr-un asemenea mediu este imposibil de a te IZOLA de avalansa de TRAUME complexe ce le creaza GOANA METROPOLEI. Cine vrea mai multe detalii despre megalopolisuri poate citi aici: https://icepaliga.blogspot.com/2014/11/tendinte-acute-de-hipertrofie-urbana-si.html Ele DISTRUG omenirea prin accelerarea dezvoltării unui mod de viață tot mai standardizat, robotizat, chiar și în cele mai intime segmente de viață socială și chiar sexuală și nu pot fi oprite decât printr-o VOINȚĂ CONȘTIENTĂ fără doar și poate a ... ELITELORVeți sesiza mai ales sensul profund pozitiv al expresiei sinteză „Există o necesitate violentă, iminentă și urgentă de întoarcere a omenirii la natură și la o viață construită pe armonie” și de abandonare a sistemului bazat doar pe un consum excesiv, ineficient, într-o societate construită pe elemente patologice, megalomanice ce schimbă ireversibil biocenoza și habitatul planetei noastre. Iată cum „CIVILIZAȚIA” deși în microclimat este benefică social, în aceste tendințe megalomanice devine un FLAGEL NIMICITOR sub toate aspectele sociale și umanitare de la poluare (gunoaie cu riscul pandemiilor asociate) și până la violențele arhitecturale NECESARE ce distrug habitatul. Culmea, noi am ajuns sa ardem gunoaiele EUROPEI, si ne distrugem in mod criminal NATURA "Gradinii Maicii Domnului". 

In contrast, priviti doar la RECENTELE RESTRICTII, chipurile sanitare de inchidere a PIETELOR in DEFAVOAREA PRODUCATORILOR AUTOHTONI si mai ales a MICILOR PRODUCATORI. Cine castiga vizibil din decizia distructiva? Marile MALLURI care, cu lanturile de magazine (hipermarketuri) si subventii consistente pentru producatorii-furnizorii lor, FALIMENTEAZA cu sprijinul TINTIT al Guvernului sluga, TOATA Romania. Verificati sistemele de irigatii, VECHI, ale lui Ceausescu, distruse si ele dupa 1989. Fermierii, din NECESITATE, pe banii lor, au repus in functiune unele segmente si productia lor a explodat. Corporatiile au si reactionat la guvern sa nu ofere sprijin, intarziind orice subventie legala europeana. Analizati cum s-au distrus IDIOT, de govern, Centrele de cercetari agricole si cum se mai gasesc unii TEMERARI care au continuat si ofera soiuri REZISTENTE pedoclimatic zonal. Ce se intampla cu programul ROSIA sau si MARELE DEPOZIT de produse romanesti? S-a sistat si falimentat. Dece? CONCURENTA nedorita  si ATACUL cerut si finantat de marile CORPORATII pentru eliminarea de pe piata a autohtonilor romani. Ca efect imediat, se resimte si CLIMATIC desertificarea si disparitia PLAMANILOR nationali. Dece? TRADAREA NATIONALA la nivel de lideri de stat. Este deja notorie actiunea de distrugere a contractului semnat de Ceausescu cu americanii, 1978 cu fostul presedinte Jimmy Carter la nivel de STATE, si concernul, azi devenit EXON, privind exploatarea cu PROFIT 50%/50% a gazelor naturale si petrolului din Marea Neagra. Dragnea a insistat permanent, inclusiv prin OUG 114 sa se impuna invocarea contractului Carter-Ceausescu ce era inca in vigoare. Ce s-a intamplat? INALTA TRADARE NATIONALA, inclusiv de Iohannis si Orban, prin emiterea OUG de acceptare a JAFULUI corporatist. Vizionati singuri aici ce povesteste Stefan Andrei fostul ministru de externe. https://www.youtube.com/watch?v=0sekajwZz3k Daca e adevarat este si mai grav, deoarece K.W. Iohannis si Dacian Ciolos, prim ministru la acea data, au semnat, la fel ca si Basescu, la timpul sau, cand a CEDAT integral suveranitatea Romaniei, dar atentie!!! toti FARA ACORDUL PARLAMENTULUI, cel putin, dar mai ales al romanilor, vezi documentul intitulat: "Mudana Religio Adunata" = "Noua Religie Planetara" publicat pe „APOKALIPSIS”. Acesta e actul satanist invocat aici pe youtube tot dupa documentul initial, https://www.youtube.com/watch?v=w-QA_UL1cAg&t=602s sau, in copie de pe situl „APOKALIPSIS” il gasiti aici. Este NAUCITOR, extrem de toxic, IN-GRO-ZI-TOR 

https://saccsiv.wordpress.com/2016/03/23/super-memorandumul-mudana-religio-adunata-noua-religie-planetara-un-calendar-de-masuri-urgente-pentru-perioada-2016-2020-ingrozitor-dar-nu-surprinzator/

Eu cunosc alt document controversat, cel decis de Sinodul Panortodox” (16-26 iunie 2016, Insula Creta) vezi https://ortodoxia.ro/sites/default/files/2019-12/Adevarul_despre_ecumenism_si_sinodul_din_Creta-1.pdf cu alte conotatii religioase. Vezi si religia Bahai aparuta si la noi imediat dupa 1989 dar nu mai apare in lista secretarului de stat pentru culte, din Romania.

Restul este demonstrat cu JAFUL agreat si la nivel UE fiindca Dragnea a pierdut pe banda TOATE procesele de eliberare dar, mai ales, si TOATE proiectele NATIONALE. Eu sunt apolitic dar nationalist prin JURAMANT fata de TARA mea, Romania.

Dragii mosului, luptati voi acum pentru REVENIREA la “Gradina Maicii Domnului”. E viitorul vostru. Sau, atentie!!! RETINETI ca produsele alimentare sunt si vor fi NECESARE oricat ar evolua “Revolutia digitala”. Ea poate fi BENEFICA doar daca va PROTEJATI habitatul si biocenoza acestei “Gradini a Maicii Domnului” fata de acest JAF corporatist. Fiti vocali si intransigenti. Protejati-va familia, copii si viitorul vostru!!!

Înțelegeți acum ce BOGĂȚIE IMENSĂ au văzut străinii aici în Romania un teritoriu denumit chiar de papă „Grădina Maicii Domnului”?

Care este CAUZA acestei dezumanizari sufletesti, empatice si caderii in PACATUL placerilor fara fond este cred deja cunoscuta. REVOLUTIA DIGITALA si ruperea brutala a omului de MEDIUL NATURAL, de VATRA STRANOSEASCA de ARMONIA copilariei in natura este UNA din cauze. Un popor fara radacinile sale, lipsite de seva dragostei fata de casa parinteasca, fata de locurile natale, il fac usor de modelat ca SCLAV al corporatistilor.

Al doilea mare JAF este deja amplificat de liderii locali care indeamna si creeaza lipsa resurselor de formare si dezvoltare a profesionistilor, a geniilor in jurul carora se dezvolta oricare societate puternica, nationalista ca si entitate lider de CIVILIZATIE.

Am mai scris si am mai spus: “Batalia actuala este intre crestinism, indeosebi ORTHODOX si IADUL liderilor satanisti, degenerati. Priviti la evolutia “PANDEMIEI” si pricepeti odata pentru totdeauna ca este RAZBOI BIOLOGIC. Si nu o mai spun AZI doar eu. Iata ce spun francezii:

Jean-François Delfraissy, presedintele echipei care il sfatuieste pe Emmanuel Macron in contextul pandemiei de coronavirus, 26 octombrie: ”am fost surprins de „brutalitatea” ritmului de raspandire al virusului din ultimele doua saptamani’‘. Guvernul francez, 28 octombrie: ”Virusul explodeaza in Europa. Nu mai este o crestere exponentiala, este un foc de artificii!” si confirma RAZBOIUL, adica se alimenteaza rezervoarele cu virusuri din Europa.

Atentie!!! sunt A-LI-MEN-TA-TE (aceste “rezervoare”, ca focare TINTITE).

Ura naste Ura. Violenta naste violenta. Razbunarea naste razbunare s.a.m.d.

SINGURA forma de comuniune, favorabila, este PACEA.

Invatati asadar ARTA PACII si nu ARTA RAZBOIULUI.

Ortodoxismul sustine IERTAREA si IUBIREA. Sa-ti iubesti si dusmanii, de aceea ortodocsii devin TINTA in politicile sataniste ale liderilor decadenti, razboinici, care pun pe prim plan RAZBOIUL ca si solutionare a litigiilor mai ales pentru FORMAREA PIETII de distributie a PRODUCTIEI de RAZBOI. Amenintarea, inocularea FRICII prin ORICE mijloace, COLONIZAREA FORTATA si JEFUIREA resurselor SUNT TINTE ale satanismului LIDERILOR ce practica si RITUALURI INGROZITOR de BESTIALE (trafic de copii pentru a manca glanda pineala, a bea sange tanar sau a manca, la propriu, copii nou nascuti, transfuzii cu sange tanar, prostitutie etc. etc.).

Fereasca Dumnezeu de escaladarea  RAZBOIULUI declansat satanist, ce se deruleaza deja in forme extrem de vizibile, ca vom avea distrugerea civilizatiei Terrei.

ATENTIE !!! China, care a fortat terminarea cat mai repede a vaccinului a TRECUT deja la vaccinat ARMATA (la secret) nu medicii, nu asistentele nu populatia ci … ARMATA. Rusii fiind aliati cu chinezii in BRICS(T) dar si in O.C.S  Organizatia de Cooperare Shanghai (SCO), sau Pactul Shanghai au sprijinit activ pactul unde au aderat statele din ASIA-PACIFIC  si nu numai dar … prioritar de aici, MILITAR, in productie si aparare unitara.

Kazahstan, Kargazstan, Rusia, Tadjikistan, Uzbekistan si firesc China ca fondatori dar, tinta s-a extins continuu in favoarea CHINEI. India si Pakistan s-au alaturat SCO ca membri cu drepturi depline la 9 iunie 2017 la summitul de la Astana, Kazahstan. Afganistan, Belarus, Iran, Mongolia cu statut de observator. Armenia, Azerbaidjan, Cambodgia, Nepal - Nepalului i s-a acordat statutul de partener de dialog la summitul grupului din 2015 din Ufa, Rusia, Sri Lanka care a primit statutul de partener de dialog la summitul grupului din 2009 din Ekaterinburg, si ... Turcia. Sunt de asemenea invitate la dezbateri ASEAN, CSI, Turkmenistan, ONU. In 2012 Armenia, Azerbaidjanul, Bangladesh, Timorul de Est, Nepal si Sri Lanka au solicitat statutul de observator in cadrul organizatiei. Egiptul si Siria au depus, de asemenea, cereri pentru statutul de observator, in timp ce Israel,  Maldive, Ucraina, Irak, si Arabia Saudita au solicitat statutul de partener de dialog. Bahrain si Qatar au depus, de asemenea, o cerere oficiala de aderare la SCO. Turkmenistanul s-a declarat anterior o tara permanent neutra, care a fost recunoscuta printr-o rezolutie adoptata de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite, impiedicand astfel apartenenta la o alianta militara precum Organizatia de Cooperare din Shanghai care s-a dezvoltat puternic si MILITAR. Se contureaza un nou tip de NATO, asiatic dar globalizat, inclusiv in America de Sud si Africa.

IN CONCLUZIE

Repet !!! INVATATI ARTA PACII si nu ARTA RAZBOIULUI !!!

Reveniti la NATURA ce l-a format pe roman, reveniti! ECHILIBRATI ECOSISTEMUL LANTULUI TROFIC fiindca distrugerea PADURILOR si disparitia agriculturii existentiale amplifica distrugerea fortei de munca SCLAVAGIZATE in UE (ex. sparaghel, abatoare etc.), si nu numai, de CORPORATIILE ce vor DICTATURA GLOBALA, cu orice pret.

Salvati-va SUFLETELE si IUBITI NATURA si intregul LANT TROFIC fiindca NATURA este mai vie si cu mai multa vitalitate decat PRADATORII UMANI. Prin echilibrarea ei si OMUL se reechilibreaza. Lasati BETOANELE, ASFALTUL URBAN si tendintele MEGALOPOLISURILOR care distrug NATURA si, direct ... Terra si REVITALIZATI NATURA DISTRUSA de la agricultura la silvicultura si toate celelalte ramuri agricole si nu numai. PROTEJATI-VA COPII DE SATANISMUL DIGITAL care are rolul sau revolutionar dar ... NU IN DETRIMENTUL OMULUI, a vietii si sanatatii sale. Nu distrugeti credinta si spiritualitatea romanilor, a celor ce au mai ramas ne-degradati moral si social.

Semneaza,

Mos Teaca

Niciun comentariu: