luni, 30 noiembrie 2020

MEDITAȚIA ZILEI !!! ”CE AI FURAT ÎN ULTIMII ... CINCI ANI?”

Vă amintiți sloganul? HOȚUL hoților strigă imediat ”Ce ai furat?” de teamă să nu-l iei TU la bani mărunți. Așa e și cu prostacii guriști, sclavi ai stăpânilor sataniști.

Și dacă tot vreți să MEDITAȚI vizionați PROBELE, irefutabile, din videoclipul https://www.youtube.com/watch?v=MsNWgNRrtY8 intitulat ”TAINA, taina spiritualitatii romanesti” cu acele PROBE de acum 8000 de ani înainte de Hristos. Este doar UNA din probele CONTINUITĂȚII noastre pe aceste meleaguri și veți înșelege AROGANȚA celorlalți care se simt ÎNJOSIȚI de faptul că NOI suntem strămoșii civilizației lor.

ADEVĂRUL iese la iveală fiindcă noi nu am COTROPIT alte teritorii ci ne-am DEZVOLTAT de la începuturile civilizației lumii AICI, în CONTINUITATE. Vezi și arhivele Vaticanului.

ESENȚA corului satanist de DISTRUGERE a spiritualității românești (vezi toate pelerinajele interzise) e vie. Iohannis le gestionează.

AZI, de Sf. Andrei, SFÂNTUL  a pus în GURA lui K.W. Iohannis  O MINCIUNĂ cât toate țintele sataniste de DISTRUGERE A MICILOR PRODUCĂTORI în favoarea satanelor corporatiste. A spus că ”nu am primit legea la promulgare”.

Idioțenia situației este imediat contrazisă de ACTE și FAPTE care, de ar fi existat BUNA CREDINȚĂ și mai ales DRAGOSTE față de românii vitregiți LE-AR FI CERUT ȘI PROMULGAT IMEDIAT. Dar gura păcătosuluii iată că îi arata fața sa SATANICĂ (vezi SEMNĂTURA sa în 2014 la Bruxelles unde  K.W. Iohannis si Dacian Cioloș, prim ministru la acea data, au semnat, la fel ca si Basescu, la timpul sau, cand a CEDAT integral SUVERANITATEA Romaniei, dar atentie!!! toti FARA ACORDUL PARLAMENTULUI, cel putin, dar mai ales al romanilor, documentul intitulat: "Mudana Religio Adunata" = "Noua Religie Planetara" publicat pe „APOKALIPSIS”. Acesta e actul satanist invocat pe youtube tot dupa documentul initial. Sunt FORȚE antisataniste globale care ADUNĂ PROBE. Vizionează aici:  https://www.youtube.com/watch?v=w-QA_UL1cAg&t=602s sau, in COPIE, de pe situl „APOKALIPSIS” il gasiti aici. Este NAUCITOR, extrem de toxic, IN-GRO-ZI-TOR, INCALIFICABIL

https://saccsiv.wordpress.com/2016/03/23/super-memorandumul-mudana-religio-adunata-noua-religie-planetara-un-calendar-de-masuri-urgente-pentru-perioada-2016-2020-ingrozitor-dar-nu-surprinzator/

ȚINTA - finele anului 2020. De aia graba ALEGERILOR ce vor fi mai jefuite ca-n SUA.

Înțelegeți SATANISMUL și jigodia de măscărici ce iese în fața românilor?

Și dacă tot nu vedeți nici așa ADEVĂRUL ascultați ce spune un mason român, membru al Grupului de la Roma, despre PLANUL satanist (o alta SPECIE după devoalarea sa) MAREA RESETARE MONDIALĂ https://www.youtube.com/watch?v=gC4vG0bnFR4&t=301s unde SUBLINIAZĂ decizia din ianuarie 2020 de la Davos - Elveția, de distrugere a TUTUROR micilor producători în favoarea corporațiilor.

Mandolină și Ioha, slugi fidele, aplică PLANURILE de mai sus cu FRENEZIE obedientă în defavoarea românilor. PSD e de vină în TOATE!!! 👀😎🤣 ROMÂN prin REPREZENTANȚI??? 2020 FAIN !?!?

Exact bre!!! România cu mască, politică. Vreți să treceți pe sub Arcul de Triumf? Pas bre... SATANISMUL zice nuuu... bre. Nici de ziua ta Românie! Ești SCLAV, pricepi? JOS MASCA și La mulți ani cu sănătate și IUBIRE române. ❤️💛💙 Semnează, Moș Teacă, avansat bou și vacă, pentru VOT bre...,(1691 generali la 73000 de militari! Deci la 43 de MILITARI, Românica are, hi,hi,hi, CÂTE UN GENERAL. FAN-TAS-TIC). Scuze, avansați pentru ... VOI proștilor mai credeți că VOTAȚI?

Și iată că REAL e de vină și PSD dacă meditați.

Tot io Moș Teacă

2 comentarii:

Anonim spunea...

Când ai fost ultima dată la medic?

Ioan CEPALIGA spunea...

Dragul meu ANONIM, dacă nu închideai spitalele nu murea atâta lume NEVINOVATĂ. Dacă erai CREȘTIN nu acceptai CRIMA din Decembrie 1989.
Din păcate eu am fost ÎN MIEZUL evenimentelor și cunosc din propria experiență și BINELE și GREȘELILE ”Marelui PATRIOT” Ceaușescu. De vrei să fii mai deștept ca Maiestatea sa imperială a Japoniei ar trebui să te duci la doctor. ”Când ai fost ultima dată la medic?”
Mulțumit?